Yeni Projem : Phpciler.Com
-
EnableTurk bunu yazdı
güzel olacak.
-
Şimdilik güzel index user'lar merakla bekliyecekler abi. :)
Sonuna kadar herşeyinde arkandayım . :) -
abim güzel olmuş :) codersin ammmaa tasarımcılardan daha iyi iş çıkartıyosun :) zamanım olsa inan yardım edeceğim sana güzel şeyler çıkartırdık :) çalışmalarının devamını bekliyoruz projeyi yarıda brakmaa :D
-
güzel olmuş tasarımın.
beğendim işime yarayacak:)
-
Ben o kutucukları görünce nedense aklıma direk windows 8 başlangıç ekranı geldi.

Hele bir içeriği görelim ona göre yorumlarız.
Piyasada çok fazla php anlatım sitesi var. Umarım aralarından sıyrılıp fark yaratabilirsin.//edit
O kutucukların üstüne gelince yazıların yerini oynatmak yerine üstteki arkadaşlardan birisinin dediği gibi hover efektleri verebilirsin. Hatta direk üstüne gelince o bölümde neler bulunacağına dair kısa tanıtım yazıları gelebilir.
Austen tarafından 09/Kas/12 21:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Kutuların kenarlarını değiştir oval olaiblir bir köşeleri
arka fonda çok kötü
-
hocam yazlıarın üstüne gelince hafif bir kayma oluyor border dan kaynaklanıyor bence onu düzelt
-
asiminnesli bunu yazdı
hocam yazlıarın üstüne gelince hafif bir kayma oluyor border dan kaynaklanıyor bence onu düzelt
Evet hacim onu halledip border rengini degistirdim daha hos oldu sanki
-
iyide içi boş ??
-
Slothere bunu yazdı
Ben o kutucukları görünce nedense aklıma direk windows 8 başlangıç ekranı geldi.

Hele bir içeriği görelim ona göre yorumlarız.
Piyasada çok fazla php anlatım sitesi var. Umarım aralarından sıyrılıp fark yaratabilirsin.//edit
O kutucukların üstüne gelince yazıların yerini oynatmak yerine üstteki arkadaşlardan birisinin dediği gibi hover efektleri verebilirsin. Hatta direk üstüne gelince o bölümde neler bulunacağına dair kısa tanıtım yazıları gelebilir.
Esinlendim hacim napayim :)