Uyumayan Müritler Buraya!
-
uyuyun hayatınızı duzene sokun. normal zamanlarda sabah 7-8 gibi yatıyorum aksamustu de 5gibi kalkıyorum yazları bu oglen 12 aksam 7 gibi sacma saatlere kayıyo genelde. kendimi insanlıktan cıkmıs gibi hissediyorum ancak duzenede sokamıyorum. ne yaparsam yapayım normal bir insan gibi uyku duzenine kavusamıyorum. yinede geceleri uyanık olmak gunduze nazaran cok daha iyi bana gore. ben sessizligi karanlıgı seven bi adamım. bişeyle ugrasırkenki o sessizlik dısarı baktıgınızdaki yanlızlık hissi herdaim kafamı dinleyebildigim bi ortam, huzur... duzelsem fena olmazda boylede mutsuz degilim hani (:
-
sey uyumayın ..gün doguyo artık boswerin nabıcanız uyuyupta.. sigarayı bıraktım bnde..canım sıkılda napmalıyım bu saatte
-
baya bi konuştuk.Real laf sokmaya çalıştı sonunda dayanamadı tamam dünya bana girsin yeterki sus diye pes etti :D
-
Gene uyumadık,bir gece daha bitti,bir gün daha başladı,ne kazandık?Ya da ne kaybettik,dert beni yiiyy
-
çook şey kazandık kaybettik.Birbirimizle kaynaştık.Sonuc
FORUM KİTLENME SAATİ GELDİ fakat kitlenmiyor :D
-
2 gundur sabah 8-9 arası malum uykusuzluk abıdesı rene yı uykuda yakalıyorum :I sabah 9 da dun aradım yenı uyanmıstı bugun de geldım msn cevrımdısı rene yedim seni :)
canım benım !
-
sabah oldu yazma artık
-
tekrar merhaba dostlar.. :D
-
Solarisle cebellesiyorum bu saatte,ethernet kartini tanitmakla mesgulum :) diger makinede tanimisti ama farkli makineye kurdum intel ethernet karti,tanimadi :) kasiyoruz bakalim nereye kadar kasacaksak :D...boyle giderse eve bitane SUN worksitation alacam :D
-
bende müzik dinliyorum bu saatte ya ... öle işte saat 02:37
Toplam Hit: 19181 Toplam Mesaj: 162