Yar Çekimi
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
bu paylaşımda ne war ? çaresizsiniz ya da çare sizsiniz lafının bi benzerini yapmışlar bu cümleyi bulanlar akıllı oluodu da biz mi zeka kıtı oluoruz
sadece kadınlara laf atiim egomu tatmin ediim diosan yanlış yerdesin hacı
bu zekada kastettiğin saygısızlıktır saygısızlığın mekanıda burası deildir
edit : kızların zeka sewiyesi bi adım geriden gelio demek genelleme yapmaktır
-----------------------------benimle aynı çevredemisin irva ? Yok.Benimle tbt dışında tanıdıgın ortak insanlar var mı ? Yok.Çevremdeki diye yazdığımı görmen için altı kalın 72 puntoyla gözüne sokarcasına mı yazmam lazım.Sen çevremdeki erkekler çok salak diye bir genelleme yaparsan hiç sallamam bile.Boşuna feministlik yapıp mizahi bir konuyu baltalıyorsun.
-----------------------------1 senin çewren beni ilgilendirmez o zaman genelleme yapmadan sadece çewrem için diorum üstüne alınmasın mürideler die belirtmelisin
2 ben genelleme yapadan kimsenin tepkisini almadan konu açmaya çalışırım
3 gözüme sokar gibi yzmana zaten gerek yok ama sen kendi yazdığının anlamını anlamıosan o zaman 72 puntoyu kendin için yaz derim
-
Gene tarık gene Gereksiz bi paylaşım.. Hiç şaşırmadım..
-
: | bişey demicem
-
u235 bunu yazdı:
şimdi irwayıda bu genellemeye soksan yanlış mı olur? -
Proxykaspersky bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
şimdi irwayıda bu genellemeye soksan yanlış mı olur?
-----------------------------hacı derdin ne ?? durduk yere bana bulaşıosun
-
gitmeyin adamın üstüne dicemde dilim varmıyor.
-
kızların alayı aynı durumda adam haklı bence.
hepsine internet başında 12 saatimi harcıyorum deyince napıyosun facede okadar dicek kadar aptal düşünüyorlar.
kendileride face'te hep kendi kendine triplere giren şeyler paylaşıyolar. sana bişey deyimmi canım:umrumda değilsin.
çekemediyseniz anten takın vs vs :D
gördükçe yazık lan bu gençliğe diyorum. -
pcdoktor636 bunu yazdı:
kızların alayı aynı durumda adam haklı bence.
hepsine internet başında 12 saatimi harcıyorum deyince napıyosun facede okadar dicek kadar aptal düşünüyorlar.
kendileride face'te hep kendi kendine triplere giren şeyler paylaşıyolar. sana bişey deyimmi canım:umrumda değilsin.
çekemediyseniz anten takın vs vs :D
gördükçe yazık lan bu gençliğe diyorum.
-----------------------------bu dediklerini tüm kızlar yapıosa o zaman haklı olurdu ya da sadece bazı kızlar mı yapıo ona bakması lazım
ben listemdeki bi çok erkeğinde bunu yaptığını görüorum hatta hayran sayfamda laf koyan şeyler paylaştığımda çoğunlukla erkeklerin böbürlendiğini görüorum
"hepsine internet başında 12 saatimi harcıyorum deyince napıyosun facede okadar dicek kadar aptal düşünüyorlar. " bunu sence kaç kişi kız ya da erkek ayrımı yapmadan sorsan bu cwbı werir sana 1 2 kişi böle yaptı die onu tüm cinse mâl etmek sizin kınadığınız insanlardan sizi farklı mı yapmış olur
bu iki cinsin birbrini bu kadar aşağılama sorununu anlayamıorum bu hırs nedir 1 kişinin yaptığı bişeyi aa biliodum hepiniz salaksınız demek nedir kadınlar kendilerine göre erkeklerde kendilerine göre hatta her insan kendine göre bi zeka sewiyesine sahiptir we bunu kınamak ya da eleştirmek de kimseye düşmez
-
Yer arıonuz tartışmaya haa valla billa. Adam çevremdeki kızlar demiş irwa genelleme anlamış adam açıklıo öle değil die ordan başkası irwa ya sarıo :S
-
Kızlara demediğinizi bırakmıyosunuz yok şöyle salaklar yok böyle salaklar sonra kızların götünden ayrılmazsınız bu durumda siz hepsinden daha salaksınız..
ya allah aşkına lise çocuğumusunuz ya