Vücut Geliştirme Tozu
-
bugun itibariyle hepsiburada.com'dan aldıgım hardline prograiner 5kilo çilekli bitti.
bayramın ilk gününden itibaren kullandım hatta ramazandada 1 kaç gün kullandım.
sonuç: ramazanda kaybettigim kiloları alabildim.(spor yapmadan) 4 kilo kadar aldım
boy 1.90 cm kilo 72
-
swinlarg bunu yazdı
bugun itibariyle hepsiburada.com'dan aldıgım hardline prograiner 5kilo çilekli bitti.
sonuç: ramazanda kaybettigim kiloları alabildim.(spor yapmadan) 4 kilo kadar aldım
boy 1.90 cm kilo 72
Boy 1.87 cm kilo 90 :D hocam senin gibi olmak için napmak lazım ?
-
ilyas208 bunu yazdıswinlarg bunu yazdı
boy 1.90 cm kilo 72
Beleş diye yemege asılmamak lazım ılyas. -
narkozMRT bunu yazdı
kilo için serius mass kas için syntha 6 kullan kardeşim..
serius mass nası bişe hocam, kilo mu aldırıyo zararı varmıdır.
iyi bişeyse alam ben yaa -
Başlığı görüncü böyle peri tozu falan gibi sihirli bişey çıktı zannettim :)) birde workout, muadil ve değişken sözcüklerini aynı cümlede görünce de irkilmedim değil hani :)
cevaba gelince kilo aldırıcıyla protein tozu birbirinin muadili değil ama eğer kilo aldırıcı istiyorsan serius mass protein tozu da synta 6 öneririm.
eğer yeni başlıyorsan hiçbiri.
-
Smirnoff bunu yazdıilyas208 bunu yazdıswinlarg bunu yazdı
boy 1.90 cm kilo 72
Beleş diye yemege asılmamak lazım ılyas.Bana nargile sözün var yavrucum unuttum sanma :D
-
ByMusty bunu yazdınarkozMRT bunu yazdı
kilo için serius mass kas için syntha 6 kullan kardeşim..
serius mass nası bişe hocam, kilo mu aldırıyo zararı varmıdır.
iyi bişeyse alam ben yaahttps://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=serius+mass&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
-
Tozun her türlü gideri vardır hocam, her türlüsünü içerim, ama meretler öyle birşeyki vucut 1 yıl içinde tekrar eski halne dönmek için elinden geleni yapıyor amk, yani 6 ay ara ver kilolar yine gidiyor vucut normal haline dönmeye çalşı yor. hardline proginer 4,5 kg ile birlikte günde 3 defa sütle iç, sporunu yap mutlaka alırsın
-
bu tozlar saç döküyor
-
ilyas208 bunu yazdıswinlarg bunu yazdı
boy 1.90 cm kilo 72
hocam sen kilonu kasa çevirebilirsin aslında.
ben daha zayıfım şuan 80-85 kilo hedefim var ekimin başında yada kasımın başında yeni bir kutu alıp evde dumbel setleriyle istedigim kiloya ulaşmaya çalışacagım,ondan sonrada yine hardline markasının whey proteinini alıp hacim yapmak için uğraşacagım..
senin 5-10 kilo arasında vermen lazım hergün düzenli koşu yapman gerek ayrıca futbol basketbol artık neye ilgi duyuyorsan sırılsıklam terleyene kadar oynamaya çalış hacim içinde spor salonu tavsiye ediyorum onun haricindede kendi cabalarınla evde dumbell setiylede olur bu iş..