Vasfı Olan, Hakimiyeti Olan Programcı Ve Tasarımcı Arkadaşlar [Site Siparişi Vereceklerde Baksın]
-
zula bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
mamii bunu yazdı:
"İlk önce Web sonra Win + Linux için programlar"mış.
Bu genel işleyiş yazacağımız şeylerle ilgili. Genel olarak Programcıların, Grafikerlerin, Elektronikçilerin bulunması gereken bir ortam olacak daha açmayalım :)
-----------------------------elektronikçi ne için bulunacak bu ortamda??
Hocam bilgisayar programları ile elektronik eşyalarla bağlantı vs , Bilgisayar varsa elektronikte var biraz saçma bir soru :) -
VBDream bunu yazdı:
zula bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
Bu genel işleyiş yazacağımız şeylerle ilgili. Genel olarak Programcıların, Grafikerlerin, Elektronikçilerin bulunması gereken bir ortam olacak daha açmayalım :)
Hocam bilgisayar programları ile elektronik eşyalarla bağlantı vs , Bilgisayar varsa elektronikte var biraz saçma bir soru :)-----------------------------
Şimdi maalesef öyle değil o olay.... Bakınız Elektronik Mühendisliği bakınız Bilgisayar Mühendisliği...
Bilgisayar programları ile elektronik eşyalarla bağlantıyı kuranlara elektronikçi demek ayıp olur...
-
zula bunu yazdı:
zula bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
Hocam bilgisayar programları ile elektronik eşyalarla bağlantı vs , Bilgisayar varsa elektronikte var biraz saçma bir soru :)-----------------------------
Şimdi maalesef öyle değil o olay.... Bakınız Elektronik Mühendisliği bakınız Bilgisayar Mühendisliği...
Bilgisayar programları ile elektronik eşyalarla bağlantıyı kuranlara elektronikçi demek ayıp olur...
Hocam ben öyle bir şey demedimki zaten. Biz elektronik olayını öğrenirken onlarda kendilerini bilgisayar yönünden pekiştirecek. Yazımdan bunu nasıl çıkardın anlayamadım ... -
Evet beyler tahribatta o kadar programcı tasarımcı adam var ama çoğundan bir iz yok ... Bekliyoruz herkesi :) Bu arada platform olayına katılmış arkadaşlara söylüyorum 20 gün içinde size bütün yönlendirmeleri yapacağım o yüzden Ne öğrenmek istiyorsun, Nelerde ustalaşacaksınız, Neleri biliyorsunuz ( Tam olarak konularıyla ) bana pm atın, aksi takdirde size gerekli yönlendirmeleri yapamam...
-
Projeni açıkla kurumsal olarak destek saglamaya çalışıyım ? maddi manevi
-
bı boktan caktıgım yok yalnız ogrenesım var yapabılecegım bısey verılırse sevabına yaparım :| hemde öğrenırım
-
adamgibi bunu yazdı:
bı boktan caktıgım yok yalnız ogrenesım var yapabılecegım bısey verılırse sevabına yaparım :| hemde öğrenırım
Hocam birşey bilmesende öğrenme amaçlı gelebilirsin.. -
vb 6.0 var. api kullanımında yardıma ihtiyacım oluyor bazen onun dışında iyi biliyorum diyebilirm. hayalgücünü çalıştırmadan photoshop cs2 kullanırım. ama bana birşey yap diyeceksin söyle böyle olsun diyeceksin. kafana göre yap dersen olmaz :D
-
eğer ayrıntıları pm olarak yollayabilirsen, asp.net,c#,c++,java,css,html,mssql,mysql gibi konularda iyiyimdir. ama detayları bilmeden ben varım diyemem.
-
javada sadece toplama çıkarma biliyorum kodlamayla:D:D öğrenmek istiyorum bende katılabilirmiyiM? Olur dersen pm atarım maili. :)