Vasfı Olan, Hakimiyeti Olan Programcı Ve Tasarımcı Arkadaşlar [Site Siparişi Vereceklerde Baksın]
-
bende gonulluyum ogrenmek icin katilabilirim :) herseyden az bucuk bilgim war ama cok az :) hicibisiye yetmicek kadar (: ogrenmek istiyorum baslamak guzel olur
-
bende tahribat mürüdiyim bende anadolu cocuguyum benide alın aranıza
-
bişi anlamadım :S
yazayımda uykum açıldığında bir daha okurum
-
öğrenmek isteyenlere beni de yaz hoca..
-
6 sayfa oldu bişi anlamadım mevlana gibi herkese gel diyo adam :W örgütdenmisin
-
Bendede ögrenme isteği var pek bişey bildiğim söylenemez. az çok flash photoshop vs. birazda cadcam programlarından çakarım (alakası varsa)..
ama bişeyler kapabilecegim (bilgi olarak:) bi platformsa pm atayım..
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
6 sayfa oldu bişi anlamadım mevlana gibi herkese gel diyo adam :W örgütdenmisin
:D hocam bu kadar insanı ayıklamak alt yapıyı yapmak, ayrıca bizimde işimiz gücümüz var ...
Sadece Tahribat.Comla sınırlı kalmadığım için uzuyor bu kadar...
-
Öğrenmek istiyorum diyenler tam olarak ne yapıyor acaba? Öğrenmek istiyorum demek ile kalmak istemeyenleri tahribattaki programlama konularına çağırıyorum. PHP mi öğrenmek istiyorsunuz?
"PHP" Rüzgarı Başlıyor - > http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=97051
Bir sürü kaynak topladık sizler için , uygulamalar yapıp onları ekledim , her şeyin açıklaması mevcut. Yeter ki "Öğrenmek istiyorum" diyip kalmayın.
Tahribatta Programlama konularına destek istiyoruz.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Öğrenmek istiyorum diyenler tam olarak ne yapıyor acaba? Öğrenmek istiyorum demek ile kalmak istemeyenleri tahribattaki programlama konularına çağırıyorum. PHP mi öğrenmek istiyorsunuz?
"PHP" Rüzgarı Başlıyor - > http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=97051
Bir sürü kaynak topladık sizler için , uygulamalar yapıp onları ekledim , her şeyin açıklaması mevcut. Yeter ki "Öğrenmek istiyorum" diyip kalmayın.
Tahribatta Programlama konularına destek istiyoruz.
Destek veriyoruz hocam veriyoruz, yeterki siz konuyu güncel tutun,
-
konuyu bi izlemeye alalım :)