Uyumayan Müritler Buraya!
-
yaw deca neden sildin konuyu ya kitleseydin kalsaydi be okuyacaktim bastan sona bi daha guleyim diye.
-
27752 ID li kullanıcuının Tahribat.com a giriş izni iptal edildi. 27752 ID li kullanıcının yarattığı mesajlar temizlendi. - Silinen konu: xss acıgı ile hack ( ID : 36649)
- Silinen konu: cigicigi.net defaced edıldı ssi yokdur ( ID : 38183)
27752 ID li kullanıcının yarattığı Klasörler ve içerikleri temizlendi. löl :)
- Silinen konu: xss acıgı ile hack ( ID : 36649)
-
Böyle bir konu yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
deca abü bu eleman ne demek istedi ben hala anlamadım :S ne biçim adam bu yaff akşam akşam tam makara oldu haa
-
fenerist la rus hatun dedin de aklıma geldi kokonun tabirle rusgelin hoca vardi onun siteden ekmek cikmadimi la bana sulanion ibne.
-
la onu ben sana demedim nettoxice dedim :D eleman dio ya takıldıım yer bura die :D:D
-
---------
TÜM HACK SİTELERİNE İNDEX ATIYOZ ZONE-H.ORG İBNESİ BİZİ BANLIYO....?
BY NETTOXİC----------
sitesinde yazana bakın.Bu kesin axihacker, bubi ailesinden geliyor %100.Malya index atma diye bir kavram yok.Önce baktım yazmış ki x sitesi hacklendi ss yok girdim zone-h diyor işte ss.Sonra girdim abowww mallık ötesi bir durum.
Fakat şu var bu 10 siteye açsa 10 siteden en az 60-70 kişi gelir.Eğer hit için yaptıysa tebrikler güzel düşünmüş.Merak ediyorum deli mi sikiyor bunları?Gece gece sinir mi olayım güleyim mi nasıl reklam yaptığına mı şaşayım bilemedim
edit resme bakın
-
yaa arkadaşlar bana bi otelin bir sezonluk giriş cıkış ve rezervasyon bilgileri lazım yardımcı olursanız sevinirim
-
van_helsingksk bunu yazdı:
-----------------------------
yaa arkadaşlar bana bi otelin bir sezonluk giriş cıkış ve rezervasyon bilgileri lazım yardımcı olursanız sevinirim
simdi hocam,hangi ildesin (soruyorum cunku bildiim yerlerden biyerdeysen seni bi otele yonlendirebilrim),o dediin zaten gecmise donuk olabilir,onumuzdeki butun sezon icin sıcak satıslar ve 14=12,7=6 gibi promosyon zamanları haric kesin rezervasyonlar belli degildir.onumuzdeki 1 ayı gorebilir otelciler daha fazlası zor.yani 100 odali bi otel dusunsen,mayıstayız 7 ay var onumuzde 7*30*100=21.000 oda yapar,bu adamlar en fazla su anda mayıs sonunu gorebiliolardir.ulasmka istediin bilgi tam olarak ne? -
Tariqatın Uyumayan MüritLeri Burda (:
-
zumsuk bunu yazdı:
--------------------------------------
TÜM HACK SİTELERİNE İNDEX ATIYOZ ZONE-H.ORG İBNESİ BİZİ BANLIYO....?
BY NETTOXİC----------
sitesinde yazana bakın.Bu kesin axihacker, bubi ailesinden geliyor %100.Malya index atma diye bir kavram yok.Önce baktım yazmış ki x sitesi hacklendi ss yok girdim zone-h diyor işte ss.Sonra girdim abowww mallık ötesi bir durum.
Fakat şu var bu 10 siteye açsa 10 siteden en az 60-70 kişi gelir.Eğer hit için yaptıysa tebrikler güzel düşünmüş.Merak ediyorum deli mi sikiyor bunları?Gece gece sinir mi olayım güleyim mi nasıl reklam yaptığına mı şaşayım bilemedim
edit resme bakın
http://img175.imageshack.us/img175/1623/aptalwt0.jpg
zuahhahaa yeni gordum lan resmi,yaw millet neler kacirdı ya logları alsaydık bari.deca varmi dai loglar sende?