. Microsoft"Un "Pis" Oyunu - BAKMADAN GEÇMEYİN
-
Tırsar onlar bizden,türk deyince götleri tutuşur.
böyle vesilelerle kendilerini avutur ibneler.
ezik tarihe sahip lavuklara uymayın,ezik onlar. -
vakti zamanında karşılarına çıktığımızda ayakları titreyen başalarını yere düşürenler şimdi bize terbiyesizlik yapıyo 80 sene önce bir avuç askerle silahla yurdumuzda attığımız bu şerefsizlere karşı nasıl bu kadar sessiz ve anlayışlı oluyoruz anlayabilmiş değilim...
-
bana tarihi öğrende gel diyenlere birkaç sözüm var. niye türkler dediğimizde sadece osmanlıyı düşünüyorsunuz. ondan önce de vardık. barbarlıkla kastettiğimde savaşcı bir ırkız ki bu tarihtende belli oluyor. büyük fetihler yapmışız. asyadan göçüp anadoluya yerleşmişiz. peki anadoludakiler ne oldu?? yada osmanlı zamanında topraklarımız niye genişledi. kendileri katılmadı aramıza. şuanda yazdıklarımın oyunda bize hakaret edilmesiyle alakası yok. sadece gerçekler bunlar ve siz nedense inkar etmeyi daha çok seviyorsunuz.
-
ne olcakki oyun diyenlere diyorum?
askerlerin başına çuval geçirdiler. ve dedikki ne olmuşki sanki öldürdüler?
ülkemizin toprakları satıldı ve halen satılıyo. ne olmuşki sanki azcık topraktan bir şey olmaz?
karikatürde müslümanlıkla dalga geçtiler.ne olcakki?
bakalım en sonunda bu ne olcakkiler ne olcak gercekten yarın öbürsü gün zaman göstercek? -
Herkes yorum yapıyor da kaçınız AOE3ü oynadınız..Topraklarını işgal etmiş bir Türk komutanına diyor adam ortamı gerçek yapacak dialoglar geçiyor oyunda..O Fransız adamın söyledikleride tamamen kıskırtma olduğunu anlamıyor musunuz..Daha önce ne muhabbetler geçti AOE3 de daha oyun çıkmadan İstanbulun Constantinopolis geçtiğini gördüm ardından niye Osmanlı bayrağı değilde Türkiye bayrağı falan Ohoohoo(http://www.ageofempires3.com/Civilizations/Ottoman.aspx)
Abicim adamlar oyun yapmışlar ve babalar gibi koymuşlar Türkleride 7 tane ırktan biriyiz.Ben gurur duydum mesela eksikleri olmasına rağmen.Fransız konusuna gelince ona mı kalmış hakkımızı savunmak o mu anlatacak bize Türk milliyetçiğini ateşleyeceğini!! Bizim baştakiler ilk baş kendi sorunlarını çözsünlerde bizimkilerle uğraşsınlar..Daha 24 adlı dizi ile ilgili yaptırım uygulanamamış şimdi de filmi çekiliyor ondan sonra oyuna dava aç bilmem ne..Bunlar en basit örnekleri adamlar bizi paranoysak yapmış her bi boka sazanlama atlıyoz. -
Herkes yorum yapıyor da kaçınız AOE3ü oynadınız..Topraklarını işgal etmiş bir Türk komutanına diyordur adam ortamı gerçek yapacak dialoglar geçiyor oyunda..O Fransız adamın söyledikleride tamamen kıskırtma olduğunu anlamıyor musunuz..Daha önce ne muhabbetler geçti AOE3 de daha oyun çıkmadan İstanbulun Constantinopolis geçtiğini gördüm ardından niye Osmanlı bayrağı değilde Türkiye bayrağı falan Ohoohoo(http://www.ageofempires3.com/Civilizations/Ottoman.aspx)
Abicim adamlar oyun yapmışlar ve babalar gibi koymuşlar Türkleride 7 tane ırktan biriyiz.Ben gurur duydum mesela eksikleri olmasına rağmen.Fransız konusuna gelince ona mı kalmış hakkımızı savunmak o mu anlatacak bize Türk milliyetçiğini ateşleyeceğini!! Bizim baştakiler ilk baş kendi sorunlarını çözsünlerde bizimkilerle uğraşsınlar..Daha 24 adlı dizi ile ilgili yaptırım uygulanamamış şimdi de filmi çekiliyor ondan sonra oyuna dava aç bilmem ne..Bunlar en basit örnekleri adamlar bizi paranoysak yapmış her bi boka sazanlama atlıyoz. -
pis dese gene ii köpek dio bendeki türkçe çevirimde
-
Sana cevap vermiyorum çünkü dışardan bakanlar farkı anlayamazlar
-
Bunları okuduktan Sonra Baska Yorum yapmak gelmiyor içimden yazıklar olsun çoğunuza
-
burda okuldan once liselilere-ortaokullulara-ilkokullulara bi kanal izlettirilir, adi Channel1 dir... ve dunya gundemi ve abd gundemiyle ilgili seyler soylenir, daha 2 gun once konu "Ermeni Soykirimi" idi. Ve Turkler haksiz gosterildi, orda oldugum icin ortami toparladim, onlarin bize saldirdigini, orduya engel olmak icin ermenileri arabistana gonderdigimizi fln anlattim... ama 50 tane eyalet, bi dunya sehir var ? kacinda biri oturup acikliyor ki bunun gercek olmadigini ? daha yasken tum irklari dusman ilan ediyolar...
Toplam Hit: 4955 Toplam Mesaj: 33