Ücretsiz Linux Ubuntu Cdsi Evinize Gelsin...
-
ya arkadslar ben siparis forumunu bulamdım nasıl girildiğini anlatırmısınız
-
https://shipit.ubuntu.com/
çok fazla sayıda istemeyin postane sizden gümrük alır. -
saol kardes
-
hala gecerlimi bi süre sınırlaması falan var mı bunun .
-
hyr bende istedikten baya sonra geldi (1 2 hafta önce) de live cdsi çalışmadı :) ama kurmayı düşünüyom
-
kaç taneden sonra postane gümrük alıyo tagex abey bide dier linux sürümlerinin böyle dağıtımını yapan linkler wamı
-
abi bu gün geldi ubuntularım bi sewinçliyim bi sewinçli görmeyin direk bi tane postacıya açtım verdim bi tanede amca oluna verdim daıtıcam millete 2 parti istemiştim 2 side aynı anda geldi bunlar bitsin daha isteyip daıtçam walla :D pakette öyle bantlı bişe deil ya pat pat naylonlar warya onların içinde bide üstü ubuntu yazan beyaz bi kağıtla kaplı adres madres yazıyo çıkartmalarıda war ubuntu diye onlarıda yapıştırıcam şimdi bide bişe dicem para falanda wermedim adreside tr yazdım ama tr karakter kullanmayın kabul etmiyoduu heheh
-
banada geldi olm ben beğenmedim ama yavaş birz hemde tema felan ne bilem sarmadı beni ama tam yüklücem paketlerini felanda kurcam bakalım bi b ka benzicekmi
-
hay a.Q.( azını kıriim ) baya bi geç kaldık ama bitti mi bu dağıtım haberi oLan var mı.?!
-
walla ben yazdan önce istemiştim 10 tane yazın ortalarında geldi hala geçerlimi bilmiyorum ama mail ini veriodun oda sana kayıt şeysini yolluyordu oradan adresini falan yazıyordun walla bana geldi ama bişi yapmadım daha pc e bir cd bile takmadım
Toplam Hit: 20347 Toplam Mesaj: 87