folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder @ Hayatla Kavgam #1

@ Hayatla Kavgam #1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    kardeşim öncelikle hiç çekinmeden büyük bir cesaretle bu yazıyı burada paylaştığın için takdir ediyorum seni.Yani insanın kendisiyle yüzleşmesi, hatta yüzleşmeyi düşünmesi bile inan çok büyük bir başarı. bu yazının içinden herkes kendine bi pay çıkarabilir, herkesi derinden sarsacak şeyler yaşamış hissetmişin. insan istediği herşeyi emin ol ki başarabiliyor ama yeterki canı gönülden iste ve bilerek ilerle. neyi ne için yaptığını bilmeyenler hiç bir zaman ilerleyemezler. umarım bundan sonra hayatın monotonluğundan kurtulup hayatta pc ve internetten daha güzel şeyler olduğunu farkeder keşkeleri unutursun. unutma keşke demek şeytana uyduğunun bi göstergesidir...

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

sonuna kadar okudum harbiden güzel yazmışsın özellikle"dısardan güclü görünüyorum ama hükmedemiyorum kendime" sevdim

de hocam sen gecekten16 yaşında mıısn ?

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------

İnsan durağanlığa gittikçe alışır ve sessizlikte mutlu olmayı öğrenir. Kimseye ihtiyacı olmadığını öğrenir zamanla.
    Bunları kavgaya dönüştürmektense bunlarla barışmak en güzelidir.

haftaya ancak boyle bi yazıyı okuyarak başlanabilirdi bende öyle yaptım.tek başınaayakta durmayı öğrenmelisin

ayrıca,

Cradle-Of-Filth çokgüzel özetlemiş

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    okurken kendimi gördüm sanki benimde hayatım ot gibi geçti bu meret yüzündenn.. güzelmi kötümü bilemiyorum ama güzel özetlemişsin:)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

hocam güzel.

insanın yaşadıklarını yazıya dökebilmesi güzel.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sanal_Zeka bunu yazdı:
    kardeşim öncelikle hiç çekinmeden büyük bir cesaretle bu yazıyı burada paylaştığın için takdir ediyorum seni.Yani insanın kendisiyle yüzleşmesi, hatta yüzleşmeyi düşünmesi bile inan çok büyük bir başarı. bu yazının içinden herkes kendine bi pay çıkarabilir, herkesi derinden sarsacak şeyler yaşamış hissetmişin. insan istediği herşeyi emin ol ki başarabiliyor ama yeterki canı gönülden iste ve bilerek ilerle. neyi ne için yaptığını bilmeyenler hiç bir zaman ilerleyemezler. umarım bundan sonra hayatın monotonluğundan kurtulup hayatta pc ve internetten daha güzel şeyler olduğunu farkeder keşkeleri unutursun. unutma keşke demek şeytana uyduğunun bi göstergesidir...

İnsallah unuturum,keskelerden gerçekten bıktım...

@darkness_izmir

16 yasımdayım...

@siyahbereli
    @olivetti
    @ßisses

Teşekkürler...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 3243 Toplam Mesaj: 27