Ulutasbilisim.Com Vps Problemi
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
razor dc var hocam bilmeden de olsa karalama adamı
ordayla çalıştım çok kaliteli hizmetleri var ama bir ek hdd için 6 gün beklediğimi bilirim stokta birşey olmuyor genelde.
www.razorservers.com
ayrıca tanımam bu emnimax ı muhtemelen öğrenci filandır.
30 lira geçmiş eline onu göndermiş işte 3 lira banka kesmiş ya parası yoktu ya da az dı ya da bozuk yoktu yada banane masrafı bana ait değil dedi
gittigidiyor da bir ürünü beğenmediğin zaman iade edip paranı alabiliyorsun ama kargo parasını sen veriyorsun mesela.
3 tl için dolandırıcı diyemezsin
1 lira dolandırsada dolandırıcıdır denmez bence
sonuçta hiçbir adam 1 lira için dolandırıcı sıfatı yemek istemez 1 liraya tamah etmez hele ki böyle karalanması çok kolay olan bir eleman.
sen vpsden vazgeçince (sorun kendisinde olmasından dolayı) duygusal davranarak masrafı kendi vermek istememiş olabilir.
-----------------------------cok tesekkur ederım hocam mesajın ıcın senın yerınde olsam aynısını ınan ben yazardım yanlız bısı eklım
sorun benden degıl arkadastan kaynaklanıyor aslında ıkımızden ben yarın 9bucukta teslım dedım ama IP kalmamıs
onun 33 TL sınıde yollardım cok sukur param var ogrncıde degılım calısıyorum allaha sukur ama hemen benı yalancı yerıne koyması sınırlendırdı bende bole musterılerle calısmamak prensıbım oldugu ıcın hemen parasını gerı ıade ettım onun ıcın kendı debımden vermedım havale ucretını 6 lırayla zengın olacak ınsan degılım kac 6 tlem gıttı musterıler yuzunden benım nese refrans oldu buda tesekkurler tekrar :)
-
dolandırıcılık yaşamamışsın sanirim.. adam paranın üstüne yatmamış + sana gün belirtmiş o günü beklememişsin sabirsizlanmışsın Elbet sorunlar aksilikler cıkıcaktır sonucta bu kişide farklı bi yerden hizmet alıyor sanirim yazılanları okudugum kadarı ile eleman sana belirtmiş sorunun ne oldugunu ve sabretmeni istemiş..
üstüne adam paranı geri yollamış e tabiki senin verdigin havale parasini adam cebinden odemek zorunda degil ..
yada senin havale ye yatirdigin para adamin cebine girmiyor..
kısaca ufak bir Tatsızlık olmuş bunuda Dolandırıcılık olarak nitelendirmek yanlış..
-
HoLyCat bunu yazdı:
dolandırıcılık yaşamamışsın sanirim.. adam paranın üstüne yatmamış + sana gün belirtmiş o günü beklememişsin sabirsizlanmışsın Elbet sorunlar aksilikler cıkıcaktır sonucta bu kişide farklı bi yerden hizmet alıyor sanirim yazılanları okudugum kadarı ile eleman sana belirtmiş sorunun ne oldugunu ve sabretmeni istemiş..
üstüne adam paranı geri yollamış e tabiki senin verdigin havale parasini adam cebinden odemek zorunda degil ..
yada senin havale ye yatirdigin para adamin cebine girmiyor..
kısaca ufak bir Tatsızlık olmuş bunuda Dolandırıcılık olarak nitelendirmek yanlış..
Sorunu belirttiği yerin resmini çekip koydum. İlk mesajda. Who.is çekip bakabilirsin hocam. -
The-ExTaCy bunu yazdı:
İLk mesaja resmi ekledim.
buda razordc nin whoisi http://who.is/razordc.com@Nitrous bana verilen bilgiler doğrultusunda olayı açıkladım. Bu siteden ip alabiliyosa helal olsun zaten. Neyse eğer whois çekmeseydim muhtemelen dolandırılıyodum
-----------------------------hacı adam razordc nin sitesini bilerek veya bilmeyerek yanlış vermesinin senin dolandırıcık dediğin olayla alakası yok.Adamın cebine maddi bir menfaat katmayan bir olay. kazanan her zaman kasa pardon banka.
biraz duygusal davranmış hepsi bu.
+ farzet 2 3 gün bekledin adam gerçekten sunucuyu vermeyip kaybolmaktı niyeti neden parayı gönderdi sana? yani senin paranı yediğini 3 gün sonra anlasan ne olacaktı adam meksika sınırını geçmiş mi olacaktı? bu günde göndermezdi niyeti bozsa adam.
gönderdiğin who is kaydı haklılığını göstermez bunu kullanarak aklanmaya çalışma
şimdi sen bu adamı karaladın belkide birçok kişi inandı buna. bunun bu kadar kolay olmaması gerek
emninax hocam sende ipini sağlam kazığa bağla insanla muhattabsın sonuçta en ufak bir aksaklıkta her türlü olumsuz düşünceleri kafalarında oluşturabilirler.
razor iyidir hoştur ama stok ve destek durumları adamın canını sıkar. ayrıca razordc.us gibi bir isim vermenin amacını açıkla insanların ve benim kafamdaki sorular cevaplansın
-
Paranı geri almışsın işte. O 6 TL havale parası. Vermek zorunda değil.
-
Nitrous bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
İLk mesaja resmi ekledim.
buda razordc nin whoisi http://who.is/razordc.com@Nitrous bana verilen bilgiler doğrultusunda olayı açıkladım. Bu siteden ip alabiliyosa helal olsun zaten. Neyse eğer whois çekmeseydim muhtemelen dolandırılıyodum
-----------------------------hacı adam razordc nin sitesini bilerek veya bilmeyerek yanlış vermesinin senin dolandırıcık dediğin olayla alakası yok.Adamın cebine maddi bir menfaat katmayan bir olay. kazanan her zaman kasa pardon banka.
biraz duygusal davranmış hepsi bu.
+ farzet 2 3 gün bekledin adam gerçekten sunucuyu vermeyip kaybolmaktı niyeti neden parayı gönderdi sana? yani senin paranı yediğini 3 gün sonra anlasan ne olacaktı adam meksika sınırını geçmiş mi olacaktı? bu günde göndermezdi niyeti bozsa adam.
gönderdiğin who is kaydı haklılığını göstermez bunu kullanarak aklanmaya çalışma
şimdi sen bu adamı karaladın belkide birçok kişi inandı buna. bunun bu kadar kolay olmaması gerek
emninax hocam sende ipini sağlam kazığa bağla insanla muhattabsın sonuçta en ufak bir aksaklıkta her türlü olumsuz düşünceleri kafalarında oluşturabilirler.
razor iyidir hoştur ama stok ve destek durumları adamın canını sıkar. ayrıca razordc.us gibi bir isim vermenin amacını açıkla insanların ve benim kafamdaki sorular cevaplansın
benim de anlamadigim neden razordc.com u vermesi..yani vps icin ip adresi kalmamis olabilir..aksilik olabilir..herseyi anlarim anlarim da..bu fake siteyi niye vermis, hangi niyetle vermis onu anlamiyorum iste..
yoksa diğer durumlardan dolayi "dolandirici" demek olmaz..
ama bu sitede emnimax'a olan güven azaldi mi ? bence evet..
-
kardeşim 6 tlsini de verseydin ya o zaman konuyu niye uzatıyorsunuz bu kadar.eminmax kusura bakma da seninde müşteri saygın yok piyasada barınman zor
-
Dolandırıcı demek doğru olmadı evet. Ama dolandırılabilirdim de. Sonuç olarak bana durum izah edilmedi.
Ve Sahte bir site adresi verildi. Ve paneldeyim dendi. 1 gün sebebsiz yere bekletildim.
Böyle bi site yok dememe rağmen yalanmı söylüyorum dendi. Eğer bana doğru düzgün bir gerekçe gösterip
doğru bir adres verseydi durumlar böyle olmayacaktı. Sonuç olarak kimse karlı çıkmadı ben 6TL zararlıyım.
Ve bugün elime geçen bir VPS im yok. Kimse kusura bakmasın ama karalamakta haklıyım.
Bana işim vardı yapamadım yarına hallolur deseydi nedenini sormazdım bile. Neyse kendi seçtiği yol bu. -
coLin bunu yazdı:
Benim canım hep türk aracı kişiler tarafından yandı.
Çat pat ingilizce ile gittim dedicated aldım, direk bayisinden. 7 aydır tık yok.
Demek istediğim, isterse türkiye bayisi olsun bundan sonra aracı ile ne vps ne dedi nede başka birşey alırım.
Ve şunu bilir şunu söylerim artık, ucuz etin yahnisi yavan olur. Ucuza bulduğunuz birşeyden hayır beklemeyin, sonra vay anam vay babam durumlarında gezersiniz.
Uyarı için sağol.
-----------------------------sen haklısın kardeş..boşver boş kağıdı karalasın millet..
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------Dolandırıcı demek doğru olmadı evet. Ama dolandırılabilirdim de. Sonuç olarak bana durum izah edilmedi.
Ve Sahte bir site adresi verildi. Ve paneldeyim dendi. 1 gün sebebsiz yere bekletildim.
Böyle bi site yok dememe rağmen yalanmı söylüyorum dendi. Eğer bana doğru düzgün bir gerekçe gösterip
doğru bir adres verseydi durumlar böyle olmayacaktı. Sonuç olarak kimse karlı çıkmadı ben 6TL zararlıyım.
Ve bugün elime geçen bir VPS im yok. Kimse kusura bakmasın ama karalamakta haklıyım.
Bana işim vardı yapamadım yarına hallolur deseydi nedenini sormazdım bile. Neyse kendi seçtiği yol bu.
Haklisin haci :) hele ki sahte site konusunda..Bunu neden yapti gercekten cok merak ediyorum :) bende ileride bir sunucu alicam..Aslinda vps işi de bok. bi sunucuyu 3 kisi alican kullanıcan paşalar gibi.. 1 makinaya 20 tane vps açıyorlar a.k