folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Yabancı Hapishanedeki Mahkumlar Nasıl Kas Yapıyor

Yabancı Hapishanedeki Mahkumlar Nasıl Kas Yapıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Bir kaç belgesel ve dizi izledim dizilerden oz ve prison break sizde bilirsiniz oradaki zenciler , naziler , meksikalılar acayip kaslı hapishane ortamında verilen yiyeceklerde sağlıksız ( sağlıksızdan kasıt protein ağırlıklı değil ) bu herifler bir halter ve dumbell ile nasıl okadar kas yapıyorlar anlamıyorum ? sadece dizilerden görüpte söylemedim belgeseller var onlardada durum aynı sizin fikriniz nedir ? steroid felan mı ?

Gimme Some Tits
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

dizilerdeki hapishanelerde resmen yaşam mücadelesi veriliyor zaten.. adamlar hayatta kalmak için kulaklarıyla bile ağırlık çalışıyor olabilirler. ben tam anlamıyla gerçeği yansıttığını sanmıyorum. elbet "zenci" kültüründen kaynaklı olaylar vardır tabi ama gerisi senaryo diye düşünüyorum. aynı şekilde tüm o "zenci"lerin basketbolda iyi olmasının da bir nevi açıklaması bu..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

adamlar kendini spora veriyor yapacak bir şey olmadığından diye düşünüyorum. üstelik hapishane de olsa bir diyetisyen gözetimindedir yemekler sanırım.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Öncelikle kas ve güç aynı şey değildir hocam onu baştan söyleyip başlayım.

Aletle çalışmak yerine doğal fizik çalışırsan,barfiks,şınav,mekik gibi daha kısa sürede daha sağlam kas yaparsın vegüç bakımındanda çok etkisi olur.

Benim çevremde gördüklerim hep fitness yada body ile yapanlar. Onlarda hacimce büyüme var ama sıkılaşma yok yani çalıştığı belli oluyo göğüsten koldan ama sıkı değil vücut.

O yüzden çalışırken hacimce büyümeye çalıştığın kadar sıkılaşmayada çalış. Hem kas hacmi artar hem daha sıkı olur güce etkisi olur daha güzel görünür.

Benim tavsiyem barfiks çek çekebildiğin kadar. Barfiks çekerken ayakları karına çekip aşağı bırakırsan mideyide çalıştırmış olursun ki böylece neredeyse tüm vücudu çalıştırmış olursun barfiks harika bir hareket.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

çoğu daha önce vucut çalışmışdır onların

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Öncelikle kas ve güç aynı şey değildir hocam onu baştan söyleyip başlayım.

Aletle çalışmak yerine doğal fizik çalışırsan,barfiks,şınav,mekik gibi daha kısa sürede daha sağlam kas yaparsın vegüç bakımındanda çok etkisi olur.

Benim çevremde gördüklerim hep fitness yada body ile yapanlar. Onlarda hacimce büyüme var ama sıkılaşma yok yani çalıştığı belli oluyo göğüsten koldan ama sıkı değil vücut.

O yüzden çalışırken hacimce büyümeye çalıştığın kadar sıkılaşmayada çalış. Hem kas hacmi artar hem daha sıkı olur güce etkisi olur daha güzel görünür.

Benim tavsiyem barfiks çek çekebildiğin kadar. Barfiks çekerken ayakları karına çekip aşağı bırakırsan mideyide çalıştırmış olursun ki böylece neredeyse tüm vücudu çalıştırmış olursun barfiks harika bir hareket.

Tüm arkadaşlara teşekkürler pc sanada teşekkürler bende fazla kas olayını sevmiyorum fakat merak ettim yiyecek yok heriflerde acayip kas var sadece dizilerden değil

http://www.youtube.com/watch?v=fh8mhmf-l_E

buyrun belgesel

ReeX tarafından 22/Ara/12 12:18 tarihinde düzenlenmiştir

Gimme Some Tits
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

sadece hapishane dizilerini izlemene gerek yok, her dizide filmde bu var, adamlar calısıyor, bizim gibi bilgisayar basında gotu buyutmuyorlar. 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Benide iri kıyım zencilerle aynı ortamda duşa sokun bende 1 aya kalmaz sağlam vücut yaparım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

adamlar kendini spora veriyor yapacak bir şey olmadığından diye düşünüyorum. üstelik hapishane de olsa bir diyetisyen gözetimindedir yemekler sanırım.

Benim bir arkadas da ispanyada kaldi 4 yil kadar ayni boyle donduu.yapacak birsey yok ki dedi butun gun spor yapip durdum dedi.ayni zamanda fazla dusunup kafayi yemekten kurtuluyorsyn demistti.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    erblood bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı

Benim bir arkadas da ispanyada kaldi 4 yil kadar ayni boyle donduu.yapacak birsey yok ki dedi butun gun spor yapip durdum dedi.ayni zamanda fazla dusunup kafayi yemekten kurtuluyorsyn demistti.

Aslında benim sorum şuydu

dumbell ve çok fazla pahalı ve profesyonel olmayan aletler ile bu kadar olmasada şekillendire bilirmiyiz vucudu ?

Gimme Some Tits
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı
    erblood bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı

Aslında benim sorum şuydu

dumbell ve çok fazla pahalı ve profesyonel olmayan aletler ile bu kadar olmasada şekillendire bilirmiyiz vucudu ?

Düzenli çalışma ile sadece mekik, barfiks ve şınav gibi kendi vücut ağırlığımız ile yaptığımız hareketlerle de bu sonucu elde edebiliriz. Hatta spor salonlarında bulunan makinalardan elde ettiğimiz güç yanında hiç gibi kalır...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 6909 Toplam Mesaj: 34