... Kedini!!(Doğrulama Kodu Mevzusu..)
-
tavşan umması,renk körlügü,kod okuyamama,tırık,tatanoz vs.. rapidsharenin yan etkilerine derman olunur okunur üflenir bir şekilde iyileştirilir..
-
öyle bi okuyorum kiiii :D
-
"peki o kedi ve köpekleri ve de harfleri ayrı ayrı programa tanımlatsak, ardından kod geldiğinde program kedi ve köpekleri tanıyıp otomatik olarak silse, geriye kalan harflerin de ne olduğunu daha önce tanımladığımız harflerle karşılaştırarak bulsa, bu güvenlik kodu olayını aşamazmıyız?"
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------"peki o kedi ve köpekleri ve de harfleri ayrı ayrı programa tanımlatsak, ardından kod geldiğinde program kedi ve köpekleri tanıyıp otomatik olarak silse, geriye kalan harflerin de ne olduğunu daha önce tanımladığımız harflerle karşılaştırarak bulsa, bu güvenlik kodu olayını aşamazmıyız?"
cold-m4 :D anladın sen onu :D
-----------------------------
onun için pixel pixel taraman lazım onuda yapıcagın sürede resmin süresi geçer yok çok saglam serverlarım var super-computer oluşturdum ben dersende ayda 12ytl neden ödemiyorsun derler -
Bu kedi köpek konusuyla ilgili geçenlerde rapide attıgım mailin cevabı:
Hello,
We are using Captchas to prevent automatically downloads.
Automatic downloads of Free-User decrease the download speed from our
servers.
Therefore we change our captchas from time to time for better safety.
But not
all upgrades are better than the old version.
We apologize for the inconvenience.Türkçe açıklaması özetle;
Captachleri otomatik downloadları engellemek için kullanıyoruz.Otomatik downloadlar serverlarımızın download hızını düşürüyor.Bu yuzden sık sık degıstırıyoruz.
Toplam Hit: 5261 Toplam Mesaj: 16