[ Acil ] Kitap Koleksiyonumu Satıyorum - 47 Adet
-
Merhaba müritler,
Maddi sıkıntılarımdan ötürü, 47 adet Bestseller & siyaset & tarih & psikoloji & mistik ve eğitim kategorilerine ait kitaplarımı satıyorum. Kitapların ortalama yarısı alındığı günden beri hiç kullanılmamış, diğer kısmı ise az kullanılmıştır, temiz kullanılmıştır. Acil ihtiyacım olduğundan dolayı fiyatları elimden geldiğince düşük tuttum. Lütfen pazarlık yapmayınız :)
Kitaplara ek olarak, Bilim Teknik dergileri, 1er adet NTV Tarih ve PCnet dergisi ve piyasa değeri 90 lira olan, hiç kullanılmamış "Zümrüdüanka İstanbul - The Phoenix" isimli resimli kitabı da satıyorum. Kitap ve dergilerin isimleri, fiyatları ve resimleri yazının hemen altında.
Kitap sayısı çok olduğundan ve kargodan dolayı, minimum 3 kitap satabilirim. Almak istediğiniz kitapları yazarsanız, bende en kısa sürede fiyatlarını söylerim.
Koleksiyon, dergilerle birlikte toplamda 55 parça ve tümünü satın almak isterseniz fiyatı 295 TL. Resimli kitap hariç satın almak isterseniz koleksiyonun fiyatı 255 TL.
Kargo; Yurtiçi, Sürat veya istenirse İstanbul için elden teslim edilecektir.
Şimdiden hayırlı alışverişler...
Kitap Detayları
No Kitap Adı Tür Yazar / Sayı Fiyat (TL) 1 100.000$ Kazananlar Kulübü Kitap 3 2 12 Haftada Beyin Geliştirme Kitap 6 3 AKP Gerçeği ve Laik Darbe Fiyaskosu Kitap 3 4 Amerika Bizimdir Kitap 3 5 Ankara Kitap 4 6 Atatürk ve Parapsikoloji Kitap 6 7 Atatürk, Bilim ve Üniversite Kitap 3 8 Atatürk'ün Son Vasiyeti : KOD Kitap 9 9 Bir Sayı Tut Kitap 2 10 Devlet Kitap 3 11 Ebay Fenomeni Kitap 3 12 Forex Piyasası Kitap 4 13 Kafkas Ruleti Kitap 5 14 Kayıp Kromozom Kitap 7 15 Kozmik Şifre Kitap 4 16 Maji Kitap 4 17 Matrix'e Hükmedin Kitap 3 18 Medyada Düşürülmüş Maskeler Kitap 5 19 Metafizik İstihbarat Kitap 5 20 Militan Atatürkçülük Kitap 3 21 Mu Ülkesinin Çocukları Kitap 7 22 Olasılıksız Kitap 7 23 Ölmeden Önce Keşfetmeniz Gereken 5 Sır Kitap 4 24 Pegasus Sırrı Kitap 5 25 Raslantı ve Kaos Kitap 2 26 Rüyalarınızın Anahtarı Kitap 4 27 Savaş Sanatı Kitap 2 28 Siber İstihbarat Kitap 4 29 Soros'un Çocukları Kitap 3 30 Sudaki Mucize Kitap 4 31 Süper Hesap Uzmanları Kitap 7 32 Şeyh Şamil'in 100 Mektubu Kitap 8 33 Şu Çılgın Türkler Kitap 10 34 Tapınak Şovalyeleri'nin Tarihi Kitap 4 35 Türkiye'nin Gözyaşları Kitap 5 36 Ufolar ve Deprem Kitap 2 37 Ülkemizden Hizmet Öyküleri Kitap 1 38 Üşenme, Erteleme, Vazgeçme Kitap 4 39 Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Eğitim Dr. Fahri Vatansever 6 40 Bilgisayar Kurs Kitabı Eğitim Microsoft 12 41 Delphi 7 Eğitim Zeydin Pala 15 42 Genel Fizik Eğitim Hakan Şevki Ayvacı ve diğer 5 kişi 6 43 Genel İşletme Eğitim Prof. Dr. Eyyüp Aktepe 7 44 Genel Matematik Eğitim Prof. Dr. Ali Dönmez 7 45 Temel Elektronik Eğitim M. Sait Türköz 5 46 Türk Dili Kitabı Eğitim Prof. Dr. Gülden Sağol Yüksekkaya 7 47 Bilim Teknik - Bilinç Dergi Sayı 497 2 48 Bilim Teknik - Lazer'in 50. Yılı Dergi Sayı 510 2 49 Bilim Teknik - Yeni Dünyalar Arayışında Dergi Sayı 495 2 50 Bilim Teknik - Yeni Ufuklara 2 - Ciltli Dergi Ocak 2004 - Aralık 2005 8 51 Bilim Teknik - Yenilenebilir Enerji Kaynakları Dergi Sayı 498 2 52 Bilim Teknik - Zamanda Yolculuk Dergi Sayı 494 2 53 NTV Tarih Dergi Sayı 16 2 54 PCnet Dergi Sayı 141 2 55 Zümrüdüanka İstanbul - The Phoenix Resimli Kitap Necdet Çatak 40 Resimler
-
Bir Sayı Tut Kitap 2 Matrix'e Hükmedin Kitap 3
Ufolar ve Deprem Kitap 2 Devlet Kitap 3
Siber İstihbarat Kitap 4
hocam pm ile hesap no gönderebilirsen hemen aktarayım hesabına.
edit: pmyi benm atmam gerekirdi doru ya :F
-
p.m. gönderildi
-
Bir Sayı Tut, Matrix'e Hükmedin, Ufolar ve Deprem, Devlet ve Siber İstihbarat kitapları satılmıştır.
Toplu satın almak isteyenler için fiyat 281 TL'ye düşmüştür.
-
Yanlış anlaşılma olmasın fakat birkaçı dışında işe yarar kitap olmadığını düşünüyorum.Hayırlı satışlar
-
Matrix'e Hükmedin satılmadan görseydim iyiymiş. iyi satışlar up
-
ivy bunu yazdı:
-----------------------------Matrix'e Hükmedin satılmadan görseydim iyiymiş. iyi satışlar up
-----------------------------aynen hocam.
-
aref bunu yazdı:
-----------------------------Yanlış anlaşılma olmasın fakat birkaçı dışında işe yarar kitap olmadığını düşünüyorum.Hayırlı satışlar
-----------------------------Ben kitapçı değilim kardeş, kitapların birçoğu 2008-2012 arası satın aldığım kitaplar.
Buradaki kitaplar senin ilgini çekmese de, birilerinin mutlaka internette arayıp satışı tükendiği için bulamadığı, fiyatı yüksek olduğu için satın almadığı veya üniversitede kendisine kaynak olabilecek sıfırdan farksız ve geneli popüler, güncel kitaplardır.
Buradan rastgele 5 kitap seç ve kitapyurdundan-idefixten fiyatlarını araştır. daha ucuzunu bulursan sana yarı fiyatına vereceğim kitapları.
saygılar.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------ivy bunu yazdı:
-----------------------------Matrix'e Hükmedin satılmadan görseydim iyiymiş. iyi satışlar up
-----------------------------ilk gelen aldı :)
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------kitap gelsin okuyayım gönderebilirim hocalar :)
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------kitap gelsin okuyayım gönderebilirim hocalar :)
-----------------------------öyle bir babalık yaparsan süper olur :)