@ Hayatla Kavgam #1
-
kardeşim öncelikle hiç çekinmeden büyük bir cesaretle bu yazıyı burada paylaştığın için takdir ediyorum seni.Yani insanın kendisiyle yüzleşmesi, hatta yüzleşmeyi düşünmesi bile inan çok büyük bir başarı. bu yazının içinden herkes kendine bi pay çıkarabilir, herkesi derinden sarsacak şeyler yaşamış hissetmişin. insan istediği herşeyi emin ol ki başarabiliyor ama yeterki canı gönülden iste ve bilerek ilerle. neyi ne için yaptığını bilmeyenler hiç bir zaman ilerleyemezler. umarım bundan sonra hayatın monotonluğundan kurtulup hayatta pc ve internetten daha güzel şeyler olduğunu farkeder keşkeleri unutursun. unutma keşke demek şeytana uyduğunun bi göstergesidir...
-
sonuna kadar okudum harbiden güzel yazmışsın özellikle"dısardan güclü görünüyorum ama hükmedemiyorum kendime" sevdim
de hocam sen gecekten16 yaşında mıısn ?
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------İnsan durağanlığa gittikçe alışır ve sessizlikte mutlu olmayı öğrenir. Kimseye ihtiyacı olmadığını öğrenir zamanla.
Bunları kavgaya dönüştürmektense bunlarla barışmak en güzelidir.
-----------------------------haftaya ancak boyle bi yazıyı okuyarak başlanabilirdi bende öyle yaptım.tek başınaayakta durmayı öğrenmelisin
ayrıca,
Cradle-Of-Filth çokgüzel özetlemiş
-
okurken kendimi gördüm sanki benimde hayatım ot gibi geçti bu meret yüzündenn.. güzelmi kötümü bilemiyorum ama güzel özetlemişsin:)
-
hocam güzel.
insanın yaşadıklarını yazıya dökebilmesi güzel.
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------
kardeşim öncelikle hiç çekinmeden büyük bir cesaretle bu yazıyı burada paylaştığın için takdir ediyorum seni.Yani insanın kendisiyle yüzleşmesi, hatta yüzleşmeyi düşünmesi bile inan çok büyük bir başarı. bu yazının içinden herkes kendine bi pay çıkarabilir, herkesi derinden sarsacak şeyler yaşamış hissetmişin. insan istediği herşeyi emin ol ki başarabiliyor ama yeterki canı gönülden iste ve bilerek ilerle. neyi ne için yaptığını bilmeyenler hiç bir zaman ilerleyemezler. umarım bundan sonra hayatın monotonluğundan kurtulup hayatta pc ve internetten daha güzel şeyler olduğunu farkeder keşkeleri unutursun. unutma keşke demek şeytana uyduğunun bi göstergesidir...
-----------------------------İnsallah unuturum,keskelerden gerçekten bıktım...
@darkness_izmir
16 yasımdayım...
@siyahbereli
@olivetti
@ßissesTeşekkürler...