Ulutasbilisim.Com Vps Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı:
    -----------------------------

Dolandırıcı demek doğru olmadı evet. Ama dolandırılabilirdim de. Sonuç olarak bana durum izah edilmedi.

Ve Sahte bir site adresi verildi. Ve paneldeyim dendi. 1 gün sebebsiz yere bekletildim.

Böyle bi site yok dememe rağmen yalanmı söylüyorum dendi. Eğer bana doğru düzgün bir gerekçe gösterip

doğru bir adres verseydi durumlar böyle olmayacaktı. Sonuç olarak kimse karlı çıkmadı ben 6TL zararlıyım.

Ve bugün elime geçen bir VPS im yok. Kimse kusura bakmasın ama karalamakta haklıyım.

Bana işim vardı yapamadım yarına hallolur deseydi nedenini sormazdım bile. Neyse kendi seçtiği yol bu.

Haklisin haci :) hele ki sahte site konusunda..Bunu neden yapti gercekten cok merak ediyorum :) bende ileride bir sunucu alicam..Aslinda vps işi de bok. bi sunucuyu 3 kisi alican kullanıcan paşalar gibi.. 1 makinaya 20 tane vps açıyorlar a.k

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

3 ün 5 in hesabını yapmayın

şurda çoğu müride tek kuruş almadan çok şey yaptım

+ olarak banada yaptılar saolsunlar

+ şurdaki muhabbet 6 liraysa Ver HEsap numaranı havale çekeyim sabah gereksiz şeylere girmeyin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adamda vizyon olsa paranı aynen iade ederdi.Ayrıca öngörüsüz iş yapmak satıcının hatası.

Bir bakıma adam eline geçen net parayı sana aynen iade edebilir.

Senin hatan ise şirket olmayan gayri resmi birinden almak.

Yani tüm suç sende.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hata sende arkadaşım kusura bakma.Çoluk çocukla ş yaparsan olacağı budur.

Madem iş yapacaksın adam gibi vergi levhası olan, şirketi olan açık adresi tlefonu olan bir yerle alışveriş yap.

annesinden babasından 100 lira harçlık kapan bi domain alıp hosting firması kuruyor.Sonra yok şöyle çatladı böyle çatladı.

Ders olsun sana

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Türklerle hosting domain işi yapılmaz, yasal olmayan alışveriş yapman hataydı vs. konulara girmeyeceğim, ama bu konuda bir dolandırılma durumu yok, arkadaşı "dolandırıcı" olarak itham etmek hiç hoş olmamış, bu kadar ucuz değil bu sıfatlar.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

@DJ_Alper Hocam 3ün 5in hesabı değil. Sebepsiz yere oyalandım ve kandırılmaya çalışıldım.

Konu açmıştım cevapladı iletişime geçtik.

Müritlerden biri diye bu adamdan alışveriş yapmaya kalkmıştım Hata yapmışım...

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

3 ün 5 in hesabını yapmayın

şurda çoğu müride tek kuruş almadan çok şey yaptım

+ olarak banada yaptılar saolsunlar

+ şurdaki muhabbet 6 liraysa Ver HEsap numaranı havale çekeyim sabah gereksiz şeylere girmeyin

aynen öyle  alper

ayrıca arkadaşa dolandırıcı demek yanlış olur olayı izah etmiş karşılıklı bir hoşgörü olması gerekir

+ olarak bazı arkadaşlar demişki başkan yerden hizmet alıo,aracılık yapıp,onları bekliyo vs datacenter kavramından habersizler sanırım co location bile yapsan datacenter bağlantılı çalışmak zorundasın hat,bakım vs gibi işlemler datacenter tarafından yürütülür datacenterda ip kalmazsada hosting sağlayan kişinin yapabilcegi bi durum yok.

biride vps alıcagına 3 kişi 1 server almak daha makbul  1 servera 20 tane vps kuruolar demiş.  o 10 tane vps kurulan makineler 100 liralık dedicatedlar deil 

3-5 liranın muhabbetini yapmak banada ters geldi hele ödemeyi geri alabilmişken dolandırıcı demek ....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Neden sahte bir adres verdin Uğur hocam

Senden daha önce radyo hosting aldım, ve menunda kalmışım ilgilenmiştin baya...

Yani bu konuda bnmda kafamda şüphe oluştu onu açıklar mısın

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

herkesın yorumlarını okudum cok tesekkurler + yada - yonlu yorum yapan herkese ama swordfish hocam yasım 21 allaha sukur cocukta degılım harclıgımı annemden babamdan hıc almadım kaznarak kendı paramı cebımde yedım evıme ekmek bıle getırıyorum ongoruslu yorumun bıraz yanlıs degılmı ?

nese sımdı sana gelelım konuyu acan murıd demıssınkı bı mesajında  yarına halolur dese tmm dıyecem e sana ben 2 gun sonra kapatılacak vpsler var onlardan bırını sana tahsıs ederım dedım sen bana bu gun lazım demedınmı bak orda bu konusmamızında ss sı vardır ayrıca 2 gun bekle dedım dıe hemen tatsızlık cıkmasın hocam dedın bu nasıl konusmadır hocam hemen yalancılıkmı dersın ne dersın bılmıyorum boyle bır konusma tavrı alınırmı sabırsız ve soylenılenı anlamayan musterıyle asla calısmam bu yuzden ne dedım hesap nuamranı ver paranı havale edıyorum ettım mı ettım senın sabırsızlıgının ucretını ben nıe cekeyım solermısın

3 yıldır bu ısı yapıyorum hıc bı kere bole bısıle karsılasmadım ama bu gun ne kerametse 2 musterımsın parasını ıade ettıgım aynen boyle sabırsız adam EFT yı gectı cumartesı gunu pazartesı saat 9 da EFT ler guncellenır gerceklestırılır degılmı saat 9bucuk msj geldı ugur bey forum tmm mı parahesabınıza  gecmıs  hemen gerı aradım gun ıcınde sabredın hafta bası ıslerım yogun aksam 10 gıbı domaınınızı alıp hostunuzu acıcam dedım tmm salı olsada olur sorun degıl dedı tmm dedım eyvalah ıslerımı rahat rahat yaptım.12 den sonra cıle basladı telefon uzerıne telefon mesaj uzerıne mesaj aradıgında da terslık olucakya acamıcam bı yerdeyım acamadım tellerı sonra ısım bıttı cıktım ordan gerı arıyorum mesakule dusuruyor neymıs gorusmek ıstemıyor sadece parasını ıstıyor bankadaymıs telefonla mesaj yazmayı fazla sevmem her mesajında  gerı arasamda adam bır turlu acmadı naptım oleyse kıstım telın sesını rahat rahat ısıme baktım. yaptıgım yanlıstı ama olesıne bole muamele ( sonradan duydumkı baskasıyla anlasmıs ucretı benden alıp ona yollayacakmıs )

naptım senden once onunda ucretının 3 tl sını eksık yolladım e sızın sabrsızlıgınızın ceremesını ben cekememya. uzerınede sen senınde ucretını ıade ettım daha ne hocam. ne ıstıyosun anlamadım yanı. bı arkadasın dedıgı gıbı 3 gun oyalayıp senın paranın uzerıne yattıgımımı anlasaydın ( kı ole bı seytana hıc uymam )

nese saglık olsun. butun murıdler merak etmıs nıe asılsız bı domaın verdı dıe o zaman 3 musterıyle daha gorusuyordum dedımya bırden kızdım benı yalancılıkla suclamasına dıe salladım o domaını arakdaslar altında bı neden yok yanı :) umarım soru ısaretlerını gıdermısımdır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

dolandırıcılık yaşamamışsın sanirim.. adam paranın üstüne yatmamış + sana gün belirtmiş o günü beklememişsin sabirsizlanmışsın Elbet sorunlar aksilikler cıkıcaktır sonucta bu kişide farklı bi yerden hizmet alıyor sanirim yazılanları okudugum kadarı ile eleman sana belirtmiş sorunun ne oldugunu ve sabretmeni istemiş..

üstüne adam paranı geri yollamış e tabiki senin verdigin havale parasini adam cebinden odemek zorunda degil ..

yada senin havale ye yatirdigin para adamin cebine girmiyor..

kısaca ufak bir Tatsızlık olmuş bunuda Dolandırıcılık olarak nitelendirmek yanlış..

Toplam Hit: 6698 Toplam Mesaj: 49