folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 2008 Server Otomatik Kendini Kapatiyor

Windows 2008 Server Otomatik Kendini Kapatiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

By-alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacım bide şunu dene Aynı şey bemnimde başımdaydı.

Başlat -Çalıştır sonra cmd yaz.

cmd açıldıktan sonrada hemen bilgşisayar kapanıyorsa. ozaman

görev yöneticiyi çalıştır işlemler mensünde Explorasi diye bir işlem varsa aşağıdakileri uygula Explorer değil EXPLORASI.bunlar varsada yoksa da sen yinede aşağıdakileri yap.

Symantec Endpoint Protection Kur PC ye iyi bir tarat sorun ortadan kalkar sorunu düzelttikten sonra tekrar antivirüsü kaldır.Neden diyeceksen Symantec Firewall ı kendi kontrolü altına alıyor ve bütün giren ve çıkan portları kapatır.Açmak için antivirüsün Network kısmından port açabilirsin yani işletim sisteminin frewalıyla alakası kalmıyor.

Sorun düzelirse tekrar cevap yazarsan sevinirim.

haci avasti kurdum tarama yaptirdim dun gece takip ettim ama yinede kendini kapatti henuz ise gitmedim gidince dediginide kurucam deneyip mutlaka haber veririm

omerelili  hacim pcye ups in yazilimini yuklemedim sadece bagladim suanda ayri vaziyette calisio yinede kendini kapatiyor.

------------------------

ayrica sorum su bu server 2008 de eventlar nerde saklaniyor butun hata raporlarini kontrol edeceim yer neresi orda yazar neden kendini kapattigi yardimlariniz hala benim icin cok degerli....

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

iyi fikir

Start > Run > eventvwr

enter

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

yok hacilar yinede bi cozum bulamadim simdi windows uzerindeki cracki kaldirdim tekrar deniyorum bakalim kapaticakmi kapamiyacakmi hata olarak hic bise gozukmuo eventlarda....

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

hocam sorun donanimsalmi degilmi diye ögrenebildinmi barI? :)

task yok dimi?

bide, alet dell mi? :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

heralde donanimsal haci anlamadim mavi ekran hatasi verio daha sonra beklio biseyleri tario daha sonra rest atio onceden kapatiodu simdi mavi ekrana dondu acaba diorumki bu aletin hdd mi cortladi

bu arada bu bir server makinasi degil amd nin 8 cekirdekli 8 gb ramli bi pc a.q. beginsizinin biri almis server kurmaya calisiorum hala :D 

bu arada dip not pcyi formatladim :(

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

bu seferde mavi ekran hatasi aliyorum sebebi ne olur arkadaslar yeni format attim 1 haftadir hersey normal calisiodu gpo yaparmi acaba birde bu hatayi uzak masaustu sunucusunu kurdukdan sonra basliyor 

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Bu hata yuzunden sirketin amd fx-8150 islemcisiyle anakartini rafa kaldirip yeni makine toplamistik. Umarim sen cozum bulursun.

Gel bili bili gates
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

nasil ayni hata haci anlayamadim? hangi hata mavi ekranmi yoksa kendini kapatma durumumu?

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

mavi ekranda, cache dump diyip 50 60 70 diye sayiyormu yoksa? bazen kapanip bazende öyle kaliyorsa -> sictik :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

aynen haci durum o farkli hicbise yok format attim duzeldi gibi ama mavi ekrani arada bi almaya devam ediorum nedir anlamadimki a.q. seyini

delimiyim ben?
Toplam Hit: 4491 Toplam Mesaj: 27