Zamunda.Net Ratiolar Dengelendi.
-
0.0014 olan ratio değerim 0.85 olmuş. Acaba artık dosyayı uploadlamayanlar banlacak mı? Daha önce böyle bir hareket yapmıyorlardı çünkü?
-
Ayazz bunu yazdı
0.0014 olan ratio değerim 0.85 olmuş. Acaba artık dosyayı uploadlamayanlar banlacak mı? Daha önce böyle bir hareket yapmıyorlardı çünkü?
aynen hocam
-
ratio olayını biri özet geçebilirmi?
"Rating: 0.719 Uploaded: 92.53 GB Downloaded: 128.68 GB "
uploadın downloada oranı oluyo dimi bu? ( hesaplayınca da öyle bişiy çıkıyo)
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
ratio olayını biri özet geçebilirmi?
"Rating: 0.719 Uploaded: 92.53 GB Downloaded: 128.68 GB "
uploadın downloada oranı oluyo dimi bu? ( hesaplayınca da öyle bişiy çıkıyo)
aynen hocam, dengeli götürmen lazım, zamunda da eskiden sıkıntı değildi de heralde upload az gelmeye başladı :/
-
bu ratio teoride doğru uygulamada yanlış. adam 0.5 ratio n olcak diyo olsun aga olsun herkes çeksin dosyayı ama ben 10 gb veri çektiysem 5gb nasıl göndereyim ag ya.ben ne zmn bişey indirsem upload 1-2 de geziyor ki sınırda yok upload da.
-
şimdi sıçtık.
-
2 haftadır güncellenmiyor sitede ratio, vps den leech yüksek olan torrentlere bırakıyorum 3 saat yetiyor 2-3 hafta :D
-
livane bunu yazdı
bu ratio teoride doğru uygulamada yanlış. adam 0.5 ratio n olcak diyo olsun aga olsun herkes çeksin dosyayı ama ben 10 gb veri çektiysem 5gb nasıl göndereyim ag ya.ben ne zmn bişey indirsem upload 1-2 de geziyor ki sınırda yok upload da.
Aynen hocam. Mesla az önce 11gb'lık dosya indirdim. Dosyanın inmesinde sıkıntı yok, 2,5 saatte indi. Ancak o kadar sürede yapılan upload 25mb. Şimdi ben bu ratiyou dengelemek için haftalarca dosyayı seedlemeliyim ki ratio dengede dursun. Bence oldukça saçma bir olay.
-
zamunda üyelik alımıyla ilgili konuda yazdım. zamunda artık zamunda.se adresinde. .net yönetimdeki bi eleman tarafından çalındı.
-
Ayazz bunu yazdılivane bunu yazdı
Aynen hocam. Mesla az önce 11gb'lık dosya indirdim. Dosyanın inmesinde sıkıntı yok, 2,5 saatte indi. Ancak o kadar sürede yapılan upload 25mb. Şimdi ben bu ratiyou dengelemek için haftalarca dosyayı seedlemeliyim ki ratio dengede dursun. Bence oldukça saçma bir olay.
yani hocam mecburen ratio şişiriyrm . öylede dengede tutuyrm . 0,54 te bırakıyrm mecburiyetten .
-
ulquiorra bunu yazdı
zamunda üyelik alımıyla ilgili konuda yazdım. zamunda artık zamunda.se adresinde. .net yönetimdeki bi eleman tarafından çalındı.
aynen bunu demeye geliyordum. üstelik banlı iplerde temizlenmis superonline'nin bazi ip araliklari banliydi onlarda kalkmis ehehe:)
ratio konusunda ise sıçtık açık ehehe.