folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Zamunda.Net Ratiolar Dengelendi.

Zamunda.Net Ratiolar Dengelendi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

ulan bugün indirdiğim 8gb dosyayı yanlışlıkla sildim, tekrar indirdim yalan olduk mk

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    Rating: 6.267  Uploaded: 89.35 GB  Downloaded: 14.26 GB (updated once a day
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    anarsistherif bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı

zamunda üyelik alımıyla ilgili konuda yazdım. zamunda artık zamunda.se adresinde. .net yönetimdeki bi eleman tarafından çalındı.

aynen bunu demeye geliyordum. üstelik banlı iplerde temizlenmis superonline'nin bazi ip araliklari banliydi onlarda kalkmis ehehe:)

ratio konusunda ise sıçtık açık ehehe.

zamunda.net'te de tam tersi yazılıyordu.

zamunda bilgileri çalındı ama merak etmeyin bilgileriniz şifreliydi, şifrenizi çözemezler diye.

zamunda.se gibi diğer domain'lere güvenmeyin diyodu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı

zamunda üyelik alımıyla ilgili konuda yazdım. zamunda artık zamunda.se adresinde. .net yönetimdeki bi eleman tarafından çalındı.

aynen bunu demeye geliyordum. üstelik banlı iplerde temizlenmis superonline'nin bazi ip araliklari banliydi onlarda kalkmis ehehe:)

zamunda bilgileri çalındı ama merak etmeyin bilgileriniz şifreliydi, şifrenizi çözemezler diye.

Hea, eski konuda PanxeR şöyle demişti;

zamundanın DB si çalındı, bu DB içinde şifreleriniz açılamaz durumda ancak açılan fake zamunda scriptlerine login olursanız bu sefer ifşa etme ve gerçek zamunda hesaplarınızı kaptırma oranınız var.

http://www.tahribat.com/Forum-Zamundaya-Giremiyoru-177266/2/#2132514

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı

aynen hangisine güveneceğiz .çıkmazta kaldım bende o konuda.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    Daft bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı

en eski domain olan zamunda.net

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    Daft bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı

eskisi yenisi diye güvenmeyeceksin, ikisinde de hesap bulundurucaksın. iki taraf da kendisinin asıl zamunda oldugunu iddia ediyor. zaten aynı db olduğu için çalınma olayından önceki zamundada hesabın varsa 2sinde de var demek oluyor. şifrelerini farklı yap yeter. zamanla sahtekar olmayan ya da işi iyi kıvıran ayakta kalıcaktır. bgtorrentz de önce zamunda.se'nin gerçek zamunda olduğuna dair teknik kanıtlar olduğu yazıldı. daha sonra zamunda.net de erişim sağlanan trackerlar arasına sokuldu. 

şurada da zamundanın eski sahibinin konuyla ilgili röportajı var. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1072210   

.nete ratio sınırı geldiği nerde yazıyor? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

zamunda.net nasıl sahte oluyormuş domain adamdaysa bunu kim nasıl kendi üzerine almış yok eğer onda değilse zaten gerçek sahibi kendine ait domaini almıştır he domain yönetim şifresini o sözde çalan elemana verdilerse bilemem lakin ben inanmıyorum benim elimdeki domaini gelipte birinin alabileceğini toz ederim duman ederim bir yerden girer amına korum silerim bütün db yi, zamunda sahiplerinin bizzat kendisi bile ikinci bir site açma kararı almış olabilir kim bilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    ulquiorra bunu yazdı
    my4 bunu yazdı
    Daft bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı

eskisi yenisi diye güvenmeyeceksin, ikisinde de hesap bulundurucaksın. iki taraf da kendisinin asıl zamunda oldugunu iddia ediyor. zaten aynı db olduğu için çalınma olayından önceki zamundada hesabın varsa 2sinde de var demek oluyor. şifrelerini farklı yap yeter. zamanla sahtekar olmayan ya da işi iyi kıvıran ayakta kalıcaktır. bgtorrentz de önce zamunda.se'nin gerçek zamunda olduğuna dair teknik kanıtlar olduğu yazıldı. daha sonra zamunda.net de erişim sağlanan trackerlar arasına sokuldu. 

şurada da zamundanın eski sahibinin konuyla ilgili röportajı var. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1072210   

.nete ratio sınırı geldiği nerde yazıyor? 

Hocam net mesaj atmış inbox'ta 

"Здравейте, коефицента ви до момента беше отрицателен! Поради лоялността си към нас и заради това, че продължавате да се наслаждавате на любимия си торент сайт Zamunda.NET, ние решихме да направим вашия коефицент положителен!"

diye mesaj var. Translate'ten çevirince rationuz düşüktü biz de sizin için dengeledik gibi bir mana çıkıyor. Eskiden böyle bir uygulama yoktu. Acaba dedim ratio sıkıntısı baş gösterecek de ondan mı dengelediler ratio yu.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Arkadaşlar müritleri yanlış bilgilendirmeyelim.

Şu anda gerçek zamunda sitesi zamunda.se dir. Eskiden yönetimde olan bir eleman sitede devrim tarzı birşey yapıp yönetimi ele almış. Bunu nerden anlıyoruz dersek eğer sitedeki eski staff member ların neredeyse hepsi banlanmış durumda şuan.

Ayrıca zamunda.se sahte diyenler siteye whois çeksin gördüğünüz üzere zamunda.se sitesi zamundanın asıl kurucusu martin pavlov adına register edilmiş.

http://who.godaddy.com/whois.aspx?k=F6XpH6CKQbKZhUizMOL5cfLn8FNzGUbkz7GL+jJAPhrRv0yFXFSVeEKvQP+I7D7s&domain=zamunda.se&prog_id=GoDaddy

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 4313 Toplam Mesaj: 31