. Microsoft"Un "Pis" Oyunu - BAKMADAN GEÇMEYİN
-
ntx misin nesin git biraz tarihimizi oku.adamlar tabi der aq kendi milletimiz böle derse başka milletler neler demezki.
savaştığı adamların yarasını saran başka bir millet varmıdır?
savaşlarda kadınlara çocuklara yaşlılara asla dokunulmayacak kuralını koyan başka bir millet varmıdır?
esir aldıklarına ii davranan kendi milletinden gibi gören başka bir millet varmıdır?
hala daha barbar diosanız barbarız aq.
yakıp yıkmışız hadi yaaa -
Biz zaten microsoft'a gereken cevabı her zaman veriyoruz
Çoğumuzun windows'u korsan
Age of u da konrsan kullanıyoz
Ama diğer bir açıdan bakarsak Microsoftun bu oyununu turkiyeden pek fazla alınmaması Microsoft'un korkmamasına neden oluyor çok kişinin bu oyunu aldığını oynadığını bilse böyle yapmazdı belkide
.
Batılılar bunu heryerde yapıyor.
-
ComputerWolfa katılıyorum,bizim tarihte yaptıklarımız onların tarihte yaptıklarının yanında barbarlıksa ben barbarlığımla gurur duyuyorum. -
Britanyalılar nereden geldiklerini biliyor herhalde
Kral arthur filmindekileri gördünüzmü
Ok atan salakaları
Merlinmi ne b.ksa -
kokainman niye bu kadar sinirlendim anlamadım. tarihimizi biliyorum o dediklerini de. dediklerin savaş sonrası olanlar. sürekli yeni yerleri ele geçirmek için yaptığımız savaşlar hiçde masum deil. neyse burda tarih tartışması olmasın. Hepimizinde bildiği gibi tarihi kazanan taraf yazar.
-
kendi tarihimizi bile bilmiyorsak ben ne diyeyim ki ?
şahsen ben Türküm ve barbar değilim. -
Biz bir ingiliz bir fransız gibi Dünyanın bir ucuna sömürge yapmadık
Hangi osmanlı toprağına cami dikilmedi okul yapılmadı
Hindistan nere ingiltere nere
Adamlar dünyayı sömürüyor sen ne diyosan maksadın tartışmak değil ama tarihi yanlış yazardan okumuşun sen -
baba bi tavsiyem var--bu yazıyı içeren tek bi web sayfası yapalım ve ziyaretçi sayfası açalım ayrıca--koyabildiğimiz kadar siteye bu sayfanın linkini koyalım!Şu pop-up lar gibi olsa hani!Olmaz mı,böle olursa daha çok yayılır...
-
abicim bencede abartmaya gerek yok. sonucta bi oyun bu. turklerde yapsin bi oyun ana avrat duz gitsin amerikaya. hem zaten o senaryonun sonunda morgan turkle dost oluyor, kendi lorduna karsi savasiyorlar beraber :\
-
Bence Birçoğunuz konuyu okumadan salakca cevaplar vermiş ! veya birçoğumuz tarihimizi bilmiyor bu konuya sadece gülenler dikkatli okuyun ! Ne yapmaya çalıstıgınızı anlamıyorum. Umarım Yazıyı okumadan cevap yazmışsınızdır.. Hiç bir Türk bu olaya gülüp geçemez. tabi sadece sözde Türk olanlar ayrı !
Toplam Hit: 4954 Toplam Mesaj: 33