Yeni Projem : Phpciler.Com
-
HannibALgan bunu yazdı
Benim gibi 0'dan PHP öğrenmeye merak sarmış gayretli arkadaşlar için de çalışmalarının olması bekliyoruz. Ayrıca siteyi sık kullanılanlara ekledim. Hergün olmasa da belli sıklıklarla girip takip ediyorum. Başarılar müdür
Hacim amacim o ztn pcden anlamayana bile nasil baslayacagini gosterecek....
php ile laakasi olmayan bile nasil kullanilacagini ogrenecek
once dizayni az0bucuk yapmaya calisiyorum sonra kodlama sonrada basliyoruz dosya eklemeye -
up
-
sattim anasini background un :)
-
Bir bakin hacilar haberler kismini dizilis olarak soyle yapmak istiyorum
fikirlerinizi alayim
RENKLERE BAKMAYIN SADECE DIZILIS
-
Abi güzel artık birde kodlama başlasa. :) ama bu bence daha kötü olmuş ya mavi mavi. :D
-
Maddox bunu yazdı
Abi güzel artık birde kodlama başlasa. :) ama bu bence daha kötü olmuş ya mavi mavi. :D
yok siyaha donsurdum artik :)
-
Evet hacilar...
Haberler kismi tamamlandi gibi (DIZAYNI)
bakin bakalim nasil olmus ?
fikirlerinizi bekliyorum
tsekkurler
http://phpciler.com/news.php
-
Hocam biraz zalimce gelecek belki ama bence sen tasarımı başka birisine havale et. 1 haftadan fazla oldu daha bir şey çıkmadı ortaya :) Bu şekilde açarsan siteyi tasarımdan giren pek olmaz. Çok karanlık, iç boğuyor. Bence sen şimdi kodlara başla tasarım nasılsa bir şekilde çözülür. Tasarıma takılırsan projeden bayacaksın.
//edit:
6 gün olmuş, bir haftadan fazla diye temiz sallamışım :)
Austen tarafından 15/Kas/12 12:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Slothere bunu yazdı
Hocam biraz zalimce gelecek belki ama bence sen tasarımı başka birisine havale et. 1 haftadan fazla oldu daha bir şey çıkmadı ortaya :) Bu şekilde açarsan siteyi tasarımdan giren pek olmaz. Çok karanlık, iç boğuyor. Bence sen şimdi kodlara başla tasarım nasılsa bir şekilde çözülür. Tasarıma takılırsan projeden bayacaksın.
//edit:
6 gün olmuş, bir haftadan fazla diye temiz sallamışım :)
Hacim
Bilisim sorumlusu olarak calisiyorum... Bir tane c.r.m kurmaya calisiyorum... Millete egitimler fln. Afedersin zart zurt tlf caliyor. Evde net yok.
Sorunlar cikiyor...
Ben tasarimci degilim acikcasi. Ne yapabilirsem sonra tasarim degisir.
Proje uzayabilir... Cunku Sali gunu aksam 8 de bitirdim... Elim degmiyor hocam... Herseyi de 0 dan istiyorum yapmak.. yoksa forumda var blog da
-
Tasarım bence güzel gidiyor temiz temiz tüm bölümler açıkça ortada.
http://www.phpciler.com/article_category.php
Şuan için bu kısım olmamış bir tek göz yoruyor böyle adamı yoran bir hava var.