Www.Elmas.Al

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

domain sahane hocam. Google indexlemez filan die dusunme eskidendi o, artik onlarida ayni derecede kaale aliyor ki bu tarz bir domain icin google degil sosyalmedia daha aktif olacaktir.

haydi Sevgiline.Elmas.Al gibi bir tanitimla her yerde patlar bu sayfa. Yatirimicin.elmas.al gibi sloganlar ile cok cesitlenir.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

evet bende bunu düşünerek aldım zaten :) içine güzel bi joomla teması atıp biraz uğraşıyım google da biraz üst sıralara çıkartıyım :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    sezginari bunu yazdı

evet bende bunu düşünerek aldım zaten :) içine güzel bi joomla teması atıp biraz uğraşıyım google da biraz üst sıralara çıkartıyım :)

bence yapma.

bu sekilde pazarlamak daha mantikli, fakat bunu kurumsal firmalara gidip pazarlaman lazim. prilanta.al gibi bir domain de bak bosta ise yol gostermis olayim :)

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hocam nerden alıyosun .al domainleri? 

Edit : senin domaini aratıyorum available diyo şu an bide?

MaviGozluDev tarafından 16/Tem/14 12:37 tarihinde düzenlenmiştir

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

hocam nerden alıyosun .al domainleri? 

Edit : senin domaini aratıyorum available diyo şu an bide?

nereden arattırıyorsun bilmiyorum üstad ama birde buradan arattır host.al buradan aldım

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

domain açılmış bulunmaktadır :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    sezginari bunu yazdı

Hadi hayırlı olsun hocam :) wp+ güze bir tema ile eklentileride abartmadan kullanırsan. Seo için ilk adımı atarsın. Kendin makale yazmaya çalış. Ürün inceleme yapabilirsin mesela. Yada fiyat karışlaştırması vs. vs. ziyaretçi gelmeye başladığında işi büyüt ve firmalara mail at. Günlük şu kadar ziyaretçinin geldiği web sitemde reklam alanları kiralıktır. Haftalık fiyatı X aylık fiyatı 3X diye. Siteyi satın almak isterseniz fiyat teklifinizi xxx@elmas.al mailine şeyettirin diye.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

Hadi hayırlı olsun hocam :) wp+ güze bir tema ile eklentileride abartmadan kullanırsan. Seo için ilk adımı atarsın. Kendin makale yazmaya çalış. Ürün inceleme yapabilirsin mesela. Yada fiyat karışlaştırması vs. vs. ziyaretçi gelmeye başladığında işi büyüt ve firmalara mail at. Günlük şu kadar ziyaretçinin geldiği web sitemde reklam alanları kiralıktır. Haftalık fiyatı X aylık fiyatı 3X diye. Siteyi satın almak isterseniz fiyat teklifinizi xxx@elmas.al mailine şeyettirin diye.

aynen bu dediğini yapacam üstad.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yeni konu mıyım bndr geçen cinselim.com domaini aldım gerçi hosgator pürüz çıkardı ama oldın düzelir sizce nasıl iş yaparmı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Google com, net ve org harici alanadlarını pek umursamıyor. 

yok böyle bişey.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 3681 Toplam Mesaj: 31