Yaz Lastiği Seçemiyorum
-
aslında falken vardı üzerinde 50 bin km oldu yıprandı artık falken fiyat performans gibi duruyor ama kararsızım
DJ_Alper tarafından 25/Ağu/25 10:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam açık ara Conti be :)
-
Michelin aldım ben 50 km oldu daha ilk günkü gibi tavsiye ederim.
-
Birçok lastik kullandım. Benimde önceliğim yağmurlu havada frenleme mesafesi idi. Çünkü kuru havada hepsi birbirine yakın değerlerde oluyor genelde.
Alırken etiket değerine bak. Kullanırken benim edindiğim tecrübe şu yönde: Hiçbiri Michelin Primacy kalitesinde ve güvenlik seviyesinde değil. Ona en yakını Pirelli Cinturato P7 Blue var. Her iki lastiği de en az 50 bin km kullandım.
-
Hankook takmıştım yazlık 40-50 bin km oldu lastik daha yeni bitti kaymaya başladı
bu zamana kadar gözün gözü görmediği yağmurlu havada 150 ile yazlık lastikle makasa giriyordum banamısın demiyordu şuan artık kayıyor su görünce gerçi direkt kaymıyorda ben zorlayınca kayıyor
40bin km boyunca çok memnun kaldım muhtemelen yine onu taktırırım
-
continental
-
pirelli cinturato c3
-
Hocam aynı lastik ebatından(225/45/R17) continental premium contact 7 kullanıyorum yağmurlu havada fren perfomansı daha iyi olduğu için onu almıştım, tek sıkıntısı birazcık uğultulu, ultracontact biraz daha yakıt tasarrufu odaklı ve ömrü biraz daha fazla. bütçe sıkıntı değilse michelin primacy serisi genel anlamda iyidir. goodyear vs bridgestone çok tavsiye etmem.
-
tavsiyem michelin primacy 5. Ben 2 sene önce primacy 4 taktırdım şu zamana kadar kullandığım en iyi lastik diyebilirim. 2.tercihim kesinlikle goodyear olurdu.
-
continental contisportcontact 5 aldım bi önceki seri michelin pilotsport continental gayet başarılı virajlarda araç göt atmıyor ve ıslak zemin performansı gayet yeterli rft olduğu için bi tık konfor düşük ama çok memnunum
2025 ilk ay üretim aldım totalde 40k ödedim
-
Türkiye iklim şartlarını düşününce abartılı fiyatlara adı çıkmış sırf marka diye absürt olan markalara hiç gerek yok. Petlas herkese yeter artar bile...