Yakaladığım Yengeç
-
neyin kafasıdır bu merak ettim ya yengeç akrep tarantula yılan bilmem ne
-
Yengeç için suyun olduğu kısmı taşlı yap, garibim arada saklanabilsin.
-
telekom bunu yazdı
Yengeç için suyun olduğu kısmı taşlı yap, garibim arada saklanabilsin.
Hocam Var Zaten O Büyük Taşın Altına Su Giriyor. Oraya Saklanıyor Pezevenk :D
-
freudSusHaksizsin bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
ismini freud koy diyen arkadas ruyalardan yola cikti herhalde :)
freud koysanıza lan :( nolur ya kimse hayvanına benim ismimi vermedi :( kimse beni sevmiyomu :(
Hocam Bakıcaz :D Koyabilirim.
-
Hocam yengeci bilemedim de, tarantulanın bulunduğu kap çok büyük hayvan strese girebilir. ve bu kücüklükte bi tarantula icin su kabı da gereksiz, ayrıca koyduğun beyaz taşların keskin yerleri tarinin abdomenini kesip hayvanı öldürebilir. tarinin cinsi ne bu arada?
-
Vaybe küçükken köyde amma çok öldürürdüm bunlardan beyni patlayınca yumurta sarısı gibi sıvı birşey çıkıyor içinden :D büyüklerinin kafaya taşı indiriyordum :D
-
Nespace bunu yazdı
Hocam yengeci bilemedim de, tarantulanın bulunduğu kap çok büyük hayvan strese girebilir. ve bu kücüklükte bi tarantula icin su kabı da gereksiz, ayrıca koyduğun beyaz taşların keskin yerleri tarinin abdomenini kesip hayvanı öldürebilir. tarinin cinsi ne bu arada?
BrachyPelma Smithi. Bu Hafta İçide Murinus Geliyor :D Tamam Hocam Kaldırırım Onlarıda o Kadarda Keskin Değiller Ya :)
Peroksit bunu yazdıVaybe küçükken köyde amma çok öldürürdüm bunlardan beyni patlayınca yumurta sarısı gibi sıvı birşey çıkıyor içinden :D büyüklerinin kafaya taşı indiriyordum :D
Bende Kendimi Cani Sanardım :/
-
IEFLaM bunu yazdıNespace bunu yazdı
BrachyPelma Smithi. Bu Hafta İçide Murinus Geliyor :D Tamam Hocam Kaldırırım Onlarıda o Kadarda Keskin Değiller Ya :)
Peroksit bunu yazdıVaybe küçükken köyde amma çok öldürürdüm bunlardan beyni patlayınca yumurta sarısı gibi sıvı birşey çıkıyor içinden :D büyüklerinin kafaya taşı indiriyordum :D
hahaha :D küçüktüm hocam ozamanlar kertenkele katliamıda yapmıştım + kurba felan arı felan :D ama bunların kafadan akan sarımsı zımbırtı güzel oluyordu bi dene istersin ? senin hayvana yapıştır bitane sarı sarı pekmezi aksın :D
-
Peroksit bunu yazdıIEFLaM bunu yazdıNespace bunu yazdı
hahaha :D küçüktüm hocam ozamanlar kertenkele katliamıda yapmıştım + kurba felan arı felan :D ama bunların kafadan akan sarımsı zımbırtı güzel oluyordu bi dene istersin ? senin hayvana yapıştır bitane sarı sarı pekmezi aksın :D
Hiç gereği yok hocam birde şimdi o cesetle uğraş polis felan :D
-
Tebrik ederim hocam krabby yakalamışsın. Pokemon maceranda çok faydalı olacaktır ilerde . Belki bigün kingler'a evrim geçirir iyi bakarsan.
seretide tarafından 15/Nis/13 18:54 tarihinde düzenlenmiştir