“ İnsanın İçinde Ki Tanrı’Nın Krallığı ”
-
EricNorthman bunu yazdızalimadam bunu yazdı
videolardaki cümleleri yazıya çevirmiş olman oldukça hoş olmuş teşekürler.
motivasyona ihtiyacı olan birkaç değeli arkadaşıma gönderdim yazıları.
bu konudaki olumsuz yorumların nekadar ön yargılı olduğunu iyice kavramanı isterim.
öncelikle konu oldukça faydalı oldu ve faydasını da görenler olacaktır.
motivasyona ihtiyaç duyanllar ve video izlemeyi sevmeyenler için süper bir yazı oldu.
bu konuyua taşşak geçenler daha önce hiç hayat zorluğu çekmemiş, bankamatikten parasını çekmeye üşenen, dominostan pizza yedikten sonra çöpünü atmaya üşenen , merakla dedesinin emekli maaşını bekleyen , marlboro sigaranın pakedini göstere göstere yolda yürüyen faydasız kişilerdir.
Azına yüreğine sağlık hocam söliyceklerimi dilimden aldın bir post daha geldıkten sonra zaten yazdıklarımda bunlara ihtiyacları olmayan insanlar var diye bir ibare var belirticektim kendılerıne.
Benım ihtiyacım var, Siteden tanıdığım 4 kişinide ihtiyacı var, Yenı üye yaptığım yan sokoktakı arkadaşım, Senın bir kaç arkadaşım ve başkalarıda,
Video'yu izlemek her ne kadar dahada şehvet verici olsada, Yazmanın kişiler için daha yararlı olacağına hatta nette sorunları bile olan insanların, Mobilde olanları bile göz önünde bulundurmak istedim.
Evet şunu okuyan adam boş demez. Yazıyı veya başkasının yaptığı video övmek gibi bir niyetim yok.
Sadece ;
Bazı insanlar, " O kız senı sevmıyor bak onu sevmeye devam edersen canın yanar " dediğinde sevmeye devam ederler.
O bazı ınsalara " O kızı seversen, Birgün bir yerde başkasıyla el ele tuttuştuğunda canın yanacak, Aylarca evde yatıp psikolojını bozucaksın, Mesleğine engel, Gençliğine heba edeceksin, Annen üzülücek, Babanın canı sıkılıcak, Alkol içip cidlini yaşlandırıcaksın paket paket sigara içiceksin acını kesmiycek uyuşturucu kullanıcaksın madde bağımlısı olucaksın vs vs " gibi derine inerek konuştuğunda
Daha dikkate alıcaktır. kız sadece örnek ;
Anlatmak istenilen okuyan için zaten ters bir yorum yapmasına sebebiyet değil,
Ulan edebiyat için mi koydum ? Ağlayak diyemi koydum ? Sıkıntısı olan insana gaz versin, Bak düşme kalk desin, diycek kımsen yoksa Kendı kendıne de diye koydum ! Benım yok, Böyle şeylerle ayakta kalabiliyorum, Değerlerime taşşak yapan adamlada her türlü münakaşaya girerim.
Sen benım aylardır izleyip, Belki sadece bir cümlesine ayakta durduğum bana bunu söleycek bir adam bulamazken bu umudu,
Mikine takmadığın bir vıdeoda buluyorsam, Ve sen eleştiriyi sıkıldım diye adlandırıyorsan, Sorun yok kimseye saygısızlıgım ve kavgacılığım olmadı
Ama senınle ederiz..Eyvallah hacı.