0.16 Mbps İnternet Hızım
-
Allah yardımcın olsun :-/ twitterdan, şikayetvardan, donanımhaber ttnetten, her yerden yardır hepsi kendi arıza kaydını ayrı ayrı açıp işleme alsın
noname tarafından 18/Haz/13 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam az önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu bildirdim ilk 4 mbt cektıler ben 8 kullanıyorum dedim santral ayagına yattılar dedımkı önceden kullanıyordum 7 mbt şimdimi uzak olduk felan 6 küsüre çektiler dene bence arıza kaydından pek birşey çıkmıyo :D
-
nerede oturuyorsun? ilçe olarak bana bi pmlermisin.
-
Hocam müşteri hizmetlerinden bir şey bekleme. Müşteri hizmetleri açtıkları bir kaydı 6 saat sonra sorun çözülse de çözülmese de kapatmak zorunda. Böyle durumlarda en yakın türk telekom ofisine giderek derdini oraya anlat. Düzelmezse internetini kapattıracağını vs söyle sen eve gidene kadar evinin oraya bir ekip göndermiş olurlar.
-
önce benim dediğimi yap git sifir bi telefon kablosu al dene veya önce ana telefon hattını splitter olmadan modeme bağla modemin sayfasından bağlantı hızına bak
-
son günlerde video bile izleyemiyorum.
-
DevilKingtr bunu yazdı
fiber ? :(
-
ruhii bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
fiber ? :(
evet fiberde birde düşün ruhii :(
-
adamın internet komple uçtu herhalde
-
La yok bi yere kaçmadım giremiyorum ki nete ilk sayfadaki arkadaşın dediği posttaki gibi kablolardan herhalde diye düşünmeye başladım . Dedemin kablolar baya eski ondan sonra aradım müşteri hizmetlerini tekrar biraz once dedim ki kablolardan herhalde olabilir ama emin deiglim eve teknik servisin gelip kontrol edip sorunu çözmesini istiyorum dedim yarın 9 a randevu verdiler