Yaz Lastiği Seçemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aslında falken vardı üzerinde 50 bin km oldu yıprandı artık falken fiyat performans gibi duruyor ama kararsızım

https://www.lastikcim.com.tr/lastik/otomobil/falken-azenis-fk520-225-45-r17-94v-xl,145-355134?dot=2025 

https://www.lastikcim.com.tr/lastik/otomobil/continental-ultracontact-225-45-r17-91y-fr,3-312385?dot=2025 

https://www.lastikcim.com.tr/lastik/otomobil/bridgestone-turanza-6-225-45-r17-94y-xl,1-610879?dot=2025 

https://www.lastikcim.com.tr/lastik/otomobil/goodyear-efficientgrip-performance-2-225-45-r17-91w-fp,4-542479?dot=2025 

DJ_Alper tarafından 25/Ağu/25 10:04 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam açık ara Conti be :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali27
    Mali27's avatar
    Erkek

Michelin aldım ben 50 km oldu daha ilk günkü gibi tavsiye ederim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

Birçok lastik kullandım. Benimde önceliğim yağmurlu havada frenleme mesafesi idi. Çünkü kuru havada hepsi birbirine yakın değerlerde oluyor genelde.

Alırken etiket değerine bak. Kullanırken benim edindiğim tecrübe şu yönde: Hiçbiri Michelin Primacy kalitesinde ve güvenlik seviyesinde değil. Ona en yakını Pirelli Cinturato P7 Blue var. Her iki lastiği de en az 50 bin km kullandım.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Hankook takmıştım yazlık 40-50 bin km oldu lastik daha yeni bitti kaymaya başladı

bu zamana kadar gözün gözü görmediği yağmurlu havada 150 ile yazlık lastikle makasa giriyordum banamısın demiyordu şuan artık kayıyor su görünce gerçi direkt kaymıyorda ben zorlayınca kayıyor

40bin km boyunca çok memnun kaldım muhtemelen yine onu taktırırım

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

continental

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

pirelli cinturato c3

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gamahawk
    gamahawk's avatar
    Erkek

Hocam aynı lastik ebatından(225/45/R17) continental premium contact 7 kullanıyorum yağmurlu havada fren perfomansı daha iyi olduğu için onu almıştım, tek sıkıntısı birazcık uğultulu, ultracontact biraz daha yakıt tasarrufu odaklı ve ömrü biraz daha fazla. bütçe sıkıntı değilse michelin primacy serisi genel anlamda iyidir. goodyear vs bridgestone çok tavsiye etmem. 

hawk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

tavsiyem michelin primacy 5. Ben 2 sene önce primacy 4 taktırdım şu zamana kadar kullandığım en iyi lastik diyebilirim. 2.tercihim kesinlikle goodyear olurdu.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

continental contisportcontact 5 aldım bi önceki seri michelin pilotsport continental gayet başarılı virajlarda araç göt atmıyor ve ıslak zemin performansı gayet yeterli rft olduğu için bi tık konfor düşük ama çok memnunum

2025 ilk ay üretim aldım totalde 40k ödedim

Ignorance is bliss.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uruAdania
    uruAdania's avatar
    Erkek

Türkiye iklim şartlarını düşününce abartılı fiyatlara adı çıkmış sırf marka diye absürt olan markalara hiç gerek yok. Petlas herkese yeter artar bile...

Hayatınızdaki en önemli iki gün; doğduğunuz gün ve nedenini öğrendiğiniz gündür.
Toplam Hit: 2855 Toplam Mesaj: 46
araba papucu