1 Ayda Sigara Bırakma Taktiği Testli Onaylı
-
Tebrikler hocam ama içki içmeyeydin iyidi :)
-
üstad yazını okuduğum ilacı aldım. Umarım işe yarar.
Fiyatı 199 du eşime aldırdım ancak kadıköyde bir eczaneye sorudğumda kampanyada abi 160 lira dedi.
Tabi bizde o arada aldığımızdan dolayı giren girmiş oldu.
Ablam hemşire ona sordum bir kaç hastanın kullanıdığını söyledi hatta eniştem bu ilaç ile bıraktı. o 1 haftada bıraktı.
Umarım bende bırakırım bıraktığımda buraya yazarım.
Allah bırakma hevesi olanların hevesini kursağında bırakmasın inş.
-
takip.
-
dediklerinin hepsine katılıyorum doğrudur fakat alkol kısmında ayrışıyoruz sigarasız alkol içilir mi la ben beceremem onu : D ilaç 200 liraymış kaç paket sigara alırım ben onla :D:D
-
WitchKing bunu yazdı
dediklerinin hepsine katılıyorum doğrudur fakat alkol kısmında ayrışıyoruz sigarasız alkol içilir mi la ben beceremem onu : D ilaç 200 liraymış kaç paket sigara alırım ben onla :D:D
kampanyalı yerlerde 160 hacı :))
-
Ben sigara içerken de parmaklarım bok gibi kokmuyordu hocam. Götünü falan mı kaşıyorsun farketmeden acaba? Onu da bırakmak lazım.
-
hapymy707 : Alkol içiyordum zaten bırakıp başlama söz konusu değil sigara alkolün bile tadını değiştiriyor normalde yediğimiz içtiğimiz şeyleri saymıyorum bile anlatmak istediğim bu
-
şiddetle tavsiye ederim beyler bırakırsınız ama sonrası size kalmış :D
http://www.fadonet.net/wp-content/uploads/2008/01/sigara.pdf
-
KrypT bunu yazdı
Ben sigara içerken de parmaklarım bok gibi kokmuyordu hocam. Götünü falan mı kaşıyorsun farketmeden acaba? Onu da bırakmak lazım.
Espri anlayışın incideki liselilerden dahada aşşada hadi gitde orda espri yap.
Angusmusun konuyla alakan yoksa konuya gelipde bulandırma konuyu
-
lacuradeamore bunu yazdı
Hocam sigara bırakma polikliniklerinde genelde wellbutrinde adlı ilacı yazıyolarmıi fiyatı 30 tl civarı bu ilacı kullanan faydasını gören varmıdır.
Hocam wellbutrin kullandım bir süre wellbutrin xl sigaradan aldıgın tadın amına koyuyor bildiğin sigaradan nefret ediyorsun.
Tabi ben sigara için kullanmadığımdan bırakmadım ama o ilacı kullanırken bırakmaya yeltendim yani sikerim böyle ilacıda sigarayıda diyerekten