Üniversite Okunacak İller
-
izmir hacım izmir ):)
antalyada olabilir ama sıcağına dayanabilirsen çok iyidir.
-
kendi kurallarınla oynayabilirsen istanbul türkiye nin her alanda "en" şehridir.
onun dışında sıradan bi öğrenci için ideal iller;
eskişehir - bursa - izmir
ankara hakkında fazla bilgim yok.
-
hocam okumak istiyorsan kuşadasına gel tatil eğlence okul oh mis :D
-
afyon candır kardan para harcamıyosun dönünce araba bile alırsın cemil :D
-
noname bunu yazdı
Tecrübem yok, ama ilk yazılacak dört il şüphesiz şunlardır;
İstanbul
İzmir
Eskişehir
Ankara
---> sadece şehir ismi olarak değil tecrübelerinizi de aktararak yazarsanız süper olur
o ilk iki ili çıkart ankara ve eskişehire odaklan
-
maycamp85 bunu yazdı
hocam okumak istiyorsan kuşadasına gel tatil eğlence okul oh mis :D
-
Önce Okunmayacak ili belirteyim. Trabzondur. ilk üni mi burada yani ktü de okudum, hiç tavsiye etmem. Teknik kelimesi isminde geçtiğindenmi bilinmez Ders diye öğrenciye birsürü boş şeylerle doldurur. teknik bölümleri zordur. şehir pahalıdır. şehir diktir, keçi gibi tırmanırsın. insanlarıda diktir. Havası o.rospudur. Sabah güneş vardır, öğleden sonra donarsın. iyi tarafı ulaşımda hemen heryere otobüs var.
Okunacak il dersen tabiki çanakkale. Hayret kimse yazmamış ama çanakkale güzeldir. çok büyük de değildir ama bunu silrt gibidir olarak anlamayın. Hava alanı onarımda ama onarımdan önce siirte direk uçak vardı. Birçok yere çalışan hava alanı vardır. Aslında 2 hava alanı vardır ama biri gökçeadadadır ve kışın çalışmaz. Ucuz bir şehirdir. Kimse kimseye karışmaz. şu an ramazan, oruç vakti ama elinde sigara ortalarda gezeni çok vardır. Kızları kesinlikle güzeldir. Benim sevmediğim yönü aşırı içerler ama şaşırtıcı şekilde edebiyle içerler. Daha 1 tane sarhoş görmedim. öğrenciye yaklaşımları iyidir. şehirde hemen her yerde cami vardır. ister ibadet et ister alemlere ak ne ararsan vardır. Merkez kampüsü ki terzioğlu kampüsüdür hafif bayırı vardır ve bu bayır size derste sıkıldığınızda camdan dışarı bakıp boğazı yada boğazdaki gemileri izleme şansı verir. Allah aşkına kaçtane üni de bu var? Ne olcak bundan demeyin bazen insanın derste kafayı dağıtmaya ihtiyacı oluyor. Şehir düzdür. Yürüyerek birçok yere gidebilirsin ancak başından sonuna yürüyebileceğin kadar küçük değildir. Otobüs kartı almalısın. Dardanos ta kendi plajı olduğu gibi şeylerden bahsetmiyorum. Artık gerisini siz bulursunuz. :-)
çomü de eğitim Türkiye ortalamalarındadır. Mesela japonca gibi birkaç bölümde çok iyidir. Eğitim fakültesindeki durumu bilmiyorum ama fakültenin yerini biliyorum. Benim evin yanında şehrin merkezindedir. şehrin 2 adası vardır ve bu adalarda da myo lar vardır ancak diğer tüm myo larda olduğu gibi liseden bozmadır. Adalar güzeldir. Özel sörf okulu bile varmış ama daha bana gitmek nasip olmadı.
Rektör star gazetesinde yazardır. Arada trt ye çıkıp gündemi yorumlar. Genel olarak iktidara yakındır. Bunu özellikle belirtmeliyim okulu akp zihniyetirle yönetmez. Sıkıntı çıkaran tip değildir. iktidar yakınlığındanmı yoksa heryerde aynımı bilmiyorum ama kampüs gittikce büyüyor. Her yerinde bina yapılıyor.
çanakkaleyi ne övdüm be! Görende tapusu bende sanacak. -
üniversite ararken ne gibi özelliklere bakıyosun... asıl önemli olan o
-
Elazığ. Üniversitesi zorluğundan dolayı okunacak değil ama şehir ucuzluğuyla okunabilecek şehir :D
-
Adana. ucuz kira, ucuz yemek (ama en kralı), ucuz yol, yakıt masrafı yok, ünisi hem ortam olarak hem yer olarak harika, alışveriş merkezi yığınla, çarşısı büyük, kızları güzel.. bi öğrenci daha ne isterki (ha hocalarını, zorluğunu bilemem)