Yoksa Siz Hala İnsanoğlunun Aya Çıktığınımı Sanıyorsunuz :)
-
bu makalemsi şey bilim teknikte vardı.bayrağın sallanmasının nedeni adam oraya saplaması onu.
Bir tek ayın ışık kaynağı olduğu yerde Uzay mekiğinin arka tarafı nasıl görünüyor?
ay değil ışık kaynağı güneş
Mekik yüzeye inerken, Armstrong konuşuyorya, bu arada 150 dblik motor sesi nerde?
armstrong özel giysisindeki hoparlörle konuşyo.madde olmadan ses iletilmez.
pek bilgim olmasada sonuçta gitmişler ...
-
helal hocam walla iyi bulmuşsun tebrikler
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------bu makalemsi şey bilim teknikte vardı.bayrağın sallanmasının nedeni adam oraya saplaması onu.
Bir tek ayın ışık kaynağı olduğu yerde Uzay mekiğinin arka tarafı nasıl görünüyor?
Mekik yüzeye inerken, Armstrong konuşuyorya, bu arada 150 dblik motor sesi nerde?
-----------------------------Videoyu izledinmi yoksa işkembedenmi konuşuyorsun?
-
Madem ABD aya gitmedi, en büyük rakibi RUSYA, ÇİN, JAPONYA gibi devletler tarafından aleni bir şekilde bilimsel belgeleriyle ortaya çıkarılmıyor?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
alicem bunu yazdı:
-----------------------------bu makalemsi şey bilim teknikte vardı.bayrağın sallanmasının nedeni adam oraya saplaması onu.
-----------------------------Videoyu izledinmi yoksa işkembedenmi konuşuyorsun?
bazı sorularda şahsen bende çelişki yaşadım videoyuda izledim. Ama genel görüşüm %90 rene ye katılıyorum(yani rene nin vermiş oldugu videolar fln filan vs ne varsa) Zaten her şeydede yokmudur biraz çelişkiedit: birde burda atıp tutanlar fln var olur mu öyle şey diyenler. Len kardeşim hangi konuda ne kadar bilgin var ki? Ne kadar araştırıyorsun ne kadar biliyorsun. rene nin dediği gibi işkembeden mi sallıyorsun. Bu tür bilimsel konular hakkında aksini belirtmen için bir nedenin olmalı bir kaynağın olmalı. Adam size vermiş kaynağını, aksini belirtiyor. bence burda işkembeden sallayanların %90 ı o videoları bile izlemedi. Ben yorum yapmak için önce indirdim sonra izledim yorumumu öyle yaptım. Konu hakkında araştırmadan bilmeden kendi sosyal mühendisliğiyle konuşan yalan söylüyordur :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
verdiğin bilgiler çok ilginç ama hepsinin tamamen düzmece photoshop olmadığını nası bilcez ordaki esrarengiz ışıkların yapma olduğunu nerden bilcez
o zamanlar photoshop varmıydı :D -
BuZuL bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
verdiğin bilgiler çok ilginç ama hepsinin tamamen düzmece photoshop olmadığını nası bilcez ordaki esrarengiz ışıkların yapma olduğunu nerden bilcez
o zamanlar photoshop varmıydı :D
-----------------------------:D valla windows ne zman ew kullanıcıları için yazılmıştı acep ! 85 miydi. her neyse. saten photoshop olsa adamlarda düşünmezmiydi geminin arkasını bayrağı filan. belliki fotoğraf makinası kullanılmış stüdyoda :S ben belgeseli islemedim...
-
amele_2 bunu yazdı:
hangi dilde yahut altyazı fln var mı?
-----------------------------İngilizce ama Türkçe alt yazı var
-
Benim duydugumda O tarihte amerika ay'a cikmistir, fakat buLguLari payLasmamak adina boyLesi sacma seyLer hazirLanmistir... Ve o zamanin teknoLojisi iLe de bu goruntuLer reddediLememistir...
bunLar bize Lise siraLarinda, biLim teknik manyagi hocaLar tarafindan soyLenenLer...
rene'nin veridigi beLgeseL LinkLerinde oLdugu gibi o cekimLer tatmiyLe duzmecedir...
bugun abd aya cikmamistir diyenLer azinLik degiLdir... tersini savunanLar azinLiktir...
-
aslında şimdi belgeseli indiriyorum.
ama yinede böyle birşeye inanmıyorum yani zaten büyük olan amerika 3-5 prestij kazanıyım diye bu görüntüleri kendi yapmış olamaz. ki yaptı bayrağın sallanmasını düşünemiyecek kadar salak değil.
ama 69 daki teknolojiyle şuan kullandığım teknoloji arasında bi fark yok aya çıkma manasında söylüyorum
televizyon kullanılmaya başladı cep telefonları çıktı diye şimdiki teknolojiyle 69 taki teknolojinin arasında dağlar kadar fark olduğunu söylüyemezsiniz.
böyle birşey olsa bile bizim resimlere bakarak böyle varsayımlar yapmamız imkansız olurda amerika bu planı piyasaya sürmeden önce herşeyine bakardı zaten hata var mı yok mu.
siz tutmuşsunuz bayrak sallanıyor diyosunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=RMINSD7MmT4&feature=related
bu video da sallanmıyor mesela.