Www.Elmas.Al
-
domain sahane hocam. Google indexlemez filan die dusunme eskidendi o, artik onlarida ayni derecede kaale aliyor ki bu tarz bir domain icin google degil sosyalmedia daha aktif olacaktir.
haydi Sevgiline.Elmas.Al gibi bir tanitimla her yerde patlar bu sayfa. Yatirimicin.elmas.al gibi sloganlar ile cok cesitlenir.
-
evet bende bunu düşünerek aldım zaten :) içine güzel bi joomla teması atıp biraz uğraşıyım google da biraz üst sıralara çıkartıyım :)
-
sezginari bunu yazdı
evet bende bunu düşünerek aldım zaten :) içine güzel bi joomla teması atıp biraz uğraşıyım google da biraz üst sıralara çıkartıyım :)
bence yapma.
bu sekilde pazarlamak daha mantikli, fakat bunu kurumsal firmalara gidip pazarlaman lazim. prilanta.al gibi bir domain de bak bosta ise yol gostermis olayim :)
-
hocam nerden alıyosun .al domainleri?
MaviGozluDev tarafından 16/Tem/14 12:37 tarihinde düzenlenmiştir
Edit : senin domaini aratıyorum available diyo şu an bide? -
MaviGozluDev bunu yazdı
hocam nerden alıyosun .al domainleri?
Edit : senin domaini aratıyorum available diyo şu an bide?nereden arattırıyorsun bilmiyorum üstad ama birde buradan arattır host.al buradan aldım
-
domain açılmış bulunmaktadır :)
-
sezginari bunu yazdı
Hadi hayırlı olsun hocam :) wp+ güze bir tema ile eklentileride abartmadan kullanırsan. Seo için ilk adımı atarsın. Kendin makale yazmaya çalış. Ürün inceleme yapabilirsin mesela. Yada fiyat karışlaştırması vs. vs. ziyaretçi gelmeye başladığında işi büyüt ve firmalara mail at. Günlük şu kadar ziyaretçinin geldiği web sitemde reklam alanları kiralıktır. Haftalık fiyatı X aylık fiyatı 3X diye. Siteyi satın almak isterseniz fiyat teklifinizi xxx@elmas.al mailine şeyettirin diye.
-
interfector bunu yazdısezginari bunu yazdı
Hadi hayırlı olsun hocam :) wp+ güze bir tema ile eklentileride abartmadan kullanırsan. Seo için ilk adımı atarsın. Kendin makale yazmaya çalış. Ürün inceleme yapabilirsin mesela. Yada fiyat karışlaştırması vs. vs. ziyaretçi gelmeye başladığında işi büyüt ve firmalara mail at. Günlük şu kadar ziyaretçinin geldiği web sitemde reklam alanları kiralıktır. Haftalık fiyatı X aylık fiyatı 3X diye. Siteyi satın almak isterseniz fiyat teklifinizi xxx@elmas.al mailine şeyettirin diye.
aynen bu dediğini yapacam üstad.
-
Yeni konu mıyım bndr geçen cinselim.com domaini aldım gerçi hosgator pürüz çıkardı ama oldın düzelir sizce nasıl iş yaparmı
-
Mustafa bunu yazdı
Google com, net ve org harici alanadlarını pek umursamıyor.
yok böyle bişey.