!-!_Site HACK Kesin Hiç BİŞİ Bilmeyen De Yapar(Forum)
-
bu arada bunnarı arattım ama hiç bişi cıkmadı :S
-
hacı iyi güzelde çogu bu açıgı kapamış anlaşılan yemiyor ben bi kaçına denedim sonlara dogru ama 403 forbidden diyor a.q neyse yinede güzel döküman..
-
az kaldı beyler
genelde ılk sıradakı admın oluyor
-
aga gzl dokuman dedigin gibi oluyorda ama hash leri kırmakta sorun verdigin link ölmüs md5 cracker da bulamadım bulsam kırmayı denicektim olan varsa link verirse makbule gecer
-
Ewet link üsterüz :) Kıracam hepsini md5 kalmayacak dünyada :P
-
PDF Remover : PDF Dosyalarınızın Şifresini Kırar.
Passware Kit : Şifreleme Programı
Password Keychain : Şifre Deneyici ( Brutus )
Bootable Floppy Creator : Disket Sürücünüzü Boşaltır.
MessenPass : Bilgisayarda Kayıtlı Olan ICQ vs. Şifreleri Gösterir.
FolderShield : Klasörlerinizi Şifreler.
Daemon Tools : Image Drive Programıdır. Kopya Korumalı Oyunlarda İşe Yarar.
Arisk Key : Genelleme Şifreleri Gösterir.
Actmon Write All Stored Passwords : Bilgisayarınızdaki Kayıtlı Tüm Şifreleri Gösterir.
Zip Password Finder : Zip Şifrelerini Kırar.
Win9x Passview : Windows 9x Şifrelerini Gösterir.
SamInside : Hash Şifrelerinizi Gösterir.
Protected Storage Passview : Kayıtlı ve Korunan Şifreleri Gösterir.
Netscapass : Netscape Şifrelerini Gösterir.
Key Finder : Windows ve Office Seriallerinizi Gösterir.
Database Password : DB Şifrelerini Dener.
Password Remover : Oturdu unuz PCde Size Ait Bilgi Kalmaz.
RaWrite : Disketinizin Şifresini Kırar.
Proactive Windows Security Explorer : Windows ' unuza ait Herşeyi Korur.
http://www.pcnet.com.tr/sifre.zipfazla açığı olan kalmadı kardeşlerim denk gelirse eidir debaşka arama motorlarınada arttırın derim
ALINTIDIR......... -
Bana kalırsa "ADP Forum 2.0.3 is powered by Vzscripts" googlede bu şekil yapılan aramalar pek sonuç vermiyor zaten bu açığı biz turkler örenen kadar bize gelene kadar kımlerin elinden geçmiyorkı "ADP Forum 2.0.3 is powered by Vzscripts" bu şekildeki aramayı adamlar bizdenn önce yapıyor ve bu arama sonucunda çıkan butun siteleri zikiiyolar ondan sonra bize kalanlarda HAcklenmiş olanları Hacklemek en basidinden Hala FSO yiyen 1 Server "daki Sİtelein hiçbirini Zone-h ekleyemezsin çünki bulan bulmuştur zamanında Bana kalısa daha değişik uygulamalar var onları örenmek lazım herşeyyin İlk olmamıaz lazım ...
-
ee
de6838252f95d3b9e803b28df33b4baa
1136914120dediklerini yapdim bunlar mi shifreler.Nasil buluyum shimdi shifreyi .Verdiyin linkde chalishmadi..
-
aazeri şifre oysa o dur arkadaş
verdiğim link bosulmuş arkadaşlar yukardıa programı var
-
arkadaş o programı indirdim amma shifreyi 1-2 saata bulur boyle gitse..Ariyor ariyor bi shey bulmuyor.Online olani yokmu bunun....
Toplam Hit: 7318 Toplam Mesaj: 30