Yakaladığım Yengeç
-
tarantulayı çüko koyduysan yengeçte sikko olsun bari hocam :f uyumlu olur
-
hacked75 bunu yazdı
Hocam gözünüzü seveyim adam akllı hayvanlar besleyin kuş besle it besle keçi olur dana olur. Hocam akrep beslemek örümcek beslemek nedir yeaaa.
Şaka bi yana yengeç besleyenler akvaryum içinde besliyor diye biliyorum o kap içinde ne kadar yaşar o eziyete ne kadar dayanır bilemiyorum bulduğun yerde yaşama devam etmesi daha iyiydi bence ;)Hocam Zaten 1-2 Güne Manyak Bir Akvaryum Yapmayı Düşünüyorum Açıkcası :) Alıcam Birtane Küçük 1 Tanede Ada Eklicem. Gerçek Yosunlar Felan. Onunda Atıcam Fotoğrafını Bu Konuda :)
samaccc bunu yazdıyengeçleri şişle yakalardık zonguldakta okurken
kıskaçlarını kırardık
kıskaçları kurutup içlerini lehimle doldurur ufakta bi kanca asardım bütün sülaleye yapmıştım
kolye orjinal yengeç kıskacından :D
abi o hayvan kaçarsa ne etcen o evde merak ettim
İşte O Yüzden Kaçırmamam Lazım :D Ne Yapacağımı Bende Bilmiyorum. Sanırım Giber Hepimizi :D
-
abi şu tür hayvanlardan en çok akrep ten korkuyorum :D yengeçler çok şirin hayvanlar.. 12 yaşındayken mahalledeki bir abim vermişti evdekiler istemediği için salmıştım.
-
sokoban bunu yazdı
tarantulayı çüko koyduysan yengeçte sikko olsun bari hocam :f uyumlu olur
Aklıma Geldide Bakıcaz :D Bay Yengeçte Olabilir :P
SpyBreaK bunu yazdıabi şu tür hayvanlardan en çok akrep ten korkuyorum :D yengeçler çok şirin hayvanlar.. 12 yaşındayken mahalledeki bir abim vermişti evdekiler istemediği için salmıştım.
Ailemde Korktuklarından Elletmedi Zaten :D
-
hacked75 bunu yazdı
Hocam gözünüzü seveyim adam akllı hayvanlar besleyin kuş besle it besle keçi olur dana olur. Hocam akrep beslemek örümcek beslemek nedir yeaaa.
"Kuş besle kedi köpek besle ama kertenkele neden beslenir yaa" diye mahallemizden geçen liseli ergenler tarafından kurulan bir cümleyi hatırlattı bana, bunu söylemelrinin nedeni de iguanama uv aparatı bulamamıştım manuel olarak güneş ışığı aldırıyordum omuzumda sokakta otururken bunlar da önümden geçtiler ve hala güldüğüm bu olay cereyan etti. 2007 sonların gittim hey gidi günler..
-
Yengeçler yan yan yürüyorlar çok komikoluyor hocam yengeç güzelde akrep cık cık cık yakıştıramadım sana :)
-
adını freud koysana hocu ?
-
Ka1nsha bunu yazdı
Yengeçler yan yan yürüyorlar çok komikoluyor hocam yengeç güzelde akrep cık cık cık yakıştıramadım sana :)
Hocam zaten tarantulalar genelde beni doğadan korumaya aldı vs beni besledi felan gözüyle bakıyormuş ama akrep kinciymiş gördüğü yerde sokuyormuş :D hiç o yüzden akrep kişiliğimi yansıtmıyor ama internette çok manyak fiyatlara gidebiliyor. Bu arada yan yan diyince aklıma komik bir fikir geldi. Şahin doğan kartal murta131 de konabilir :D sonuçta en çok yan giden onlar :P -
freudSusHaksizsin bunu yazdı
adını freud koysana hocu ?
Gerçekten istiyormusun bunu :D -
Harbiden ha yancıların kralı olur şahin koy şahin