Vucut Geliştirmek İçin Yabancıların Calısma Tekniklerinin Videolarina İhtiyacım Var.
-
Vücut geliştirmenin yabancısı yerlisi olmaz. Hangi adele gurubunun nasıl çalıştırılacağı bellidir. Kullanılan ekipmanlar da artık nerede ise standarttır. Fantastik alet ve hareketler işi zorlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz. Kısaca gireceksin ağırlıkların altına bunun başka yolu yok. Gerisi senin kararlılığına ve genetiğine kalmış bir iş.
-
Zeytun-i bunu yazdıDaft bunu yazdı
p90, p90x torrentte bulabilirsin
p90x yada 2x bir vücut geliştirme sistemi değildir hocam.
Onla bir kondisyona sokabilirsin sadece. Bir trend gibi düşün.
Vücut geliştirmek, için hardcore'a kaçmak gerek başka şans yok ayda body-fitness'çı olacaksın yarı yarıya.
Hakan Demiray'ı izle temelden anlatıyor HakanFitness'ı izle, Murat Tavman'ı izle, Genç Ve Fit Bunu izle güzel kaynaklar yine türk olarak mantık kapar devam edersin.
p90x hardcore olmuyor mu yani neyse
bende p90x i öneririm yaptığında zaten daha hardcore unu yapamayacağını anlarsın
-
Lotus bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıDaft bunu yazdı
Vücut geliştirmek, için hardcore'a kaçmak gerek başka şans yok ayda body-fitness'çı olacaksın yarı yarıya.
Hakan Demiray'ı izle temelden anlatıyor HakanFitness'ı izle, Murat Tavman'ı izle, Genç Ve Fit Bunu izle güzel kaynaklar yine türk olarak mantık kapar devam edersin.
bende p90x i öneririm yaptığında zaten daha hardcore unu yapamayacağını anlarsın
HardCore body ne demek biliyor musun abi ?
P902x 'i bile aylar önce indirmiş daha trailer'ı piyasada iken bende orjinal dosyası vardı.
Body-Fit Kondisyon VE Güç Dayanıklılık Ağırlıklıdır p90 serisi, seni kütle olarak hard body'ci yapamaz.
He ne demek istediğimi anlatamadıysam örneklendireyim.
Umarım anlatabilmişimdir. Hardcore Body yi.
-
Zeytun-i bunu yazdıLotus bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıDaft bunu yazdı
HardCore body ne demek biliyor musun abi ?
P902x 'i bile aylar önce indirmiş daha trailer'ı piyasada iken bende orjinal dosyası vardı.
Body-Fit Kondisyon VE Güç Dayanıklılık Ağırlıklıdır p90 serisi, seni kütle olarak hard body'ci yapamaz.
He ne demek istediğimi anlatamadıysam örneklendireyim.
Umarım anlatabilmişimdir. Hardcore Body yi.
hocam doğru diyosun ama adamın böyle bişey olmak istediğini sanmıyorum :)
slanger tarafından 11/Mar/14 00:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıDaft bunu yazdı
çok hard değil hocam ama sağlam kondisyon ve güç kazandırıyo, p90x in ilk hafta çalışmasını ara ara spora başlıyorum diye yaptım, 2-3 günde alışıyosun, sonra daha rahat şekilde alıştırmaları yapıp güç kazanıyosun. ben tek seferde 50 şınav çekiyorum, beni görsen 25 zor yapar dersin. gerçekten de ilk zamanlar 25 zor yapıyodum(görünüşümde değişme olmadı), hatta bi ara her gün şınav mekik yapmama rağmen o zamanlar pek gelişme olmamıştı, p90x ten sonra akmaya başladım. yarın tekrar başlıyorum ilk haftadan, aslında bugün başlıcaktım da geç saate kaldı misafir filan geldi, yarın da okul var erken kalkmam lazım :/
-
hocam bana ınternetde calısma vıdeoları lazım ve o vıdeoların ıcınde kaslarıda gostermelerı lazım hangı kasın calıstıgını ben o sekılde bı calısma arıyorum
-
konuyu okuyunca neymiş diye baktım, p90x2 diye bir set buldum zamunda'dan, 12,95gb indiriyorum bakalım.
la sonradan "o bi işe yaramaz p90x2 değil p90x olacaktı" demezsiniz di mi :D
50gb akk var ztn :/
-
bence indimeye p90 leanle başla çünkü p90x çok zordur( başlangıç günü olarak bile 8 set barfix çektirir max repte) ki sen x2 yi indiriyon
-
ingilizcen varmı
-
Weldox bunu yazdı
bence indimeye p90 leanle başla çünkü p90x çok zordur( başlangıç günü olarak bile 8 set barfix çektirir max repte) ki sen x2 yi indiriyon
torrent sitelerinde p90x, p90x2 ve p90x3 buldum, p90 lean bulamadım.