folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Zamunda.Net Ratiolar Dengelendi.

Zamunda.Net Ratiolar Dengelendi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

0.0014 olan ratio değerim 0.85 olmuş. Acaba artık dosyayı uploadlamayanlar banlacak mı? Daha önce böyle bir hareket yapmıyorlardı çünkü?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

0.0014 olan ratio değerim 0.85 olmuş. Acaba artık dosyayı uploadlamayanlar banlacak mı? Daha önce böyle bir hareket yapmıyorlardı çünkü?

aynen hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

ratio olayını biri özet geçebilirmi?

"Rating: 0.719 Uploaded: 92.53 GB Downloaded: 128.68 GB "

uploadın downloada oranı oluyo dimi bu? ( hesaplayınca da öyle bişiy çıkıyo)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    freudSusHaksizsin bunu yazdı

ratio olayını biri özet geçebilirmi?

"Rating: 0.719 Uploaded: 92.53 GB Downloaded: 128.68 GB "

uploadın downloada oranı oluyo dimi bu? ( hesaplayınca da öyle bişiy çıkıyo)

aynen hocam, dengeli götürmen lazım, zamunda da eskiden sıkıntı değildi de heralde upload az gelmeye başladı :/

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

bu ratio teoride doğru uygulamada yanlış. adam 0.5 ratio n olcak diyo olsun aga olsun herkes çeksin dosyayı ama ben 10 gb veri çektiysem 5gb  nasıl göndereyim ag ya.ben ne zmn bişey indirsem upload 1-2 de geziyor ki sınırda yok upload da.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

şimdi sıçtık.

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

2 haftadır güncellenmiyor sitede ratio, vps den leech yüksek olan torrentlere bırakıyorum 3 saat yetiyor 2-3 hafta :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    livane bunu yazdı

bu ratio teoride doğru uygulamada yanlış. adam 0.5 ratio n olcak diyo olsun aga olsun herkes çeksin dosyayı ama ben 10 gb veri çektiysem 5gb  nasıl göndereyim ag ya.ben ne zmn bişey indirsem upload 1-2 de geziyor ki sınırda yok upload da.

Aynen hocam. Mesla az önce 11gb'lık dosya indirdim. Dosyanın inmesinde sıkıntı yok, 2,5 saatte indi. Ancak o kadar sürede yapılan upload 25mb. Şimdi ben bu ratiyou dengelemek için haftalarca dosyayı seedlemeliyim ki ratio dengede dursun. Bence oldukça saçma bir olay.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

zamunda üyelik alımıyla ilgili konuda yazdım. zamunda artık zamunda.se adresinde. .net yönetimdeki bi eleman tarafından çalındı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    livane bunu yazdı

Aynen hocam. Mesla az önce 11gb'lık dosya indirdim. Dosyanın inmesinde sıkıntı yok, 2,5 saatte indi. Ancak o kadar sürede yapılan upload 25mb. Şimdi ben bu ratiyou dengelemek için haftalarca dosyayı seedlemeliyim ki ratio dengede dursun. Bence oldukça saçma bir olay.

yani hocam mecburen ratio şişiriyrm . öylede dengede tutuyrm . 0,54 te bırakıyrm mecburiyetten .

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı

zamunda üyelik alımıyla ilgili konuda yazdım. zamunda artık zamunda.se adresinde. .net yönetimdeki bi eleman tarafından çalındı.

aynen bunu demeye geliyordum. üstelik banlı iplerde temizlenmis superonline'nin bazi ip araliklari banliydi onlarda kalkmis ehehe:)

ratio konusunda ise sıçtık açık ehehe.

=)
Toplam Hit: 4296 Toplam Mesaj: 31