folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder ? Türk. Net Peşin 12 Aylık Ödeme +2 Ay Hediye Kampanyası?

? Türk. Net Peşin 12 Aylık Ödeme +2 Ay Hediye Kampanyası?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu yeterli sanırım. 

Bunu bende düşünüyorum, 12 aylık peşin ödesem +2 ay daha alabilirmiyim acep? 🤔

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bu yeterli sanırım. 

Comnetden geçenler olarak hem ilk 2 ay bedava kullandık hemde 12 ay ödeyip 14 ay kullanım hakkı aldık. Ama kampanyayı başka yerde görmedim galiba sadece comnetden geçenlere verildi bu hak. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanoonline
    kanoonline's avatar
    Erkek

peşin ödemek bu eflasyonda mantıklı değil. ttnet ile taahhüt yapınca 2. sene bedava gibi bişe oluyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bu yeterli sanırım. 

Comnetden geçenler olarak hem ilk 2 ay bedava kullandık hemde 12 ay ödeyip 14 ay kullanım hakkı aldık. Ama kampanyayı başka yerde görmedim galiba sadece comnetden geçenlere verildi bu hak. 

Olabilir hocam ...

Dün destekten yazdım bakalım , Ben de zannetmiyorum çünkü ben de sadece 12 aylık giriş yap diyor , demiyor öyle ardı 2 ay falan diye bir yerde hiç görmedim.

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    kanoonline bunu yazdı

peşin ödemek bu eflasyonda mantıklı değil. ttnet ile taahhüt yapınca 2. sene bedava gibi bişe oluyor.

Nasıl mantıklı değil hocam :) 

Her şeye neredeyse her ZAMcık geliyor :)

Mesela TTNET'in hangi paketinden bahsediyorsunuz? 

Link var mı bir bakalım.

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    oliWeR bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bu yeterli sanırım. 

Olabilir hocam ...

Dün destekten yazdım bakalım , Ben de zannetmiyorum çünkü ben de sadece 12 aylık giriş yap diyor , demiyor öyle ardı 2 ay falan diye bir yerde hiç görmedim.

Comnet geçmişin yoksa olmayabilir. Zaten donanımhaberde filanda hiç görmedim. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Ben de aradım bana 12 Ay öderseniz 2 ay ücretsiz verilir dediler. Bugün yaptım görüşmeyi ve görüşmeye istinaden 12 aylık aldım. 

+1 aynı şekilde bana da böyle söylediler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    kanoonline bunu yazdı

Peşin değil, 6 taksit.

Ek olarak bu enflasyonda her ay fiyat ne olacak kaygısı daha sıkıntı. 14 ay içerisinde kaç kez zamlanır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı
    kanoonline bunu yazdı

Peşin değil, 6 taksit.

Ek olarak bu enflasyonda her ay fiyat ne olacak kaygısı daha sıkıntı. 14 ay içerisinde kaç kez zamlanır.

Siz direkt müşteri hizmetleri ile mi konuştunuz benim yazdığım destekten hala geri dönmediler 🤷🏻‍♂️

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı
    kanoonline bunu yazdı

Peşin değil, 6 taksit.

Siz direkt müşteri hizmetleri ile mi konuştunuz benim yazdığım destekten hala geri dönmediler 🤷🏻‍♂️

Destekten yazdım, telefonla döndüler.