[ Acil ] Kitap Koleksiyonumu Satıyorum - 47 Adet
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
Pegasus sırrı ptt ile gönderebilirsen talibim bu kitaba :W
-----------------------------dostum minimum 3 kitap gönderebiliyorum. toplu satışlara öncelik veriyorum ama 2-3 gün içinde o kitaba talep olmazsa tekrar düşünürüz.
-
programlama kitapları java ,c# sql vb bişi olsa alırdım ama bunlar işime yaramaz hayırlı satışlar ;)
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------programlama kitapları java ,c# sql vb bişi olsa alırdım ama bunlar işime yaramaz hayırlı satışlar ;)
-----------------------------madem nie post kasıosun arkadaş. orda saten bilgisayar kitapları var algoritma ve vs vs yazan kitapta örnekelr java danda var işine yaramıosa nie yazarsınız ki :SAD
-
Beyler bana şöyle ilginç bilgilerin oldugu kitap isimleri lazım
Polisiye ilginç kendimizinde zamanı geldimi uygulıyabileceği
Kaçak Bir İnsanın Nasıl Yakalanmadan Yaşıyabileceği Tarzda ilginç şeyelre ihtiyacım var
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------kont239 bunu yazdı:
-----------------------------programlama kitapları java ,c# sql vb bişi olsa alırdım ama bunlar işime yaramaz hayırlı satışlar ;)
-----------------------------madem nie post kasıosun arkadaş. orda saten bilgisayar kitapları var algoritma ve vs vs yazan kitapta örnekelr java danda var işine yaramıosa nie yazarsınız ki :SAD
-----------------------------delphi verelim dostum ayıp ettin. en sağlam dillerden biridir. kitap da sağlam :)
-
müritler, satışlarımız devam ediyor... :)
-
Kayıp Kromozom, Kozmik Şifre ve Maji'ye talibim, lakin ücreti en erken ayın 17sinde gönderebilirim, o zamana kadar satabilirsen tabii ki sat senin de paraya ihtiyacın varmış ama satamamış olursan diye bir çeşit rezervasyon yapmak istedim.. bir de up olsun.
-
gittik parayı domain e yatırdık amk:s
-
zeydin pala nın delphi kitabını gördüm orda.. bazı okullarda delphi 7 anlatılıyosa hala o kitap çok sağlam ders geçirir, en az orta seviyeye kadar delphide ilerletir adamı tabi uygulamaları tekrar kodlarsan :)
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Beyler bana şöyle ilginç bilgilerin oldugu kitap isimleri lazım
Polisiye ilginç kendimizinde zamanı geldimi uygulıyabileceği
Kaçak Bir İnsanın Nasıl Yakalanmadan Yaşıyabileceği Tarzda ilginç şeyelre ihtiyacım var
-----------------------------ne yaşadışı bi insansın baba ya :D