Yaz Lastiği Seçemiyorum
-
Lastikcim de ki lastikler sifir mi? Kullanilmis mi?
-
Hocam param var kalitesi dersen ve uzun gitsin Continental ultra contac
Ekonomik olsun sessiz olsun Continental EcoContac 6. Tam bir yaz lastiği
Ekonomik olsun yeter dersen Goodyear Efficient performance al gec Hocam. Lastiğin üzerinde yazan Treadwear kisminda 300 u değerini aşsın. Aşınma kat sayısı yüksek olursa daha iyi. Selametle
-
ContiSilent
-
Aynı ebatlarda Continental PremiumContact 7 kullanıyorum, 20 bin kmden fazla oldu. Herhangi bir sıkıntısı yok her şey olması gerektiği gibi, 20 bin km yapmış olmama rağmen hala ilk günkü gibi.

-
Lastik konusu açılmışken. Yaz kış ayrı lastik mi mantıklı yoksa dört mevsim lastik mi? İstanbul için soruyorum. Kış lastikleri 5. Yılını doldurdu ömürleri 5 seneymiş galiba attım kışları. Yaz da son demlerini yaşıyor. Dört mevsim mi alsam, yine ayrı ayrı yaz kış mı alsam bilemedim. Kış lastiğinin pek faydasını görmedim açıkcası...
-
efficient grip 2 aldım. baya memnunum. sessiz lastik.
edit: ADAC testleri yaz google a lastik testlerini görebilirsin orda. geçen yaz efficient grip 2 birinci olmuş ondan onu aldım ben 4k tl idi yaz başı. 205 li olan ölçü benimki
PathfindeR00 tarafından 25/Ağu/25 22:08 tarihinde düzenlenmiştir -
F/p için falken ziex ze310
Mükemmel yol tutuşu için Goodyear Eagle asymmetric
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Lastik konusu açılmışken. Yaz kış ayrı lastik mi mantıklı yoksa dört mevsim lastik mi? İstanbul için soruyorum. Kış lastikleri 5. Yılını doldurdu ömürleri 5 seneymiş galiba attım kışları. Yaz da son demlerini yaşıyor. Dört mevsim mi alsam, yine ayrı ayrı yaz kış mı alsam bilemedim. Kış lastiğinin pek faydasını görmedim açıkcası...
istanbulda 4 mevsim kullandım kış gerek duymadım, şuan antalyadayım yaz var sadece.
insidae tarafından 25/Ağu/25 22:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Michelin tuzluysa Conti veya Hankook öneririn.
Ben Hankook aldım memnunum fakir Michelini zaten yumuşak lastik..
Turanza çok ses yapıyor önermem..
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Hocam ben Trabzon'da yaşıyorum bana göre 3 gün kar yağıyor gerek yok diyerekten hiç kış lastiği kullanmadım ama şirket aracı geçen yıldan itibaren kullanıyorum onda kış lastiğine geçtim yağmurda bile çok farkediyor su birikintisi vs imkan varsa yaz kış ayrı kullanılmalı. Faydasını görmemen yaz kış kullandığın için yaz lastiği kullanıp kışın ortasında geçersen farkı daha iyi anlarsın :)
4 mevsim kullanmıştım çabuk aşınıyor bence anlamsız.