folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 0.16 Mbps İnternet Hızım

0.16 Mbps İnternet Hızım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Allah yardımcın olsun :-/ twitterdan, şikayetvardan, donanımhaber ttnetten, her yerden yardır hepsi kendi arıza kaydını ayrı ayrı açıp işleme alsın

noname tarafından 18/Haz/13 21:39 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

hocam az önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu bildirdim ilk 4 mbt cektıler ben 8 kullanıyorum dedim santral ayagına yattılar dedımkı önceden kullanıyordum 7 mbt şimdimi uzak olduk felan 6 küsüre çektiler dene bence arıza kaydından pek birşey çıkmıyo :D

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

nerede oturuyorsun? ilçe olarak bana bi pmlermisin.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam müşteri hizmetlerinden bir şey bekleme. Müşteri hizmetleri açtıkları bir kaydı 6 saat sonra sorun çözülse de çözülmese de kapatmak zorunda. Böyle durumlarda en yakın türk telekom ofisine giderek derdini oraya anlat. Düzelmezse internetini kapattıracağını vs söyle sen eve gidene kadar evinin oraya bir ekip göndermiş olurlar.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    önce benim dediğimi yap git sifir bi telefon kablosu al dene veya önce ana telefon hattını splitter olmadan modeme bağla modemin sayfasından bağlantı hızına bak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

son günlerde video bile izleyemiyorum.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

fiber ? :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

fiber ? :(

evet fiberde birde düşün ruhii :(

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

adamın internet komple uçtu herhalde

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

La yok bi yere kaçmadım giremiyorum ki nete ilk sayfadaki arkadaşın dediği posttaki gibi kablolardan herhalde diye düşünmeye başladım . Dedemin kablolar baya eski ondan sonra aradım müşteri hizmetlerini tekrar biraz once dedim ki kablolardan herhalde olabilir ama emin deiglim eve teknik servisin gelip kontrol edip sorunu çözmesini istiyorum dedim yarın 9 a randevu verdiler

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 4449 Toplam Mesaj: 30