Zamunda.Net Ratiolar Dengelendi.
-
ulan bugün indirdiğim 8gb dosyayı yanlışlıkla sildim, tekrar indirdim yalan olduk mk
-
Rating: 6.267 Uploaded: 89.35 GB Downloaded: 14.26 GB (updated once a day -
anarsistherif bunu yazdıulquiorra bunu yazdı
zamunda üyelik alımıyla ilgili konuda yazdım. zamunda artık zamunda.se adresinde. .net yönetimdeki bi eleman tarafından çalındı.
aynen bunu demeye geliyordum. üstelik banlı iplerde temizlenmis superonline'nin bazi ip araliklari banliydi onlarda kalkmis ehehe:)
ratio konusunda ise sıçtık açık ehehe.
zamunda.net'te de tam tersi yazılıyordu.
zamunda bilgileri çalındı ama merak etmeyin bilgileriniz şifreliydi, şifrenizi çözemezler diye.
zamunda.se gibi diğer domain'lere güvenmeyin diyodu
-
Daft bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıulquiorra bunu yazdı
zamunda üyelik alımıyla ilgili konuda yazdım. zamunda artık zamunda.se adresinde. .net yönetimdeki bi eleman tarafından çalındı.
aynen bunu demeye geliyordum. üstelik banlı iplerde temizlenmis superonline'nin bazi ip araliklari banliydi onlarda kalkmis ehehe:)
zamunda bilgileri çalındı ama merak etmeyin bilgileriniz şifreliydi, şifrenizi çözemezler diye.
Hea, eski konuda PanxeR şöyle demişti;
zamundanın DB si çalındı, bu DB içinde şifreleriniz açılamaz durumda ancak açılan fake zamunda scriptlerine login olursanız bu sefer ifşa etme ve gerçek zamunda hesaplarınızı kaptırma oranınız var.
http://www.tahribat.com/Forum-Zamundaya-Giremiyoru-177266/2/#2132514
-
Daft bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıulquiorra bunu yazdı
aynen hangisine güveneceğiz .çıkmazta kaldım bende o konuda.
-
my4 bunu yazdıDaft bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıulquiorra bunu yazdı
en eski domain olan zamunda.net
-
my4 bunu yazdıDaft bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıulquiorra bunu yazdı
eskisi yenisi diye güvenmeyeceksin, ikisinde de hesap bulundurucaksın. iki taraf da kendisinin asıl zamunda oldugunu iddia ediyor. zaten aynı db olduğu için çalınma olayından önceki zamundada hesabın varsa 2sinde de var demek oluyor. şifrelerini farklı yap yeter. zamanla sahtekar olmayan ya da işi iyi kıvıran ayakta kalıcaktır. bgtorrentz de önce zamunda.se'nin gerçek zamunda olduğuna dair teknik kanıtlar olduğu yazıldı. daha sonra zamunda.net de erişim sağlanan trackerlar arasına sokuldu.
şurada da zamundanın eski sahibinin konuyla ilgili röportajı var. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1072210
.nete ratio sınırı geldiği nerde yazıyor?
-
zamunda.net nasıl sahte oluyormuş domain adamdaysa bunu kim nasıl kendi üzerine almış yok eğer onda değilse zaten gerçek sahibi kendine ait domaini almıştır he domain yönetim şifresini o sözde çalan elemana verdilerse bilemem lakin ben inanmıyorum benim elimdeki domaini gelipte birinin alabileceğini toz ederim duman ederim bir yerden girer amına korum silerim bütün db yi, zamunda sahiplerinin bizzat kendisi bile ikinci bir site açma kararı almış olabilir kim bilir
-
ulquiorra bunu yazdımy4 bunu yazdıDaft bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıulquiorra bunu yazdı
eskisi yenisi diye güvenmeyeceksin, ikisinde de hesap bulundurucaksın. iki taraf da kendisinin asıl zamunda oldugunu iddia ediyor. zaten aynı db olduğu için çalınma olayından önceki zamundada hesabın varsa 2sinde de var demek oluyor. şifrelerini farklı yap yeter. zamanla sahtekar olmayan ya da işi iyi kıvıran ayakta kalıcaktır. bgtorrentz de önce zamunda.se'nin gerçek zamunda olduğuna dair teknik kanıtlar olduğu yazıldı. daha sonra zamunda.net de erişim sağlanan trackerlar arasına sokuldu.
şurada da zamundanın eski sahibinin konuyla ilgili röportajı var. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1072210
.nete ratio sınırı geldiği nerde yazıyor?
Hocam net mesaj atmış inbox'ta
"Здравейте, коефицента ви до момента беше отрицателен! Поради лоялността си към нас и заради това, че продължавате да се наслаждавате на любимия си торент сайт Zamunda.NET, ние решихме да направим вашия коефицент положителен!"diye mesaj var. Translate'ten çevirince rationuz düşüktü biz de sizin için dengeledik gibi bir mana çıkıyor. Eskiden böyle bir uygulama yoktu. Acaba dedim ratio sıkıntısı baş gösterecek de ondan mı dengelediler ratio yu.
-
Arkadaşlar müritleri yanlış bilgilendirmeyelim.
Şu anda gerçek zamunda sitesi zamunda.se dir. Eskiden yönetimde olan bir eleman sitede devrim tarzı birşey yapıp yönetimi ele almış. Bunu nerden anlıyoruz dersek eğer sitedeki eski staff member ların neredeyse hepsi banlanmış durumda şuan.
Ayrıca zamunda.se sahte diyenler siteye whois çeksin gördüğünüz üzere zamunda.se sitesi zamundanın asıl kurucusu martin pavlov adına register edilmiş.
http://who.godaddy.com/whois.aspx?k=F6XpH6CKQbKZhUizMOL5cfLn8FNzGUbkz7GL+jJAPhrRv0yFXFSVeEKvQP+I7D7s&domain=zamunda.se&prog_id=GoDaddy