folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder @ Hayatla Kavgam #1

@ Hayatla Kavgam #1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------

İnsan durağanlığa gittikçe alışır ve sessizlikte mutlu olmayı öğrenir. Kimseye ihtiyacı olmadığını öğrenir zamanla. Bunları kavgaya dönüştürmektense bunlarla barışmak en güzelidir. Yalnızlığında kalabalığında değerini bilmelisin. Az biraz yaramaz çocuklara hemen hiperaktif damgası vurulur psikologlara giderken hastalığını kabullenmişsindir zaten Psikologlar asla sen hiperaktif değilsin yada sen depresyonda değilsin diyemezler. Sonuç olarak tamamen beyninin oyunudur. Kendini geliştirirsin geçer.
    Hiçbir zaman yaşadıklarına sırtını dönme. Sen 8-9 yaşlarında hiperaktif damgası yediğin için üzülüyorsun ya 8-9 yaşlarında tecavüze uğrayan çocuklar. Baban özel okula gönderdi diye şikayet ediyorsun ya sabah akşam bok temizleyen çocuklar var.
    Sen aşk acısı çekiyorsun ya 40 yaşına kadar evden çıkamamış insanlar var.
    Yaşadığın herşey bugün sen olmanı sağladı ve sen düşünebiliyorsun. Kendinin kıymetini bil yada daha fazla katlanma hocam. Hiçbir şey için geç değil. Hayatının zaferi için şimdiden çalışmaya başlayabilirsin.

Öncelikle yorum yaptıgın icin tesekkür ederim..

Ben hiperaktiflik teşhisi koyuldugu icin kimseye kızmadım yanlıs anlamıssın,bir de özel okula gönderdi diye degil,göndermedi diye kızdım,cünkü su an ki durumum daha farklı olabilirdi...

Tabii her şeyden önce halimize şükretmek gerek bunu biliyorum... Dedigin gibi yaş geçtikce olgunlasıyoruz hepimiz... Bekleyelim bakalım...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    yau abi ben fareyi aşa doru parmaklamaktan yoruldum, okumayı hayal bile edemiorum :S

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hybris bunu yazdı:
    yau abi ben fareyi aşa doru parmaklamaktan yoruldum, okumayı hayal bile edemiorum :S

:)))

Bu arada o ilk 2 yazının telif hakları kardesim h4ckinger'a ait,sayfayı editlemeyi unuttugum icin yazmayı da unutmusum kendisinden burda özür diliyorum...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

bi heyecanla yollanmış editlemeden, içerik okununca o heyecana hak verilir tabi ki :).

yazdıkların çok içten olmuş Andrei hocam, çoğuna katılmamak elde değil. klavyesini mıncıklamakta olduğum şu konseptin bizden götürdüğü kadar getirisini elde etmek kararlılık istiyor haklısın.

çoğu insan da hatalarını görmek yerine başkalarının hataları ile örtmeye çalışıyor üstünü. sende bunu aşarak dökmüşsün içini.o da ayrı bir tebrik ister tabi :)...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. birader gerçekten söylüyorum benide ağlatıcan

2.birader şusayfaya bire ayar çekin

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bi kız sevmiş sonra bir daha görememiş sadece fenerli olduğunu bilip siteyi hackleyen senmisin :) off aylar geçmiş aradan.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    ne yorum yapılır ki bu yazıya :) sabah sabah ağlatıcaktın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Hayatımı berbat ettiniz ulan: bilgisayar...İnternet....Yenilemez Tutkularım...

İlköğretimde bunların hiçbir zararı olmadı ama şuanda hayatım 1lerle dolu. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

boktan bi sebep yüzünden sevdigimle kavga edip, internette kafa dağıtmaya çalışırken okudum yazını..

gerçekten çok içten olmuş, zaman zaman kendimi gördüm yazıda.. :/

ellerine sağlık hocam. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

etkileyici bir yazı..

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
Toplam Hit: 3250 Toplam Mesaj: 27