Vecizeler #3
-
zamanında ir2 İslami konuların açılmasını yasaklamıştı forumda. Açanlarda tek tek banlandı. Aynı kuralı yönetimin şimdide uygulaması lazım.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Nikoteen
-----------------------------Fotoğrafımın etrafını küfürlerle süslenmesine tepki koydum.
Üstelik benim yaptığım şey ile onların yaptıklarını neye göre karşılaştırıyorsun? Ben kimseye hakaret etmiyorum, küçük düşürmüyorum.
Bir de burdan benim ahlak anlaşımın çelişkili olduğunu çıkartıyorsun.
Sen cümlelerini uzatmaya kafa yormaya devam et.
-----------------------------asdasdassdf.com adlı sıtede ateizmi yaymaya calısan Kahraman Ördek yavrusu
-
Kendi fikirlerini derleyip 2-3 kelime yazmakdan aciz sen, ancak oradan buradan, ateist sitelerinden bulduğun yazıları yazarsın.
Acıyorum, ateist olduğun için değil, kendine ait bir düşünce yapın hala gelişemediği için...
Edit:
Bir de şunu anlamıyorum. Öyle mallar var ki, hatta bunlar ailece mallar diye düşünüyorum.
Bir insan, zina da yapabilir, içki de içebilir, adam da öldürebilir. Bunlar kendi günahıdır, cezasını bi şekilde çekecektir. Ama bu insan inançları uğruna bu tarz sapkın insanlara yorum yapınca, o mal diye nitelendirdiğim insanlar hemen atılırlar;
Aman da x kişisi söyle yapar böyle yapar ama işine gelince müslüman kesilir...
İşte o aradaki kendi günahı ile inandığı değerler uğruna tartışması gerektiği farkı göremezler.
Kanaatimce bunları anaları doğurmamış, direkmen sıçmış !...
-
anca sağdan soldan kırpma 2-3 kelime ile milleti tahrik edip kıyıda köşede Altına Z-Cihana kadar gülersin pis egoist bu yöneticilerin bu arkadaşı bu şekilde korumalarına anlam veremiyorum z-cihan yöneticiler sana selpak mendilmi sattırıyor acaba :D
-
aman aman bea arkadaş burada ne müslüman varmıs öyle biraları tokuştururken iyi sigarları pafur pufur içerken iyi küfürü ederken iyi karıya kıza bakarken iyide iki çift söz mü size agır geliyor
-
Hepaq bunu yazdı:
aman aman bea arkadaş burada ne müslüman varmıs öyle biraları tokuştururken iyi sigarları pafur pufur içerken iyi küfürü ederken iyi karıya kıza bakarken iyide iki çift söz mü size agır geliyor
-----------------------------al bi (tane) daha..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------al bi (tane) daha..
-----------------------------al bir tane dha derken şu yazdıklarımın tekini bile yapmıyor musun bırak hocam din din die ölüp gidiyonuz hiç mi içki içmedin yada hiç mi bir karıya kıza bakmadın yada hiç mi dedikodu yapmadın hiçmi birinin arkasından konuşmadın bu sitede ilk cinsel deneyim die konu açıldıgı zaman hit rekoru kırdı nerdeyse demkki çogu kişinin eli uçkurunda ki akıl veriyor müslümanlıga göre bunların hepsi günahtır ve yasakdır bir fıkra vardır bilir misin adamın biri her boku yer sonra tövbe eder derki allahım şeytana uydum şeytana uydum die olay 1 olur 2 olur 3 olur en sonunda şeytan çıkar gelir derki amk yapıyorsun yapıyorsun benim üzerime ne atıyorsun işte sizinkide bu misal...
-
z-chan yinemi beynini evde unuttun hacı ya ?
ama olmaz ki hep böyle hep böyle..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Kanaatimce bunları anaları doğurmamış, direkmen sıçmış !...
-----------------------------Emir yakışıyormu böyle bi yazı sana hoca.Sitenin ne kadar eksi üyesisin,varmı böyle yorum yapmak.
-
WALLACEs bunu yazdı:
zamanında ir2 İslami konuların açılmasını yasaklamıştı forumda. Açanlarda tek tek banlandı. Aynı kuralı yönetimin şimdide uygulaması lazım.
-----------------------------kimin neye inanıp inanmadığı zerre kadar umrumda olamasada bu adamın provakosyon amaçlı yazdığı belli
ama nedense bu adamın bir dokunulmazlığı var.en azından banlanmıyorsa bile bu adamın sitede konu açması yasaklansın