Yeni Galaxy Bu Akşam Tanıtılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı

kalas gibi telefonu büyük reklam ve pazarlama ile gözleri boyayıp tanıtacaklar biz de yiyeceğiz. 

yok neymiş 8 çekirdekmiş. s3 4 çekirdekliydi de ne oldu? çift çekirdekli snapdragon s4 ün çok çok gerisinde kaldı. 

yok neymiş 13 mp kamera ile gelecekmiş. nokia ya mp ile insanları kandıran şirket diyenler neredesiniz? lumia 920 nin 8.7 mp lik kamerasını ezen bir akıllı telefon gösterin hadi. yada htc one ın 4 mp (ultrapiksel) lik kamerasından iyi olsun da görelim.

ekranı yine amoled olacak ve yine ips ekranlar karşısında ezilmeye mahkum.

ekranı kalas gibi. kullanışı zor. daha küçük alternatifi yok fakat daha da büyüğü var şaşırtıcı derecede saçma strateji.

sadece android pazarının DONANIMSAL lideri olur. 

fakat yine ios un ve windows phone un üst sınıf cihazları karşısında performansı düşük kalacak.

söylediklerin dogruda hocam windows phone işine katılmıyorum.tamam gayet başarılı bir çıkış yakaladılar fakat henüz apple yada androidi yakalayamadılar.bence en az 1 sene var windows phone kullanmaya.bu bir sene içinde nokia yada htc geri çekilmezse...windowsun işi biraz değişik gerçekten..ama sağlam geliyor.cunku yapılacak app hem win8 hemde telefon için kullanılacak.yani her türlü kullanılacak bu durumda appler artacak.fakat win8'in satışlarının artması lazım.

win8 kullandım..gayet güzel.baya baya farklı ve cok güzel performansı var fakat bi o kadar sorunda cabası.4 ay win8 kullandım geri 7 ye döndüm.driverlerda sorun verdi.kilitlenme sorunu yaşadım.mavi ekranlar fln..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Bende dedim yasam bulunan bi galaksi buldularda tanitiyolar meger... ne issizliktir bu 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

__________ Bulunsun ...

https://www.facebook.com/SamsungTurkiye/app_139775592813721

Zaten takıpteyız :) Son 7 Saat 39 dakıka 10 sanıye

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

cnn türk veriyor saat 20:40 da canlı olarak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

cnn türk veriyor saat 20:40 da canlı olarak

Nasıl yaw? 02:00 de degıl mı bu aletın tanıtımı? :)

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

iPhone 5 gibi yapacaklar. HTC One X de iPhone'a benzetti kalıbını bu da aynısını yapacak nah buraya yazıyorum. Böyle en alt ile en üst bir renk olacak ortası biraz daha açık renk olacak. :D Ve alüminyum kasa.

Caliber tarafından 14/Mar/13 19:36 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bence çıkacak alet budur :)

Bir suru prototip var internette ama bence yenı Galaxy bu resımdekı olacak :)

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Bu aksam new yorkta olcak tanitimi. begenirsem yarin veririm siparisi. Begenmezsem hic beklemem alirim nexus 4 u

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Samsungun yapacağı tasarıma so*ayım ya bi kere de karizmatik çıkarın şu teli. 

İnşallah yanılırız da son günlerde piyasaya yayılan o iğrenç s3 benzeri tasarım olmaz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Beklentim bana bedava bi tane hediye etmeleri :))
    Yoksa bu maaşla 232442 gün sonra alıyorum :)

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
Toplam Hit: 5538 Toplam Mesaj: 53