1 Ayda 10 Kilo Verdim.Nasıl Mı ? Zayıflamak İsteyenler İçeri.
-
aynen
-
yatılı okulda 2 yıl sözde kalori hesaplarıyla yapılan ve verilen yemekleri yedik 85 oldum boyum 180 aslında görünümde bişey yok ama göbekleniyorum ve rahatsız oluyorum kaç kez ekmek yemiyim vs dedim ama ekmeksiz hayat bana zulüm :D ama bu konudan sonra bitti abi her şey tamam artık kilo veriyorum koşu bandını da ayarladım koşacam artık evde inşallah yani :D
eray tarafından 07/Eki/13 15:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Çızıhhhdamı Çekmiyahhhhhggg ?
-
HIT egzersizleri ve olimpik kaldirislar once cekebilirsin sapik
-
bende bi 15-20 kilo versem on numara olacak ama üşeniyorum. yıllardır kilom değişmedi hep 105-107 arası gidip geldi. yaş 22 boy 185 civarı
ekmeği filan kessem anında veririm gibi bünyem çabuk zayıflıyor ama iş bırakmakta. öğrenci adam ekmek yemeden nasıl tok olacak :F
-
1 butun ekmek arasina margarin ustu findik ezmesi yaptim senin icin yiyorum simdi kreyzi
-
Ne güzel zayıflayanları görmek burda :D Benim rekorum 60 kg :D Daha öncedende açmıştım konular bilenler bilir
-
hocam kilo almak için bi öneri var mı ?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam kilo almak için bi öneri var mı ?
Yağlı ve ekmek türü şeyleri gece yatarken ye ve gün içinde pek hareket etme bi alıştır vücudunu hareketsizliğe daha sonrada kendini bi aç bırak sonra tıka basa ye direkt kilo :D
-
Mudur bi bobrek ve karaciger testi yaptir. Ne olur ne olmaz 1 ayda 10 kilo vererek vucudunun girdigi katabolik surecte bobrek ve cigerlerde toksik sikintisi olabilir.