0.16 Mbps İnternet Hızım
-
Arkadaşlar geldim eve sabah halletmişler sorun kablodan falan degilmiş evde iki telefon var biri telsiz ikisininde dağıtıcıdan kabloyla baglanması gerekiyormus o şekil olmadığı içinmiş
-
UNKN0WN bunu yazdı
Arkadaşlar geldim eve sabah halletmişler sorun kablodan falan degilmiş evde iki telefon var biri telsiz ikisininde dağıtıcıdan kabloyla baglanması gerekiyormus o şekil olmadığı içinmiş
sorun "ttnett'ten" falan değilmiş diye düzeltirsen daha hoş olur konu başında kabloya değil adamlara geçiriyordun.
-
whopper bunu yazdıUNKN0WN bunu yazdı
sorun "ttnett'ten" falan değilmiş diye düzeltirsen daha hoş olur konu başında kabloya değil adamlara geçiriyordun.
Yine 8 mbps diye aldığım net 5 mbps hala daha geçiriyorum işten geldim yine 8 değil ondan once yalın net kullanıyordum 10 defa geldiler halledemediler hala daha paramın karşılığını alamıyorum ta mk tt netin oldumu
-
UNKN0WN bunu yazdıwhopper bunu yazdıUNKN0WN bunu yazdı
Yine 8 mbps diye aldığım net 5 mbps hala daha geçiriyorum işten geldim yine 8 değil ondan once yalın net kullanıyordum 10 defa geldiler halledemediler hala daha paramın karşılığını alamıyorum ta mk tt netin oldumu
ben ttnet değilim gardaş,amacım sadece açılışta probleme dair ortaya hatalı atmış olduğun sorumluyu düzeltmeni sağlamak idi.Burayı bir tek sen ben takip etmiyor.
-
whopper bunu yazdıUNKN0WN bunu yazdı
TTnet bunca verdiği bokdan ve kazık hizmete saysın.
-
:) mevcut adsl bağlantıları, 1 adet telefon ve 1 adet modeme yetiyor. 1 den fazla telefon bağlayabilirsin ama splitterdan sonra, telefon çıkışını çoklayarak. splitterdan önce kesinlikle cihaz bağlanmaz. deneyim oldu sana, geçmiş olsun. ayrıca bulunduğun yerin altyapısı çok kötü. santrale yakın bile olsan zaten çok yüksek hızlara çıkamazsın. ben bulunduğum evi, sırf 16mbit bağlantıyı kullanabiliyorum diye değiştirme taraftarı değilim :) gersini sen düşün.
-
http://www.speedtest.net/my-result/2842490783
Bu nedir ya aradım hepten gitti 15 dk felan tekrar geldi arıyorum çalışmalar sürüyo diyolar iki gündür ya. -
1 haftadır internetim yok. 30 kez aradım çözülemedi, bugün bi' ziyaret ettim 5 dk da halletiler. ne diyeceğimi bilemiyorum.
-
Sabit telefon islerinden sonunda herkes kurtuldu. Simdi sira 3g de. O zaman da netlerinden kurtulcaz.
kullandigin kadar odeme olayi yok. Soyguncular. En dusuk tarife 20 tl. Yolsuzluk bu. Nerde hukumet!