Vasfı Olan, Hakimiyeti Olan Programcı Ve Tasarımcı Arkadaşlar [Site Siparişi Vereceklerde Baksın]
-
Başlıktada görüldüü gibi Tahribat.com da En az bir programlama diline ve Grafiğe hakim arkadaşları Merak ediyorum. Neden:
1- Bir projem var (platform) ve bu tip arkadaşlara ihtiyacım var.
2-Birçok insan Tahribatta ki ciddi programcılar ve tasarımcılardan haberi olmadığı için r10.net gibi sitelere yöneliyor. Paranın dergah içinde kalması adına böyle bir uygulama yaralı olur bence :)
Evet beyler isteyen beyler buraya isteyen ö.m. ile bana yollayabilir hakim oldugu konuyu. İletişim adreside yazılırsa sevinirim ...
Önemli Not: Gönüllülük esas :) -
güzel bir düşünce yararlı olabilir. p.m atıyorum hemen
-
Evet beyler bu kadar mı tahribatın tayfası ?
-
Konu hakkında biraz daha bilgi versen.Mesela web projesi mi windows için program mı?
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
Konu hakkında biraz daha bilgi versen.Mesela web projesi mi windows için program mı?
Konu hakkında bilgi vermeyeceğim şuan. Sadece "Platform" diyorum. Belli bir kitleye ulaştığım zaman gerekli açıklamayı ve başlangıç projesini yayınlayacağım.
-
"İlk önce Web sonra Win + Linux için programlar"mış.
-
VB var.C# a başladım.Tek tük de Delphi.
işine yarar mıyım ?
-
mamii bunu yazdı:
"İlk önce Web sonra Win + Linux için programlar"mış.
Bu genel işleyiş yazacağımız şeylerle ilgili. Genel olarak Programcıların, Grafikerlerin, Elektronikçilerin bulunması gereken bir ortam olacak daha açmayalım :)
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------VB var.C# a başladım.Tek tük de Delphi.
işine yarar mıyım ?
Hocam işe yarayacak tayfa ayrı bir tayfa:) gel öğrenirsin. Bilmeyenlerin yetişmesi adınada var bu proje.
-
Ok.Yanınızdayım.Kovmayın beni ha hata edersem :))
-
yaz hocam benide.
Toplam Hit: 9463 Toplam Mesaj: 75