Yeni Projem : Phpciler.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Benim gibi 0'dan PHP öğrenmeye merak sarmış gayretli arkadaşlar için de çalışmalarının olması bekliyoruz. Ayrıca siteyi sık kullanılanlara ekledim. Hergün olmasa da belli sıklıklarla girip takip ediyorum. Başarılar müdür

Hacim amacim o ztn pcden anlamayana bile nasil baslayacagini gosterecek....

php ile laakasi olmayan bile nasil kullanilacagini ogrenecek

once dizayni az0bucuk yapmaya calisiyorum sonra kodlama sonrada basliyoruz dosya eklemeye

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

sattim anasini background un :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Bir bakin hacilar haberler kismini dizilis olarak soyle yapmak istiyorum

http://phpciler.com/news.php

fikirlerinizi alayim

RENKLERE BAKMAYIN SADECE DIZILIS

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Abi güzel artık birde kodlama başlasa. :) ama bu bence daha kötü olmuş ya mavi mavi. :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Abi güzel artık birde kodlama başlasa. :) ama bu bence daha kötü olmuş ya mavi mavi. :D 

yok siyaha donsurdum artik :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Evet hacilar...

Haberler kismi tamamlandi gibi (DIZAYNI)

bakin bakalim nasil olmus ?

fikirlerinizi bekliyorum

tsekkurler

http://phpciler.com/news.php

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hocam biraz zalimce gelecek belki ama bence sen tasarımı başka birisine havale et. 1 haftadan fazla oldu daha bir şey çıkmadı ortaya :) Bu şekilde açarsan siteyi tasarımdan giren pek olmaz. Çok karanlık, iç boğuyor. Bence sen şimdi kodlara başla tasarım nasılsa bir şekilde çözülür. Tasarıma takılırsan projeden bayacaksın.

//edit:

6 gün olmuş, bir haftadan fazla diye temiz sallamışım :)

Austen tarafından 15/Kas/12 12:13 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Hocam biraz zalimce gelecek belki ama bence sen tasarımı başka birisine havale et. 1 haftadan fazla oldu daha bir şey çıkmadı ortaya :) Bu şekilde açarsan siteyi tasarımdan giren pek olmaz. Çok karanlık, iç boğuyor. Bence sen şimdi kodlara başla tasarım nasılsa bir şekilde çözülür. Tasarıma takılırsan projeden bayacaksın.

//edit:

6 gün olmuş, bir haftadan fazla diye temiz sallamışım :)

Hacim

Bilisim sorumlusu olarak calisiyorum... Bir tane c.r.m kurmaya calisiyorum... Millete egitimler fln. Afedersin zart zurt tlf caliyor. Evde net yok.

Sorunlar cikiyor...

Ben tasarimci degilim acikcasi. Ne yapabilirsem sonra tasarim degisir.

Proje uzayabilir... Cunku Sali gunu aksam 8 de bitirdim... Elim degmiyor hocam... Herseyi de 0 dan istiyorum yapmak.. yoksa forumda var blog da

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Tasarım bence güzel gidiyor temiz temiz tüm bölümler açıkça ortada.

http://www.phpciler.com/article_category.php 

Şuan için bu kısım olmamış bir tek göz yoruyor böyle adamı yoran bir hava var.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 13293 Toplam Mesaj: 153