folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 0.16 Mbps İnternet Hızım

0.16 Mbps İnternet Hızım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geldim eve sabah halletmişler sorun kablodan falan degilmiş evde iki telefon var biri telsiz ikisininde dağıtıcıdan kabloyla baglanması gerekiyormus o şekil olmadığı içinmiş

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı

Arkadaşlar geldim eve sabah halletmişler sorun kablodan falan degilmiş evde iki telefon var biri telsiz ikisininde dağıtıcıdan kabloyla baglanması gerekiyormus o şekil olmadığı içinmiş

sorun "ttnett'ten" falan değilmiş diye düzeltirsen daha hoş olur konu başında kabloya değil adamlara geçiriyordun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

sorun "ttnett'ten" falan değilmiş diye düzeltirsen daha hoş olur konu başında kabloya değil adamlara geçiriyordun.

Yine 8 mbps diye aldığım net 5 mbps hala daha geçiriyorum işten geldim yine 8 değil ondan once yalın net kullanıyordum 10 defa geldiler halledemediler hala daha paramın karşılığını alamıyorum ta mk tt netin oldumu

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı
    whopper bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

Yine 8 mbps diye aldığım net 5 mbps hala daha geçiriyorum işten geldim yine 8 değil ondan once yalın net kullanıyordum 10 defa geldiler halledemediler hala daha paramın karşılığını alamıyorum ta mk tt netin oldumu

ben ttnet değilim gardaş,amacım sadece açılışta probleme dair ortaya hatalı atmış olduğun sorumluyu düzeltmeni sağlamak idi.Burayı bir tek sen ben takip etmiyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

TTnet bunca verdiği bokdan ve kazık hizmete saysın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

:) mevcut adsl bağlantıları, 1 adet telefon ve 1 adet modeme yetiyor. 1 den fazla telefon bağlayabilirsin ama splitterdan sonra, telefon çıkışını çoklayarak. splitterdan önce kesinlikle cihaz bağlanmaz. deneyim oldu sana, geçmiş olsun. ayrıca bulunduğun yerin altyapısı çok kötü. santrale yakın bile olsan zaten çok yüksek hızlara çıkamazsın. ben bulunduğum evi, sırf 16mbit bağlantıyı kullanabiliyorum diye değiştirme taraftarı değilim :) gersini sen düşün.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

http://www.speedtest.net/my-result/2842490783

B
    u nedir ya aradım hepten gitti 15 dk felan tekrar geldi arıyorum çalışmalar sürüyo diyolar iki gündür ya.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

1 haftadır internetim yok. 30 kez aradım çözülemedi, bugün bi' ziyaret ettim 5 dk da halletiler. ne diyeceğimi bilemiyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Sabit telefon islerinden sonunda herkes kurtuldu. Simdi sira 3g de. O zaman da netlerinden kurtulcaz.

kullandigin kadar odeme olayi yok. Soyguncular. En dusuk tarife 20 tl. Yolsuzluk bu. Nerde hukumet!

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 4222 Toplam Mesaj: 30