*** Bu Ülkenin Kurtuluşu Sizce Nerde ?
-
Ülkenin kurtuluşu gençlerdir.
Günümüz gençleri ise bilinçsizdir.
Ülkenin kurtuluşu bilinçli olmak ; Diline , Kültürüne , Vatanına sahip çıkmaktır. -
ülkenin kurtuluşu genç beyinlerdir kardeşim olayları görüyoruz yorumlayabiliyoruz ama elimizde güç olmadığı için bişey yapamıyoruz biz gençler.ulan şu ülkenin yönetimini 2 günlüğüne bana vermezler mi?
-
gidip koltuga oturunca yorumlatmazlar gozum :) diline pranga vururlar :)....cozumu Antikky gostermis hyp....zaten Aytek in ustunde durdugun procelerden biriside TTP(Tarikat-ul Tahribat Partisi) egerki Hyp basarisiz olursa sahneye biz cikiyoruz :P
-
hai şu 23 nisan 19 mayısa ta oturtuyolar ya çocukları koltuklara o bile belki yeter. görmedinmi bu seneki çocuk iki laf etti 2 hafta o çocuk tartışıldı gerçi değişen bişeyde olmadı ya sölediği konuda ama olsun gereken yerlere gerekli msj lar gitmişitir yeri ve zamanın gelmesin bekliyordır belki.
-
En büyük güç bilgidir.. daha başka bi güç aramayın harekete geçmek için
-
arkadaş lar bu iş iğne ile kuyu kazmayla olacak iş bence ama olacaksa mutlaka yapılmalı.
yani geleceğe yatırım yapılmalı. gelecek nesil bu ülke için önemli. çocuğumuza dürüstlüğü öğretmek bile bir yatırımdır. büyüyüp bir yere geldiği zaman bir paket sigaraya iş yapmaz alnının teri ile kazandığı parayı tüketir. ama biz bunu başaracağız arkadaşlar.
ÇÜNKÜ BEN BUNA İNANIYORUM!!!! -
bu konununda ucu siyate dayandı.
yazı yazılmaz daha -
tam 604 milyar dolar dolandırılmış bi ülke hangi yöntemle kurtulacak TÜRKİYE'DE petrol rafineleri ve yer altı kaynakları var ama çalışma yok neden yok (DIŞ ETKENLER)
Şimdei ne alakası var diyeceksiniz dış etkenlerin bazı ülkeler TÜRKİYE'NİN gelişmesini istemiyo artı biz size para ve savaş aletleri veriyoruz diyo ardından herhangibi çalışma yapmayın diyip diyip duruyolar bizimkilerde kumrular gibi susuyo.. artık gersini siz düşünün ...
Toplam Hit: 2810 Toplam Mesaj: 19