Wos Wos Tost
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Hocam fiyat hesaplarken gerekirse ilk cay-şu vs yi de ekleyip söyleyin sonrada 50 kuruş şu parası isteyen adama bir daha ugramiyorum. Toplu gitmisiz 50 tl verimisiz 50 kuruş şu vardı diyor. Ulan sanki ölecek. ..
Bu konuya da dikkat edin. Zaten 25 kuruşluk şu için yüzünüzü yere egmeyin..
Bol kazanclariniz olsun... Allah utandirmasin..
@_PesimisT_ hocam önemli bir konu o dediğin gibi fiyat için şuan sabit bir şeyler düşündük. Ama dikkat edilmesi gereken bir konu sağolasın :)
-
Herşeyden önce esnaf olucaksın 3-5 e bakmayip güzel hizmet güzel bi izlenim bırakacaksın
Rastgele.
-
taekwondo bunu yazdı
Herşeyden önce esnaf olucaksın 3-5 e bakmayip güzel hizmet güzel bi izlenim bırakacaksın
Rastgele.
@taekwondo hocam haklısın zaten ilk mesajda da yazmıştım %100 et olayı ve az seçenekle kalite olayı önemli bir durum. Bu döngüyü tutturursak iyi şeyler başarabiliriz
-
Vay anasini arkadas konuya bak. Bir de resim koymuslar. Yaziklar olsun
-
Keske az erken acsaydin gelirdim hocam hayirli olsun artik gelecekte insallah
-
mizahi bunu yazdı
@mizahi konu resim derken forumda böyle bir bölüm var hocam farkindaysan maksat ne yapilabilir diye tavsiye almak ve sınırlar dışına çıkmamak böyle bir yorum yapman çok tuhaf
-
erdibaba06 bunu yazdı
Keske az erken acsaydin gelirdim hocam hayirli olsun artik gelecekte insallah
@erdibaba06 insallah hocam yinede eskişehir e yolun düşerse kahve içmeye bekleriz
-
aytaç' a paket gönderecek misin sen onu söyle hemen İzmirlim' i defterden silerim :))
-
sRcN bunu yazdı
aytaç' a paket gönderecek misin sen onu söyle hemen İzmirlim' i defterden silerim :))
@sRcN hocam mekan Büyükdere tarafında olacak buyuk ihtimal aytaç a paket gonderebiliriz neden olmasin sonuçta motorla olacak
-
mucitlik bunu yazdımizahi bunu yazdı
@mizahi konu resim derken forumda böyle bir bölüm var hocam farkindaysan maksat ne yapilabilir diye tavsiye almak ve sınırlar dışına çıkmamak böyle bir yorum yapman çok tuhaf
Espri yapiyorum dostum, ben yurtdisinda yasiyorum, burda doneri, tostu, adana kebabi, lahmacunu ozluyoruz. Yanlis anlasilma icin ozur. Isin hayirli olsun, Allah bereket versin.