1 Aylık Kelepir Xperia S Beyaz Turkcell Çıkışlı
-
Selam müridler.
Elimde 1 aydan daha az süredir kullandığım Xperia S telefonum var.
Sahibinden.com ilanı aşağıda onaylanınca bakarsınız.
Telefon çok güzel 12 mp otofokuslu ve 3d çekim özellikli kamerası var. Ekranı Bravia ekran diyecek yok.
Tabi elime s3 geçince bunun pabucu dama atıldı ama emin olun aradaki fiyat farkına değecek bir artısı yok s3'ün.
Telefonu satıyorum Müridlere uygun fiyata vereceğim piyasadan.
Sahibinden.com ilan fiyatım 1050 tl.
Müridlerin fiyat tekliflerini bekliyorum.
-
ulan alırdımda 700 lira param var:)
-
biraz daha para hazırla 2 güne kadar bir çaresine bakarız:)
-
Sıfır Faturalı garantili 12 ay taksitli fiyatı zaten 1000 tl :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Sıfır Faturalı garantili 12 ay taksitli fiyatı zaten 1000 tl :)
-----------------------------
at yalanı...Baltalamak için geldiysen saygım var işini yapıyorsun derim de:)
senin o baktığın telefonlar verdiğin fiyatlar "GARANTİSİZ" "YURT DIŞINDAN GETİRİLEN" telefonlar.
Bu telefonun daha 23 aydan fazla Türkiye garantisi var. 1000 tl verip kumar oynamak istiyorsan buyur. Ha Dediğin gibi 1000 tl'ye 0 Türkiye Garantili bir telefon varsa ben 550 tl fazla para vermişim taştan taşa vurayım kendimi iyisi mi.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Sıfır Faturalı garantili 12 ay taksitli fiyatı zaten 1000 tl :)
at yalanı...Baltalamak için geldiysen saygım var işini yapıyorsun derim de:)
senin o baktığın telefonlar verdiğin fiyatlar "GARANTİSİZ" "YURT DIŞINDAN GETİRİLEN" telefonlar.
Bu telefonun daha 23 aydan fazla Türkiye garantisi var. 1000 tl verip kumar oynamak istiyorsan buyur. Ha Dediğin gibi 1000 tl'ye 0 Türkiye Garantili bir telefon varsa ben 550 tl fazla para vermişim taştan taşa vurayım kendimi iyisi mi.
-----------------------------ben aynı telefondan satsam derimki kıskandım baltalıyorum :) ama telefon alım satımı yapmıyorum ki ben hacı
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------1100 e de ben görmüştüm. İlan da o yüzden kelepir zaten.
-
-
HoLyCat bunu yazdı:
la xperia s arc s değil:)bu telefondan 2 tane arc s çıkar.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Selam müridler.
Elimde 1 aydan daha az süredir kullandığım Xperia S telefonum var.
Sahibinden.com ilanı aşağıda onaylanınca bakarsınız.
Telefon çok güzel 12 mp otofokuslu ve 3d çekim özellikli kamerası var. Ekranı Bravia ekran diyecek yok.
Tabi elime s3 geçince bunun pabucu dama atıldı ama emin olun aradaki fiyat farkına değecek bir artısı yok s3'ün.
Telefonu satıyorum Müridlere uygun fiyata vereceğim piyasadan.
Sahibinden.com ilan fiyatım 1050 tl.
Müridlerin fiyat tekliflerini bekliyorum.
-----------------------------ilana bir baktım, adana, ceyhan, bir de baktım ben bu çocuğu dersaneden tanıyorum :D
güzel telefon, sağlam satıcı ;)
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 12:52'da kaanstain tarafından düzenlendi. -
param olsaydı alırdım, şuan X8 var model yükseltmeyi düşünüyorum. ve bu telefonu şiddetle tavsiye ediyorum beyler alan sony den vazgeçemeyecek :B