folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uyumayan Müritler Buraya!

Uyumayan Müritler Buraya!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    uyuyun hayatınızı duzene sokun. normal zamanlarda sabah 7-8 gibi yatıyorum aksamustu de 5gibi kalkıyorum yazları bu oglen 12 aksam 7 gibi sacma saatlere kayıyo genelde. kendimi insanlıktan cıkmıs gibi hissediyorum ancak duzenede sokamıyorum. ne yaparsam yapayım normal bir insan gibi uyku duzenine kavusamıyorum. yinede geceleri uyanık olmak gunduze nazaran cok daha iyi bana gore. ben sessizligi karanlıgı seven bi adamım. bişeyle ugrasırkenki o sessizlik dısarı baktıgınızdaki yanlızlık hissi herdaim kafamı dinleyebildigim bi ortam, huzur... duzelsem fena olmazda boylede mutsuz degilim hani (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

sey uyumayın ..gün doguyo artık boswerin nabıcanız uyuyupta.. sigarayı bıraktım bnde..canım sıkılda napmalıyım bu saatte

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    baya bi konuştuk.Real laf sokmaya çalıştı sonunda dayanamadı tamam dünya bana girsin yeterki sus diye pes etti :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Gene uyumadık,bir gece daha bitti,bir gün daha başladı,ne kazandık?Ya da ne kaybettik,dert beni yiiyy

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

çook şey kazandık kaybettik.Birbirimizle kaynaştık.Sonuc

FORUM KİTLENME SAATİ GELDİ fakat kitlenmiyor :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

2 gundur sabah 8-9 arası malum uykusuzluk abıdesı rene yı uykuda yakalıyorum :I sabah 9 da dun aradım yenı uyanmıstı  bugun de geldım msn cevrımdısı rene yedim seni :)

canım benım !

mimi " yim ben ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

sabah oldu yazma artık

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    tekrar merhaba dostlar.. :D

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Solarisle cebellesiyorum bu saatte,ethernet kartini tanitmakla mesgulum :) diger makinede tanimisti ama farkli makineye kurdum intel ethernet karti,tanimadi :) kasiyoruz bakalim nereye kadar kasacaksak :D...boyle giderse eve bitane SUN worksitation alacam :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    bende müzik dinliyorum bu saatte ya ... öle işte saat 02:37

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 19181 Toplam Mesaj: 162