folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder ? Türk. Net Peşin 12 Aylık Ödeme +2 Ay Hediye Kampanyası?

? Türk. Net Peşin 12 Aylık Ödeme +2 Ay Hediye Kampanyası?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Hocalar selamlar,  comnet ten geçtik Turk. net e biliyorsunuz. 2 ay bedava taahhüt etti turk .net VDSL internetim 80mbps e kadar.

3 Farklı Abonelik geçirdim.

Şu ana kadar Comnet ten geçişte bedava vaat edilen o 2 ayı kullandık,  yaklaşık 16 17 gündür SMS geliyor kampanya size özel vs.. diyerek 12 Ay peşin ödeyin +2 ay bizden diyor... Fakat şimdi destekten BENİ ARAYIN seçeneği ile kendimi arattırdım müş. temsilcisine Diyor ki 2 ay comnet geçişi ücretsiz kullandınız zaten 12 ay öderseniz 12 ay hizmet alacaksınız +2 ay dediğimiz comnet ten bize geçiş yaparken vaat ettiğimiz o başta kullandığınız ücretsiz 2 ay'dı işte diyor.

Bu kampanyanın içeriği böyle mi?  Ne s-kme.o zaman peşin öde 14 ay faydalan yazıp duruyorlar anlamadım ki, app tan bildirim bu şekil geliyor sms ile yazılan kampanya iletisi de +2 ay şeklinde? Çözemedim.

Faydalanan ve beni aydınlatabilecek var mıdır, teşekkürler.

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ben de aradım bana 12 Ay öderseniz 2 ay ücretsiz verilir dediler. Bugün yaptım görüşmeyi ve görüşmeye istinaden 12 aylık aldım. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Ben de aradım bana 12 Ay öderseniz 2 ay ücretsiz verilir dediler. Bugün yaptım görüşmeyi ve görüşmeye istinaden 12 aylık aldım. 

İlk comnet gecisinde 2 ay free kullanmis miydin peki?

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu yeterli sanırım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Evet hocam, comnet ten Turk net e geçtim, 2 ay ücretsiz kullandım, 12 Ay bugün ödedim, 14 ay hizmet alacaksın dediler. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bu salaklar hala ayni cevabı tekrarliyor bana, ön ödeme 1 ay odedigimden duracam.

Bu aptallar dogru bilgi getiremezse 12 marta kadar firma degismis olurum.

Netinternet, Milleni, Netgsm bunlar aklımda henüz.

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Evet hocam, comnet ten Turk net e geçtim, 2 ay ücretsiz kullandım, 12 Ay bugün ödedim, 14 ay hizmet alacaksın dediler. 

SMS gelmiş miydi? Yoksa direkt arayıp mı talepte bulundun?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Sms gelmişti hocam. Gene de belki olmaz diye destek kısmına yazdım, arayıp evet oluyor dediler. 12 aylık ödemeyi yaptım geçtim. Henüz o pakete geçmediğim için Bi bilgi yok. Ama eğer olmazsa o ödeme yaptığım günün ses kaydını dinlemelerini söylerim. Ona rağmen kabul etmezlerse hizmeti komple iptal eder başka bişeye geçerim. Adilik olur çünkü :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Sms gelmişti hocam. Gene de belki olmaz diye destek kısmına yazdım, arayıp evet oluyor dediler. 12 aylık ödemeyi yaptım geçtim. Henüz o pakete geçmediğim için Bi bilgi yok. Ama eğer olmazsa o ödeme yaptığım günün ses kaydını dinlemelerini söylerim. Ona rağmen kabul etmezlerse hizmeti komple iptal eder başka bişeye geçerim. Adilik olur çünkü :) 

13 Aralıkta Comnetten geçtim bende ama bana sms bir türlü gelmedi, kampanya izni açık olmasına rağmen. 

10 Mart a kadar gelmezse ben de Netgsm e geçeceğim artık...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Ben de Türknet te kalmaya karar verdim 12 ay da ödeme işine bakabilirim zaten rakamlar gün geçtikçe artıyor.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

Ben de Türknet te kalmaya karar verdim 12 ay da ödeme işine bakabilirim zaten rakamlar gün geçtikçe artıyor.

Kanka bilgi eksikliği var turk net gerzeklerinde şu işi çözsek te karar versek

SMS geldi bana, onu görmezden geliyorlar.

Kurtlar tasma takmaz....