1 Ay Kala Sitem Yayına Girdi Düşünceleriniz
-
TheAvenqer bunu yazdıCaniSokucu bunu yazdı
iletişim ve hakkında sayfalarının kırmızı renklerini kaldırdım biraz daha profesyonellikten kastın nedir hocam bu arada ilk fırsatta butonları falan kenara alıp bakacam fikirlerin için sağol
Profesyonellikten kastım, fikir güzel bunu amatör bi şekilde ortaya koymak yerine her şey yerine oturmuş bi şekilde ortaya koyarsanız kullanıcı sayısı bir hayli artar. Görüntü anlamında daha profesyonel görünmeli yani kullanıcı gördüğünde uyduruk blog gibi değil de özen gösterilmiş, göze hoş görünen bir tasarımla karşılaşmalı. Açılan konuların içindeki yazının rengi, fontu, boyutu tam yerinde gibi görüyorum(başlıklar hariç) bunu hakkında ve iletişim sayfalarına da uygulamalısınız bence. Logo geliştirilebilir. Aslında her şey sanki tam olmuş ama tuzu eksik gibi. Ya da belki tavuk çorbasına tavuk da koyulmamış olabilir daha farklı bir temayla daha güzel olabilir.
-
Hayırlı olsun hocam.
Ciddi anlamda gelir sağlamak amaçlı mı yapıyorsun?
-
hacım güzel bence ama biraz daha hakkımızda iletişim gibi şeyleri arka planda tutup daha mikro çalışabilirsin
üye giriş panelini daha sade sadece Giriş Yap yazan ardından bi kutu açılacak şekilde vs. birşey yapabilirsin..
twitter eklentisi bence gereksiz olmuş tek sütun yanında kutucuklar yerine Onedio tarzı 4 sütun alt alta kutular olsa daha estetik durur diye düşünüyorum..
aslına bakarsan işin özeti Onedio Tumblr gibi sitelere girip bakıp ne kadar onlara benzetebilirsen o kadar iyi olur kanımca..
-
CaniSokucu bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıCaniSokucu bunu yazdı
iletişim ve hakkında sayfalarının kırmızı renklerini kaldırdım biraz daha profesyonellikten kastın nedir hocam bu arada ilk fırsatta butonları falan kenara alıp bakacam fikirlerin için sağol
Profesyonellikten kastım, fikir güzel bunu amatör bi şekilde ortaya koymak yerine her şey yerine oturmuş bi şekilde ortaya koyarsanız kullanıcı sayısı bir hayli artar. Görüntü anlamında daha profesyonel görünmeli yani kullanıcı gördüğünde uyduruk blog gibi değil de özen gösterilmiş, göze hoş görünen bir tasarımla karşılaşmalı. Açılan konuların içindeki yazının rengi, fontu, boyutu tam yerinde gibi görüyorum(başlıklar hariç) bunu hakkında ve iletişim sayfalarına da uygulamalısınız bence. Logo geliştirilebilir. Aslında her şey sanki tam olmuş ama tuzu eksik gibi. Ya da belki tavuk çorbasına tavuk da koyulmamış olabilir daha farklı bir temayla daha güzel olabilir.
Tavsiyeni dikkate alacam hocam
Evet gelir amaçlı yapıyorum
Dediğin siteleri inceleyip onlardan fikirler alacağım
Sağolun bu arada
-
Site fikri güzel. Tebrikler
Sitede her mesaji bütün kategorilere koymuşsun. Bu olmamış.
Ancak çözemediğim hoşuma gitmeyen isim. Niyeyse ısınamadım bir türlü.
Logo için alternatifleri dene
futurist tarafından 23/May/17 11:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam siten MEB internetinde engelli haberin olsun.

-
gayet başarılı
-
Kategoriyi genişlet bence mesela ; teskereye 1aykala, manitaya kavuşmaya 1aykala, tatile 1aykala, gib gibi vs vs :)
-
futurist bunu yazdı
Site fikri güzel. Tebrikler
Sitede her mesaji bütün kategorilere koymuşsun. Bu olmamış.
Ancak çözemediğim hoşuma gitmeyen isim. Niyeyse ısınamadım bir türlü.
Logo için alternatifleri dene
yeni kategoriler açacam fakat fikir bulamadım sizlerden gelenler kısmı falan düşünüyorum fikriniz varsa dinlerim teşekkürler bu arada :)
@mehmetdiyebiri sağol hocam hemen ilgileniyorum
@nepnesomao sağol hocam :)
@Enquinx35 hocam yazdığım gibi kategori bulamadım her konu başlığınıda ayrı bir kategori diye almak istemedim sizden gelenler falan yapacam fikriniz varsa dinlerim
-
Turania bunu yazdı
hacım güzel bence ama biraz daha hakkımızda iletişim gibi şeyleri arka planda tutup daha mikro çalışabilirsin
üye giriş panelini daha sade sadece Giriş Yap yazan ardından bi kutu açılacak şekilde vs. birşey yapabilirsin..
twitter eklentisi bence gereksiz olmuş tek sütun yanında kutucuklar yerine Onedio tarzı 4 sütun alt alta kutular olsa daha estetik durur diye düşünüyorum..
aslına bakarsan işin özeti Onedio Tumblr gibi sitelere girip bakıp ne kadar onlara benzetebilirsen o kadar iyi olur kanımca..
üye girişi sağ menüden kaldırılıp sayfa olarak eklendi. Daha sonra pop up haline getirelecek.
Twitter eklentisi kaldırıldı.
Hakkımızda ve iletişim düzenlenecek.
TheAvenqer tarafından 23/May/17 20:57 tarihinde düzenlenmiştir