Yeni Projem : Phpciler.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

güzel olacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Şimdilik güzel index user'lar merakla bekliyecekler abi. :) 
    Sonuna kadar herşeyinde arkandayım . :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

abim güzel olmuş :) codersin ammmaa tasarımcılardan daha iyi iş çıkartıyosun :) zamanım olsa inan yardım edeceğim sana güzel şeyler çıkartırdık :) çalışmalarının devamını bekliyoruz projeyi yarıda brakmaa :D

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

güzel olmuş tasarımın.

beğendim işime yarayacak:)

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Ben o kutucukları görünce nedense aklıma direk windows 8 başlangıç ekranı geldi.

Hele bir içeriği görelim ona göre yorumlarız. Gülümseme Piyasada çok fazla php anlatım sitesi var. Umarım aralarından sıyrılıp fark yaratabilirsin.

//edit

O kutucukların üstüne gelince yazıların yerini oynatmak yerine üstteki arkadaşlardan birisinin dediği gibi hover efektleri verebilirsin. Hatta direk üstüne gelince o bölümde neler bulunacağına dair kısa tanıtım yazıları gelebilir.

Austen tarafından 09/Kas/12 21:29 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Kutuların kenarlarını değiştir oval olaiblir bir köşeleri

arka fonda çok kötü

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam yazlıarın üstüne gelince hafif bir kayma oluyor border dan kaynaklanıyor bence onu düzelt 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

hocam yazlıarın üstüne gelince hafif bir kayma oluyor border dan kaynaklanıyor bence onu düzelt 

Evet hacim onu halledip border rengini degistirdim daha hos oldu sanki

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

iyide içi boş ?? 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Ben o kutucukları görünce nedense aklıma direk windows 8 başlangıç ekranı geldi.

Hele bir içeriği görelim ona göre yorumlarız. Gülümseme Piyasada çok fazla php anlatım sitesi var. Umarım aralarından sıyrılıp fark yaratabilirsin.

//edit

O kutucukların üstüne gelince yazıların yerini oynatmak yerine üstteki arkadaşlardan birisinin dediği gibi hover efektleri verebilirsin. Hatta direk üstüne gelince o bölümde neler bulunacağına dair kısa tanıtım yazıları gelebilir.

Esinlendim hacim napayim :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 13272 Toplam Mesaj: 153