folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 0I 250 Milyon Olan Telefona 200-300 Tl Masraf Çıkartmak

0I 250 Milyon Olan Telefona 200-300 Tl Masraf Çıkartmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar bundan 11 gün önce telefonu servisine verdim yazılım sorunu vardı ben yanlış yazılım yüklemeden önce takır takır çalışıyordu sonra 5-6 gün sonra servisten aradılar anakartta sorunvar 90 lira masrafı var yapalımmı dediler yapın dedim sonra cuma yada perşembe günü aradım parça bekliyoruz gelecek hafta dediler gelecek hafta oldu yani bugün aradım telefonunuzun onarımı yok kartı bozuk yazılım kabul etmiyor 200 300 lira masrafıvar gelin alın dediler neiş anlamadım neyse uzun lafın kısası mersinde sağlam bir telefon tamircisi bilen varmı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

kendi servisine göndermişsin (kvk genpa vs)

160 0 nı aldıgım cihaza 180 lira masraf cıkarabilen eşsiz insanlar

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Akıllı telefonlarda masraf, sıfır fiyatın yarısını geçtiğinde pert bu diyebilirler. :D Köşe başı teknik servisler yerine telefonun markasına ait teknik servisleri tercih ediyorum. Bir ay falan beklersin ama parça garantili ve sağlam olur. Masrafta yine o şekilde çıkar yapacak bir şey yok gibi.

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

merak ettim aramasan yıllarca orda mı kalacaktı

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aramasam ne olucktı bende bilmiyorum :) daniel koo hocam zaten kendi orjinal servisine götürdüm böle oldu oyüzden tamirci tavsiyesi istiyorum sizden hadiyav yokmu bilen

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

yenisini al hacı uğraşma hiç eskisiyle :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bico bunu yazdı:
    -----------------------------

yenisini al hacı uğraşma hiç eskisiyle :D

-----------------------------

hocam aynı özelliklere sahip bir galaxyler var şuanda onlarda 1500 liradan aşşağı değil

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

aga inat yap yapın alıcam kardeşim de, bakalım yapacaklarmı veya aynı özellikte ikinci el telefonu al adamdan, içini çıkartıp seninkine taksın.

rezil herifler...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

bnm galaxy ace nin ekranı kırıldı samsungun teknik servisine gittim 100 Tl cekti. yaptırsan bi dert yaptrmasan baska dert

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

250 tl ye TEKNOSA'dan aldıgımız telefon aynı gun kapandı ve ekran bembeyaz kaldı  gittigimde kabul etmediler kanun dedik 3 gün icinde iade yazıyor faturada dedik  kime gidiyosan git almam dedi dengesizin teki :S

Tüketici haklarına gittim servis evraklarıyla birlikte sen bana bırak ben hallederim dedi 2 ay bekledık yazı cekıldı kem oldu küm oldu daha sonra kaymakamlıga girrim bilirkişiye sundum oda tatlı bir dille dilekçe yazdırdı verdim 2 ay sonra çok şükür kurula onaylatmış ve hakem heyeti beni haklı bulmuş.

Teknosa'ya yazı cekildi adamlar kabul etmemiş tekrar yazı cektiler vericeksin diye :D 2 ay da yazışmaları falanı filanı kabul ettiler ama bana gidip alabilirsin paranı yazısını gondermeleride 2 ayı buldu toplamda 8 ay bekledim hem aldım hemde rezil oldum 8 ay  0 hiç kullanılmamış gibi tertemiz odamda sakladım sonra gittim tıkır tıkır paramı aldım gittim adamın yanına dedim ben paramı alırım kardeşim haberin olsun dedim ama ne fayda 8 ay evlat acısı gibi koydu.

Yeni kanuna göre ise bu süreler çok uzun bulundugu ve insanlar magdur oldugu için 3 ay gibi bir sürede çözüme kavuşturmak zorundalarmış.Öyle duydum bir degerli abim soylemişti.

Sana kolay gelsin geçmiş olsun inşallah benim kadar sürünmessin :S

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

adamın biriside benim sitemden adaptör almış sonra ibnelik olsun diye iade etti sonra bi baktım tüketici haklarına şikayet etmiş :D

1 senedir dilekçe geliyor kaymakamlıktan :D

Onlar yolluyor ben yolluyorum :D Adam sik gibi kaldı ortada.İşi bildikten sonra hiç birşey yapamazlar :D Ben bu adamı daha 2 yıl sallarım

Not : Adam haketmişti :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 2242 Toplam Mesaj: 20