? Türk. Net Peşin 12 Aylık Ödeme +2 Ay Hediye Kampanyası?
-
mkyb bunu yazdı
Bu yeterli sanırım.

Bunu bende düşünüyorum, 12 aylık peşin ödesem +2 ay daha alabilirmiyim acep? 🤔
-
JiggSaw bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bu yeterli sanırım.

Comnetden geçenler olarak hem ilk 2 ay bedava kullandık hemde 12 ay ödeyip 14 ay kullanım hakkı aldık. Ama kampanyayı başka yerde görmedim galiba sadece comnetden geçenlere verildi bu hak.
-
peşin ödemek bu eflasyonda mantıklı değil. ttnet ile taahhüt yapınca 2. sene bedava gibi bişe oluyor.
-
oliWeR bunu yazdıJiggSaw bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bu yeterli sanırım.

Comnetden geçenler olarak hem ilk 2 ay bedava kullandık hemde 12 ay ödeyip 14 ay kullanım hakkı aldık. Ama kampanyayı başka yerde görmedim galiba sadece comnetden geçenlere verildi bu hak.
Olabilir hocam ...
Dün destekten yazdım bakalım , Ben de zannetmiyorum çünkü ben de sadece 12 aylık giriş yap diyor , demiyor öyle ardı 2 ay falan diye bir yerde hiç görmedim.
-
kanoonline bunu yazdı
peşin ödemek bu eflasyonda mantıklı değil. ttnet ile taahhüt yapınca 2. sene bedava gibi bişe oluyor.
Nasıl mantıklı değil hocam :)
Her şeye neredeyse her ZAMcık geliyor :)
Mesela TTNET'in hangi paketinden bahsediyorsunuz?
Link var mı bir bakalım.
-
JiggSaw bunu yazdıoliWeR bunu yazdıJiggSaw bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bu yeterli sanırım.

Olabilir hocam ...
Dün destekten yazdım bakalım , Ben de zannetmiyorum çünkü ben de sadece 12 aylık giriş yap diyor , demiyor öyle ardı 2 ay falan diye bir yerde hiç görmedim.

Comnet geçmişin yoksa olmayabilir. Zaten donanımhaberde filanda hiç görmedim.
-
cuneyd bunu yazdı
Ben de aradım bana 12 Ay öderseniz 2 ay ücretsiz verilir dediler. Bugün yaptım görüşmeyi ve görüşmeye istinaden 12 aylık aldım.
+1 aynı şekilde bana da böyle söylediler.
-
kanoonline bunu yazdı
Peşin değil, 6 taksit.
Ek olarak bu enflasyonda her ay fiyat ne olacak kaygısı daha sıkıntı. 14 ay içerisinde kaç kez zamlanır.
-
GoQaN bunu yazdıkanoonline bunu yazdı
Peşin değil, 6 taksit.
Ek olarak bu enflasyonda her ay fiyat ne olacak kaygısı daha sıkıntı. 14 ay içerisinde kaç kez zamlanır.
Siz direkt müşteri hizmetleri ile mi konuştunuz benim yazdığım destekten hala geri dönmediler 🤷🏻♂️
-
JiggSaw bunu yazdıGoQaN bunu yazdıkanoonline bunu yazdı
Peşin değil, 6 taksit.
Siz direkt müşteri hizmetleri ile mi konuştunuz benim yazdığım destekten hala geri dönmediler 🤷🏻♂️
Destekten yazdım, telefonla döndüler.
i̇nternet kampanya türk.net i̇ss turknet fiber comnet türknet turknet turk.net turknet vdsl