folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 0I 250 Milyon Olan Telefona 200-300 Tl Masraf Çıkartmak

0I 250 Milyon Olan Telefona 200-300 Tl Masraf Çıkartmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

adamın biriside benim sitemden adaptör almış sonra ibnelik olsun diye iade etti sonra bi baktım tüketici haklarına şikayet etmiş :D

1 senedir dilekçe geliyor kaymakamlıktan :D

Onlar yolluyor ben yolluyorum :D Adam sik gibi kaldı ortada.İşi bildikten sonra hiç birşey yapamazlar :D Ben bu adamı daha 2 yıl sallarım

Not : Adam haketmişti :D

puahahahahhahahaah :d

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet arkadaşlar an itibari ile servisin yapmadığı telefonu 35tl ye kahraman bir telefoncu tarından yaptırmış bulunmaktayım mersinde olupta telefonu bozulanlar için telefoncunun kart bilgilerini veriyorum

KAAN İLETİŞİM

ADRES:zeytinli bahçe cad. mahmudiye mah. no:86/a mersin

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

evet arkadaşlar an itibari ile servisin yapmadığı telefonu 35tl ye kahraman bir telefoncu tarından yaptırmış bulunmaktayım mersinde olupta telefonu bozulanlar için telefoncunun kart bilgilerini veriyorum

KAAN İLETİŞİM

hcm parca fln degismedimi

arayıp ibneline solemek lazım bunlara :D

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

millet artık kimi neresinden nasıl öpsem diye bakıyo arkadaş yok böyle birşey ya !

dipnot: hoca inat et verme parayı , öle rezillik mi olur ya  

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

KAAN İLETİŞİM

hoca umarim icindeki orjinal parcalari dandik cin mali ile degistirmemislerdir. cukurova bolgesinde cok yaygin :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

KAAN İLETİŞİM

hoca umarim icindeki orjinal parcalari dandik cin mali ile degistirmemislerdir. cukurova bolgesinde cok yaygin :D

farketmez hocam çalışıyormu çalışıyor servisteki ibneler 300 lira demişlerdi bide yapmadılar gelin telefonunuzu alın dediler yapalımmı diye sormadılar bile

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

teknosadan telefon almayın. hatta hiç birşey almayın.

Türkiye nin en kazık fiyatlarına satıyorlar ve garantide ipnelik yaptıkları gibi sigortada da yapıyorlar

Ceptelefonu almıştım dediler bizden aldıgınız için 1 yıl geçerli kasko yaptıralım tamam dedim 60 tl mi ne vermiştim ekstra onun için 

telefon 6 ay sonra kendi kendine bozuldu gittim teknosaya verdim telefonu alın yaptırın kendi kendine bozuldu hem garanti var hem kasko var , adamlar direk garantiyi es geçip kaskoya göndermiş , kasko sigorta şirketi oldugundan hemen nasıl ipnelik yapacaklarını düşünmüşler ve teknosa 3 iş gününden daha geç sürede telefonu istanbula gönderdiği için iş bizden çıktı geç geldi naparsanız yapın diye karşıdan ödemeli olarak evime gönderdiler cep telefonunu.

2 kere daha teknosaya gittik sigorta var garanti var telefona hiç birşey yapmadım dedim , bu sefer teknosa zorlamış kasko şirketide telefon ıslanmış demiş tekrar geri döndermiş.

Ulan kasko şartları , yanmaya ıslanmaya , hırsızlığa bilmem kaç tane daha şeye karşı bire bir değişim veriyor adamlar hem inat etti yaptırmadı hem yenisini vermedi hemde taşşak geçtiler resmen sonra bu kadar teknosaya git gel , kargo parası ver masrafları telefonun parasına yaklaşınca dayanamadım parçaladım telefonu. 6 Aylık yep yeni tel böyle hiç oldu amk. belki normal bir telefoncuya götürsem 30-40 tl ye tamir olacaktı. Temiz temiz yapılsın dedim garanti var kasko var  dedim götüme girdi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

Türkiye nin en kazık fiyatlarına satıyorlar ve garantide ipnelik yaptıkları gibi sigortada da yapıyorlar

Ceptelefonu almıştım dediler bizden aldıgınız için 1 yıl geçerli kasko yaptıralım tamam dedim 60 tl mi ne vermiştim ekstra onun için 

telefon 6 ay sonra kendi kendine bozuldu gittim teknosaya verdim telefonu alın yaptırın kendi kendine bozuldu hem garanti var hem kasko var , adamlar direk garantiyi es geçip kaskoya göndermiş , kasko sigorta şirketi oldugundan hemen nasıl ipnelik yapacaklarını düşünmüşler ve teknosa 3 iş gününden daha geç sürede telefonu istanbula gönderdiği için iş bizden çıktı geç geldi naparsanız yapın diye karşıdan ödemeli olarak evime gönderdiler cep telefonunu.

2 kere daha teknosaya gittik sigorta var garanti var telefona hiç birşey yapmadım dedim , bu sefer teknosa zorlamış kasko şirketide telefon ıslanmış demiş tekrar geri döndermiş.

Ulan kasko şartları , yanmaya ıslanmaya , hırsızlığa bilmem kaç tane daha şeye karşı bire bir değişim veriyor adamlar hem inat etti yaptırmadı hem yenisini vermedi hemde taşşak geçtiler resmen sonra bu kadar teknosaya git gel , kargo parası ver masrafları telefonun parasına yaklaşınca dayanamadım parçaladım telefonu. 6 Aylık yep yeni tel böyle hiç oldu amk. belki normal bir telefoncuya götürsem 30-40 tl ye tamir olacaktı. Temiz temiz yapılsın dedim garanti var kasko var  dedim götüme girdi.

Oha amk ben okuyunca sinirlendim burda, kendimi birilerinin boğazını sıkarken hayal ettim :D Ne orospu çocukları var..

Altan naptın oğlum :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

bedavaya bir şey verseler almam.

bkz: http://www.tahribat.com/Forum-Teknosa-Ve-Klon-Imei-Problemi-146569/

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 2244 Toplam Mesaj: 20