Uyumayan Müritler Buraya!
-
niko bi mırıldan hele nasil bişi belki buluruz
-
3.40 oldu :D
-
Anladım ki hiç kimse,hiç kimse sen değil.Hiç kimse senin kadar canımdan öte can değil...
Şarkının yeni versiyonları olabilir ama ben fırlama sanatçıların söyledikleri şeyi dinlemmek istemiyom zaten eskiler hatırlar bunu asıl söyleyeni.. Gülden karaböcek diyesim geliyo ama.. -
rene bak bi tekklifim var,zumsuku sevmem pek ama:P dedii mantıklı,onunki gitmiş bu duruyo falan, bu late night yada lounge muhabbetleri gerekli bişi ya,bole kamyoncu otoparkı gibim yani,hani diom bu topic hergun hergece acilacagina sabit dursa gunluk tarihler altında devam etse nasil olar?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
3.40 oldu :D
olsun be rene abü aman sabahlar olmasın :)))) rekor kırsakmı ne dersiniz müridler -
zıbarmıyo kandili kurtlu kız uyusana kızım ala ala
bu arada leman sam anladım ki gelio az sonra..:)
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Anladım ki hiç kimse,hiç kimse sen değil.Hiç kimse senin kadar canımdan öte can değil...
Şarkının yeni versiyonları olabilir ama ben fırlama sanatçıların söyledikleri şeyi dinlemmek istemiyom zaten eskiler hatırlar bunu asıl söyleyeni.. Gülden karaböcek diyesim geliyo ama..
niko leman sam söylüyo ama adını çıkaramadın kardeş -
efsuan asker abo
askeri gizo glll
asker e aldsısarla ibizi
-
-
TIGER_07 bunu yazdı:
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Anladım ki hiç kimse,hiç kimse sen değil.Hiç kimse senin kadar canımdan öte can değil...
Şarkının yeni versiyonları olabilir ama ben fırlama sanatçıların söyledikleri şeyi dinlemmek istemiyom zaten eskiler hatırlar bunu asıl söyleyeni.. Gülden karaböcek diyesim geliyo ama..
niko leman sam söylüyo ama adını çıkaramadın kardeş
evet leman samdan da duymustum ama bu sarkıyı Leman Sam gibi bir sesten bile daha iyi okuyan biri var işte o çok eskilerde dinlediğim sesti ama kimdi hatırlayamıyorum.. Bana onun okudugu lazım dediğim gibi şarkının adını ve soyleyeni yazsanız yeter ben bulurum..
sau hocam eywallah ta yazdığım gibi .. :) yokmu hatırlayan yaa ?? gülden karaböcekte ısrar ediyorum ama nedensiz bir ısrar içindeyim :)
Toplam Hit: 20354 Toplam Mesaj: 162