Vecizeler #3
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
din en büyük rpg'dir. Pessimist
-----------------------------ay kıyamam, cok düsündün mü bunu?
-
Z-CHAN bunu yazdı:
Kim ne söylediyse onu yazdım. Üstelik konu başlığında "ateistler" falan yazmıyor ki, kişilerin vecizeleri... Yani özel bir gruplama yok
Üstelik Atatürk bu kişilerin arasında anılmayacak birisi değil.
Hakaret edenlere de geçmiş olsun diyorum AB'de görüşürüz...
-----------------------------sen kişilerin ban yiyiceğini nerden biliyorsun
yoksa ADMİNLERİN SOL TAŞŞAĞIMISIN
-
Atatürkü sosyal demokrat yaptılar sıra ateist yapmaya geldi
karısı türbanlı diye photoshopla fotoğraftan yok eden zihniyet
diğer tarafta saltanatı bitirdi diye din düşmanı ilan eden zihniyet
inin artık şu adamın sırtından
-
Bir yaratıcıya inanan bilimadamlarının vecizelerini sıralasam burdan köye yol olur.
-
Adamın Atatürke bişi dedigi yok üstüne gitmeyin bir hışımla yıgıldınız üstüne
-
Onu bunu anlamam hoca bu adamın artık banlanması lazım.Yeter gına geldi....
Forumun %95 i sevmiyor işte daha ne zorluyorsunuz...
-
cran_s bunu yazdı:
Atatürkü sosyal demokrat yaptılar sıra ateist yapmaya geldi
karısı türbanlı diye photoshopla fotoğraftan yok eden zihniyet
diğer tarafta saltanatı bitirdi diye din düşmanı ilan eden zihniyet
inin artık şu adamın sırtından
-----------------------------http://farm4.static.flickr.com/3057/3743122474_a0bd327dbf.jpg ( ornek resim )
turban 1970 den sonra girdi bu ulkeye , ne hikmetse "kemalist" sifatinida bu ulkeye onlar soktu . turbani bayrak yapmayin kendinize. basini kapiyorlardi bu kadar basit !
turk kadini islamdan oncede basini kapardi. kicini basini acma meraklisi degildi , amma taktiniz su turbana .
Ataturk Turk kadinina "sen eller ustunde tasinmaya layiksin " diyerek , haklar verdi sagladi . Onlarin bugunku gibi araplar gibi dansoz olmalari , pavyonda kekolara meze olmalari, kicini basini tvlerde acip ona buna o***luk yapmalari icin degil.
-
Arkadaşlar küfür, hakaret etmeyiniz. Bu adamın açtığı başlıklar hep böyle. Muhatap alıp cevap yazmayın. Burada problem olan ateizm değil yapılan saygısızlıklar ve kışkırtmadır. Bu şahıs zaten bu konuda sabıkalı.
Yazdığınız her yorum sizin aleyhinize. Böyle insanlarla laf dalaşına girmeyin. Bu sebepten kaç kişi banlandı? Bu şahsın açtığı geçmiş başlıklara bakarsanız gidişatı anlarsınız. Bu şahıs ise defalarca ve defalarca milleti galeyana getirip kenara çekildi ve milletin banlanmasını izledi. Edilen küfürlerden zevk alıyor bu. Siz değerli arkadaşların böyle kişilerin galeyanına gelip gereksiz yere banlanmamanız için böyle bir uyarı yapmak istedim. Onun kaybedeceği birşeyi yok. En fazla sizler kendinizi suçlu yere düşürüyorsunuz. Var güvendiği birşeyler. Ek olarak bu adamın başlıklarıyla işim olmaz. Ben yazmıyorum siz de yazmazsınız olur biter. Cevap vermek zorunda değilsiniz. -
burdaki asıl mesaj Atatürk;)
çünkü onun adı kullanılınca daha etkili oluyo
-
kardeş bak bazı kurallar var biliyossun biz zorlamıyoruz saten sen zorluyosun banlanıcak olsa zaten banlanır buna biz değil adminler karar veriyor. düşünsene zchan değğilde başkası olsa hiç kimse onuda sevmese bu seferde konu açıp yada anket düzenleyip bu mürid tbt ye yakışmıyor atalım die bin tane post kasarız...
edit:firexi dinleyin hiç bişi yapamayosanız en azından bunu yapın...