Yabancı Hapishanedeki Mahkumlar Nasıl Kas Yapıyor
-
Bir kaç belgesel ve dizi izledim dizilerden oz ve prison break sizde bilirsiniz oradaki zenciler , naziler , meksikalılar acayip kaslı hapishane ortamında verilen yiyeceklerde sağlıksız ( sağlıksızdan kasıt protein ağırlıklı değil ) bu herifler bir halter ve dumbell ile nasıl okadar kas yapıyorlar anlamıyorum ? sadece dizilerden görüpte söylemedim belgeseller var onlardada durum aynı sizin fikriniz nedir ? steroid felan mı ?
-
dizilerdeki hapishanelerde resmen yaşam mücadelesi veriliyor zaten.. adamlar hayatta kalmak için kulaklarıyla bile ağırlık çalışıyor olabilirler. ben tam anlamıyla gerçeği yansıttığını sanmıyorum. elbet "zenci" kültüründen kaynaklı olaylar vardır tabi ama gerisi senaryo diye düşünüyorum. aynı şekilde tüm o "zenci"lerin basketbolda iyi olmasının da bir nevi açıklaması bu..
-
adamlar kendini spora veriyor yapacak bir şey olmadığından diye düşünüyorum. üstelik hapishane de olsa bir diyetisyen gözetimindedir yemekler sanırım.
-
Öncelikle kas ve güç aynı şey değildir hocam onu baştan söyleyip başlayım.
Aletle çalışmak yerine doğal fizik çalışırsan,barfiks,şınav,mekik gibi daha kısa sürede daha sağlam kas yaparsın vegüç bakımındanda çok etkisi olur.
Benim çevremde gördüklerim hep fitness yada body ile yapanlar. Onlarda hacimce büyüme var ama sıkılaşma yok yani çalıştığı belli oluyo göğüsten koldan ama sıkı değil vücut.
O yüzden çalışırken hacimce büyümeye çalıştığın kadar sıkılaşmayada çalış. Hem kas hacmi artar hem daha sıkı olur güce etkisi olur daha güzel görünür.
Benim tavsiyem barfiks çek çekebildiğin kadar. Barfiks çekerken ayakları karına çekip aşağı bırakırsan mideyide çalıştırmış olursun ki böylece neredeyse tüm vücudu çalıştırmış olursun barfiks harika bir hareket.
-
çoğu daha önce vucut çalışmışdır onların
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Öncelikle kas ve güç aynı şey değildir hocam onu baştan söyleyip başlayım.
Aletle çalışmak yerine doğal fizik çalışırsan,barfiks,şınav,mekik gibi daha kısa sürede daha sağlam kas yaparsın vegüç bakımındanda çok etkisi olur.
Benim çevremde gördüklerim hep fitness yada body ile yapanlar. Onlarda hacimce büyüme var ama sıkılaşma yok yani çalıştığı belli oluyo göğüsten koldan ama sıkı değil vücut.
O yüzden çalışırken hacimce büyümeye çalıştığın kadar sıkılaşmayada çalış. Hem kas hacmi artar hem daha sıkı olur güce etkisi olur daha güzel görünür.
Benim tavsiyem barfiks çek çekebildiğin kadar. Barfiks çekerken ayakları karına çekip aşağı bırakırsan mideyide çalıştırmış olursun ki böylece neredeyse tüm vücudu çalıştırmış olursun barfiks harika bir hareket.
Tüm arkadaşlara teşekkürler pc sanada teşekkürler bende fazla kas olayını sevmiyorum fakat merak ettim yiyecek yok heriflerde acayip kas var sadece dizilerden değil
http://www.youtube.com/watch?v=fh8mhmf-l_E
buyrun belgesel
-
sadece hapishane dizilerini izlemene gerek yok, her dizide filmde bu var, adamlar calısıyor, bizim gibi bilgisayar basında gotu buyutmuyorlar.
-
Benide iri kıyım zencilerle aynı ortamda duşa sokun bende 1 aya kalmaz sağlam vücut yaparım.
-
LizardKing bunu yazdı
adamlar kendini spora veriyor yapacak bir şey olmadığından diye düşünüyorum. üstelik hapishane de olsa bir diyetisyen gözetimindedir yemekler sanırım.
Benim bir arkadas da ispanyada kaldi 4 yil kadar ayni boyle donduu.yapacak birsey yok ki dedi butun gun spor yapip durdum dedi.ayni zamanda fazla dusunup kafayi yemekten kurtuluyorsyn demistti.
-
erblood bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
Benim bir arkadas da ispanyada kaldi 4 yil kadar ayni boyle donduu.yapacak birsey yok ki dedi butun gun spor yapip durdum dedi.ayni zamanda fazla dusunup kafayi yemekten kurtuluyorsyn demistti.
Aslında benim sorum şuydu
dumbell ve çok fazla pahalı ve profesyonel olmayan aletler ile bu kadar olmasada şekillendire bilirmiyiz vucudu ?
-
ReeX bunu yazdıerblood bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
Aslında benim sorum şuydu
dumbell ve çok fazla pahalı ve profesyonel olmayan aletler ile bu kadar olmasada şekillendire bilirmiyiz vucudu ?
Düzenli çalışma ile sadece mekik, barfiks ve şınav gibi kendi vücut ağırlığımız ile yaptığımız hareketlerle de bu sonucu elde edebiliriz. Hatta spor salonlarında bulunan makinalardan elde ettiğimiz güç yanında hiç gibi kalır...