folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ülkenin Kanayan Yarası Apaçiler



Ülkenin Kanayan Yarası Apaçiler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    öncelikle 1 dakikanızı ayırıp şu videoya bakmanızı isteyeceğim

    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/21749/ankara-crew

    grubumuzun adı: ankara crew

    nickler: karizma19, mahkum55, yaralı stayla(benim favorim), dj_firari

     

    Bu videomuz giyim kuşamları, hayat felsefeleri, neler dinledikleri, nasıl bir kültür altyapısına sahip oldukları hakkında fikir vermesi için bir örnekti sadece, yolda sokakta kaldırımlarda köprülerde aslında her ama her yerde karsımıza cıkıyorlar, artık dayanamıyorum nasıl bir jenerasyon bu? anlıyorumki ismail yk'ların, cankanların bu kadar cok dinlenmesinin altında ironi değil koskocaman ve acı bir gerçek yatıyor.

    Nefret ediyorum artık abi üçgen favori, uzun ense, yanlar kısa ortaları kabarık ve üçgen yapılmış saç görmekten, fubu marka kot, çakma adidas original ceket görmekten, yol ortasında son ses açık müzik dinlenen trident marka cep telefonu görmekten.

    Maddi durumlarını veya kullandıkları aletleri, giydikleri kıyafetleri irdelemiyorum, sorun maddi imkansızlık değil, dar gelirli olmak kimsenin suçu değildir. Bir yerde dar gelirli bir kitle varsa orada hükümetin her organından o ülkede yasayan her birime kadar suclu vardır.

    Sorun maddi imkansızlık, fakir olmak değil, o imkansızlıklar içindeyken kendini farklı gösterme çabası. Özentilik. 1 ay para biriktirip club'a gidip 150 tane resim çekip ''bak ne kadar clubberız, elimizde vodka redbull her gün alemlerdeyiz, üzerimizde dieseller eksik olmaz'' imajı verme çabası.

    Bir allahın kuluda bunları çevirip ''birader götüme benziyorsun'' demiyormu allah askına?

    Ülke giderek yoz bir hale geliyor, şehir merkezlerinden biraz uzaklasınca 10 gencin 7si artık apaçi. Bulundukları yerlerden cıkıp sehrin her tarafına dağılıp oralarıda yaşanmaz hale getiriyorlar.

    Mevlananın sözü ne kadarda çok şey anlatıyor değilmi?

    ''ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol''

    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs436.ash1/24073_110876342257787_110566265622128_265804_3073417_n.jpg

    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs458.snc3/26213_113251352020286_110566265622128_275084_7882298_n.jpg

     


    Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    Yüzyıllardır yaşamını sürdüren ve neslini koruyabilen türlerdendir apaçiler. Onlar toplumda ayrı bir grup oluşturmuş ulvi insanlardır. Türkiye'de sağ-sol çatışmasından daha önemli bi olay da apaçilerdir. Dünya umurlarında olsa bile umurlarında değildir. Bu konuşmamda sizlere apaçileri anlatacağım.


    Bölüm 1:Apaçiler Kimlerdir.
    Apaçiler varoş diye tabir ettiğimiz bölgelerde doğan fakat medeniyetin en yüksek seviyede olduğu yerlerde gezen canlılardır. Bu canlılar sıradan insanlar gibi yemek yer, su içer, tuvalet ihtiyacını giderir hatta aşık bile olabilirler. Fakat Apaçiler için aşk kavramı gö*,Göbek,Göğüs üçlüsünden oluşan dişi kişiliklere duyulan bece**me isteğidir.Apaçilerimiz genelde yolda yürüyen genç kızlarımızın veya babannelerimizin gö*ünebakarak tatmin olurlar.Ayrıca kendilerine yaptıkları saç modeli ve giyim moda(tarz)larıyla avlanma çevresi içindeki bütün kızların onlardan hoşlandıklarını var sayarlar.


    Bölüm 2: Nasıl Giyinirler
    Apaçilerimizin sponsor markası olan harrison yazılı cırtlak renkte hırka görünümlü hoodieler giyerler. İçlerine atlet giymezler.Üzerinde Parlak yazılar bulunan beyaz t-shirtler veya genelde siyah üzerinde altın renkde çizgileri ve adidas yazısı olan veya mor turuncu pembe gibi cırtlak diye tabir ettiğimiz renkte gömlekler giyerler.Pantolon seçimleri ise tek tipdir. Bütün apaçilerimiz dar kot pantolon giyerler ve bu dar kot pantolonlarını kumaş pantolon kemeriyle göbek hizasına çekerler. Apaçilere göre malafat ne kadar belli olursa kızları o kadar çok çekerler. Ayakkabı olarak Çakma beyaz spor ayakkabılar veya sahte beyaz konvers giyerler. extreme olarak kundura giydikleride gözlemlenmiştir. Ayrıca giydikleri kıyafetlerin markası kesinlikle dolce & gabanna'dır.Saçları her zaman 2.35 ton jöleyle jölelenmiştir.Saçlarını genelde içerden dışarı yivlenen üçgen yaparlar ve saçlarının arkalarını kaldırırlar. Bazıları ise saçın tamamını kestirir ve kenardan 3 çizik attırır. Rivayetlere göre kafasına gül cizdiren bile olmuştur. Ayrıca Apaçiler kollarına anlamını bilmedikleri çin alfabesine mensup harflerde yazdırabilirler.
    Bölüm 3:Tarzları


    Apaçilerin tarzları çok yönlüdür. Genelde zengin tikkyciklerimizin dinlediği müziklere merak sararlar. Trance, Elektronik, Tekno vs. fakat bunların yanında vazgeçemeyecekleri ; İsmail Yk, kahtalı miçe, ibrahim tatlıses, nihat doğan, mahsun kırmızıgül, özcan deniz gibi önemli şarkıcıları vardır. Bu adamları genelde sean paul dinlerken görürsünüz.

    Apaçi olmanın hayat felsefelerinden birisi de kulaklığın icadından bi haber olmaktır. Kulaklık ical edilmemişcesine elini içi boş yumruk olacak çekilde telefonun hoparlörüne dayarlar ve yolun ortasında bangır bangır cızırtılı müzik dinlerler. Amaçları "Bakın benim müzik kültürüm de var ses çıkartan telefonum da" demektir. Söz gelmişken şunuda belirteyim bu apaçilerimizin elindeki telefonlardan sizde yoktur. Kaçak veya gasp yoluyla elde edilen telefonları ikinci elden alırlar.


    Bölüm 5:Ellerine para geçse yapacakları ilk şey
    İşte apaçiliğin en can alıcı noktası budur. Apaçiler öyle veya böyle para bulurlarsa yatırım olarak direkt şahin alırlar. Şahin SLX desek daha yerinde olur. Vakit kaybetmeden şahin slx'ine modifiye yaparlar ve parayı bayılıp güzel bir ses sistemi de kurarlar. Ardından yola koyulup bağdat caddesi gibi yerlere akarlar. Artık ses sistemli modifiyeli şahin slx'e sahip olan apaçimiz yüksek seste müzik dinlemeye bağlamıştır. Kaldırımda gördüğü her güzel poponun peşine takılır ve yanına yanaşır fakat arabaya binmesini bile teklif etmez. Bütün yol boyunca ağır ağır gider ve masum bayanın poposunu karış karış inceler. Ayrıca bu arabalar apaçinin apaçi arkadaşlarını doldurup şile'ye deniz kenarında bira içmeye ve bikinili hanfendilerimizin gö* aralarına bakmasınada yarar.


    Bölüm 6:Davranış biçimleri
    Siz siz olun gözünüz kaysa bile apaçilere bakmayın. Aksi taktirde "ne bakıyosun lan" diye tepki alabilirsiniz ve bu savaşçı türler genelde yanlarında kelebek veya sustalı diye tabir ettiğimiz av malzemeleri taşırlar. Ayrıca kendi aralarında konuşma biçimleri "Cinsel bölgelere birşeyler koymak" üzerine oluşmuştur. Örnek:Geçen bi karı gördüm *mına koyım,,o gö* bende olsa şimdiye *rospu olmuştum.Son olarak apaçilerimizin hepsi sigara içerler.

     


    Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek

    Ben gayet eğleniyorum,iyiki varlar.


    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2010
    Erkek

    Peki bu yazı birşeyi değiştiricekmi ghetto'lar okuyunca bunu tamam abi bu yazıdan sonrada yapılmaz dönüyoruz normale dicekmi, zaten adamlara sorsan onlar derki biz normaliz sizde sorun var yaşam sidili olmuş onların artık yani, bu yazın alıntıysa okey değilse klavye harcamana değmez  1 taş bile oynamaz :))


    İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    tiplere baksana napalım dövelimmi hacım ? askere gittiklerinde adam olurlar merak etme gençlik çağı işte.


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

     

    bahsettiğim saç modeli bu, aramızda kuaförlük yapan bir arkadas varsa acıklık getirebilirmi acaba?

    Asker traşı, damat traşı, okul traşı, amerikan traşı gibi kendine has bir model midir bu?

    ülkenin her köşesindeki berberler nasıl oluyorda tek tip bu saç kesimini yaratabiliyorlar? yani ülkenin 80 ilinden birer apaçi getirsek hepsinde aynı saç traşı var, bunun sırrı nedir, bilmediğimiz bir örgütlenme mi söz konusudur?

    ''apaçi traşı olsun abi'' dediklerindemi ortaya cıkıyor bu modeller?


    Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crematory
    crematory's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek

    http://www.youtube.com/watch?v=F33titsXmZ4&feature=related

     

    sözlükte yaralı styla nin bi geyigi olmstu cok cok gulmstm

    2. "dr. dre'nin kankasıymış diyorlar.. kısacası iyi rapper, usta yorumcu, lyric'lerin efendisi."

    6. "bu alemde bi 2pac bi de yaralı stayla. o derece yani, rapde son nokta.."

     

    http://www.youtube.com/watch?v=jJ6TkEgY_cw   ilk 5 sn dinleyin dewamını dinlemyn cok tehlikeli olms :p

     

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2010
    Erkek

    apaçi diye bir traş tarzı yok önce bunu söylim berberlik yaptım oradan biliyorum, adam yeni jenerasyon, bu bir nevi ( emocore ) tarzının az daha kısasıdır.. önleri aşağı yapıştırıcam der adam öyle keser adı ismi cismi yok bir ara ense uzatma modaydı şimdi bu tarz, tabi bu adamların yaptıkları işten yaşlarından ve gençliğin verdiği cahillikten dersek, özentilik burada hatsafhaya çıkar çünkü şu söyledikleri tarz ( bir zamanlar rapci ) diye çıkan beat cheater dj akman, stilidir arabesk rap ( böyle birşey yok ) bunu uyduranlar , 15-16 yaş arası ergenliğe girmiş çocuklar, bunalıma giriyor, arabesk dinlese çevresinden tepki alıcak sözde ya bunumu dinliyon herkes teknocu kopkop, bu sefer bu tepki almamak için napıyo rap dinliyo dinlediği rap ney ? rap değil aslında arabesk, sözde arabesk rap buradan çıkıyor yani bak ben arabesk değilde rap dinliyorum diyebilmek için türemiş saçma sapan toyca birşey... bunları anlatmakla bitmez 1 tane vardı videosu vardı sözde rapci bunları mumla aratır cinsten, video paylaşıp altına küfür yazıyordu, küfür ederseniz şarkıma ................. diye gidiyodu yani bu ülke ne ellerde :|


    İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    crematory bunu yazdı:
    -----------------------------

    http://www.youtube.com/watch?v=F33titsXmZ4&feature=related

     

    sözlükte yaralı styla nin bi geyigi olmstu cok cok gulmstm

    2. "dr. dre'nin kankasıymış diyorlar.. kısacası iyi rapper, usta yorumcu, lyric'lerin efendisi."

    6. "bu alemde bi 2pac bi de yaralı stayla. o derece yani, rapde son nokta.."

     

    http://www.youtube.com/watch?v=jJ6TkEgY_cw   ilk 5 sn dinleyin dewamını dinlemyn cok tehlikeli olms :p

     

     


    -----------------------------

    2.videonun altındaki highestr rated comments daki ilk yorum yüzümden tüm ev arklarım uyandı, herkes uyumusken sessizce nete giriodum yoruma kahkaha atmaktan kendimi alamadım

    hahahah hala gülüyorum beynim yandı lan skjgfjhsdfldsg


    Amphetamine Logic.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2006
    Erkek

    acaba farklı milletlerin apaçileri nasıl oluyor?

    mesela ingiliz filan

     


    bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 46609 Toplam Mesaj: 148